Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

Αποκλειστικό: Νέα δημοσκόπηση δείχνει πρώτη τη Νέα Δημοκρατία

















































Αν σκεφτούμε πως η Metron Analysis στη δημοσκόπηση που έκανε για τον ΑΝΤ1 έδειχνε τον ΣΥΡΙΖΑ μόλις 0,5% μπροστά από τη Ν.Δ. και η Rass με 0,7% (με «οροφή» για το κόμμα του Αλέξη Τσίπρα το 33,8%, ούτε πόντο παραπάνω!), γιατί δηλαδή να μην έχουμε και τώρα μία νέα μέτρηση, μετεκλογική, που θα δείχνει τη Ν.Δ. πρώτη; 
Αφήστε δε τα exit polls
Και στις 7 αλλά και στις 8 το βράδυ. Μισή ώρα πριν το υπουργείο δώσει ακριβώς τη διαφορά (στο 7,5%, υπενθυμίζουμε), οι εταιρίες δημοσκοπήσεων την έβλεπαν γύρω στο 2%. Άντε στο 3%. 
Θυμήθηκα και αυτό: «Βραχεία κεφαλή στον ΣΥΡΙΖΑ δίνει η τελευταία δημοσκόπηση της MRB για το STAR πριν από τις εκλογές. Συγκεκριμένα, στην πρόθεση ψήφου προηγείται ο ΣΥΡΙΖΑ με 0,5%»Λαμπρά. Μπορώ να σας βρω δεκάδες παρόμοια. 
Έχουμε λοιπόν μία δημοσκόπηση που διενεργήθηκε σήμερα το πρωί και σας παρουσιάζουμε αποκλειστικά στο efsyn.gr
Δεν πήραμε τα τελικά αποτελέσματαακόμα, βρίσκονται στο στάδιο της επεξεργασίας, αλλά υπάρχουν κάποια στοιχεία που μπορούμε να σας μεταφέρουμε. Τη δημοσκόπηση την έκαναν όλες οι δικές μας εταιρίες μαζί, σε σύμπραξη με τρεις αφρικανικές που έχουν τεράστια εμπειρία.


Λοιπόν η Ν.Δ. πέρασε πρώτη και αυξάνει τη διαφορά.

 Μέχρι το απόγευμα χτυπάε ιαυτοδυναμία



Το Ποτάμι πάει για διψήφιο αριθμό και ο Σταύρος Θεοδωράκης για απόλυτος ρυθμιστής. 



Και, φυσικά, οι Ανεξάρτητοι Έλληνες μένουν εκτός Βουλής - αυτό δεν το συζητούμε καν. Πιστέψτε μας, είναι αλήθεια.

Και μην το ξεχάσουμε: Μάχη «στήθος με στήθος» έδειχνε και η GPO για λογαριασμό του Mega, μέχρι και στο 0,2% την έφτασε τη διαφορά κάποια στιγμή. 
Και σύμφωνα με αποκλειστικές μας πληροφορίες, η μάχη συνεχίζεται ακόμα! Και σήμερα. Ξέρει το Mega. Το Mega ξέρει.
Πάντως ας μην είμαστε άδικοι: κρίνοντας από τις δημοσκοπήσεις στο δημοψήφισμα, τότε που οι εταιρίες έπεσαν έξω περισσότερο από 20%, αυτή τη φορά τα πήγαν θαυμάσια!

1 σχόλιο:

  1. Δεν το βάζουν κάτω: Αφού δεν τους βγήκε το σενάριο της "μνημονιακής κυβέρνησης εθνικού σκοπού", από χθες το βράδυ έχουν λυσσάξει με τη διεύρυνση που ΠΡΕΠΕΙ να γίνει στο κυβερνητικό σχήμα. Σήμερα το πρωϊ άκουσα (νομίζω στον ΑΝΤ1) ότι, όταν η Φώφη Γ. τηλεφώνησε στον Αλέξη για να τον συγχαρεί, εκείνος της πρότεινε να συγκυβερνήσουν, αλλά εκείνη δεν δέχτηκε επειδή αντέδρασε ο συνέταιρος ΔΗΜΑΡ. Στο STAR δε, η πρώτη ερώτηση που απευθύνουν σε όποιο στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ βρεθεί μπροστά τους είναι αν στη συγκυβέρνηση θα είναι μόνο οι ΑΝΕΛ ή μήπως-ίσως-άραγε-πιθανόν να μπουν κι άλλοι.
    Έ ρε γλέντια.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή