Κυριακή 25 Οκτωβρίου 2015

Βαρδινογιάννης και Κοντομηνάς θα διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια























 





























Εκτός από τους νέους ποιοι από τους υπάρχοντες καναλάρχες θα συμμετάσχουν στο διαγωνισμό
Τα περισσότερα ρεπορτάζ των εφημερίδων και του Διαδικτύου μετά την ψήφιση του νομοσχεδίου για τις τηλεοπτικές άδειες επικεντρώνουν το ενδιαφέρον τους και είναι πολύ λογικό, στα πρόσωπα που προτίθενται να διεκδικήσουν τις νέες άδειες… 

Με έμφαση όμως, σε εκείνους τους επιχειρηματίες που επιθυμούν να συμμετάσχουν στο διαγωνισμό για πρώτη φορά, με την έννοια ότι δεν ανήκουν στους ήδη υπάρχοντες καναλάρχες.

Έτσι, ανάμεσα στα πρόσωπα που λέγεται ότι θα διεκδικήσουν τηλεοπτική άδεια – όπως διαβάζουμε στα σχετικά ρεπορτάζ, αλλά και στο παρελθόν έχει αναφέρει και το Enimerosi24, ξεχωρίζουν του Βαγγέλη Μαρινάκη, 
της Γιάννας Αγγελοπούλου, του Νίκου Χατζηνικολάου
του Δημήτρη Γιαννακόπουλου, του εφοπλιστή Βενιάμη κ.ά.

Ωστόσο, ελάχιστα είναι τα ρεπορτάζ που αναφέρονται στο τι θα κάνουν οι παραδοσιακοί καναλάρχες. Προς αυτήν την κατεύθυνση λοιπόν, μαθαίνουμε ότι σίγουρη θεωρείται η διεκδίκηση άδειας από την οικογένεια Βαρδινογιάννη στην οποία ανήκει το STAR 
και ποσοστό του MEGA. 

Όπως επίσης βέβαιη θεωρείται και η συμμετοχή στο διαγωνισμό του Δημήτρη Κοντομηνά, αλλά και του Θοδωρή Κυριακού. Για τους υπόλοιπους οι πληροφορίες είναι συγκεχυμένες!

Για παράδειγμα ο Γιάννης Αλαφούζος – όπως πρώτο έγραψε το Enimerosi24, εξετάζει το σενάριο να μετακομίσει στην Κύπρο…
 Από τη στιγμή όμως που αποκαλύφθηκε η πρόθεση του ιδιοκτήτη του ΣΚΑΙ να μεταφέρει την έδρα του στη Μεγαλόνησο… έχουν αλλάξει πολλά!

Επίσης άγνωστο παραμένει τι θα κάνει ο Σταύρος Ψυχάρης… 
Για τον οποίο θυμίζουμε ότι ενώ έχει δεσμευτεί στην επικείμενη αύξηση μετοχικού κεφαλαίου στο MEGA να καλύψει και το ποσοστό της πλευράς Μπόμπολα, δεν έχει προχωρήσει τίποτα! Την ίδια ώρα συνεχίζονται οι πιέσεις από την οικογένεια Βαρδινογιάννη για συγχώνευση STAR- MEGA.

Τέλος να σημειωθεί ότι ενώ θεωρείται βέβαιη η συμμετοχή του Θοδωρή Κυριακού στο διαγωνισμό, δεν είναι καθόλου βέβαιο σε ποια κατηγορία θα συμμετέχει… 
Αφού παραμένει άγνωστο αν θα διεκδικήσει άδεια ενημερωτικού γενικού περιεχομένου ή θα προτιμήσει να μετατρέψει τον ΑΝΤ1 σε αμιγώς ψυχαγωγικό κανάλι. 

Αντίστοιχα άγνωστο παραμένει το τι θα κάνει ο Φίλιππος Βρυώνης του «ETV», δεδομένου ότι κυκλοφορούν πληροφορίες που δεν έχουν διαψευστεί, ότι θα προτιμήσει μία από τις φθηνές άδειες ειδικού περιεχομένου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου