Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Τηλεοπτικό χάζι η διακαναλική Μειμαράκη




































































Μπορεί να ήταν άμεση η αντίδραση της ΝΔ με την απάντηση Μειμαράκη στο διάγγελμα Τσίπρα… Δεν υπήρξε όμως κάποια, έστω και στοιχειώδης προετοιμασία, δεδομένου ότι από το πρωί ήταν γνωστό το τι θα συμβεί. 

Ετσι ο Βαγγέλης Μειμαράκης βγήκε σε ένα ακατάλληλο για την περίσταση χώρο για μια διακαναλική σε prime time ζώνη συνέντευξη. Ηταν κακή εικόνα με τον πρόεδρο της ΝΔ να εμφανίζεται στριμωγμένος σε ένα στενό μονοπλάνο καθισμένο σε μια όχι σταθερή καρέκλα η οποία πολλές φορές λόγω της στάσης του σώματος, αλλά και της ιδιοσυγκρασίας του Β. Μειμαράκη λύγιζε προς τα πίσω, με αποτέλεσμα κάποιες στιγμές ειδικά εκείνες που ο πρόεδρος της ΝΔ προσπαθούσε να κάνει χιούμορ ή να επιτεθεί με το γνωστό του ύφος στον Αλέξη Τσίπρα, η εικόνα να παραπέμπει, όχι σε διακαναλική συνέντευξη του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης, αλλά σε συζήτηση του προέδρου σε κάποια τοπική οργάνωση του κόμματος! 

Επίσης οκ αυτά τα «τον χτύπησε ο ήλιος και πάει σε εκλογές», «είναι ψευτράκος» κλπ, κάνουν τηλεοπτικό χάζι, αλλά ψήφους δεν φέρνουν, μάλλον το αντίθετο.

Τέλος, σε πολιτικό και όχι επικοινωνιακό επίπεδο το να λες από την πρώτη μέρα που ανέλαβες, ότι η ΝΔ θα κάνει στροφή από τη δεξιά κατεύθυνση που είχε ο Σαμαράς και θα προσπαθήσει να καλύψει τον κεντρώο χώρο και να ανακοινώνεις ότι θα πας να συζητήσεις με τη Χρυσή Αυγή μήπως και βρείτε κάποια κοινά σημεία δράσης μοιάζει ολίγον χαοτικό!

Ενδιαφέρον έχει επίσης η ανακοίνωση Μειμαράκη ότι αποφάσισε ήδη τη λίστα που θα κατέβει στις εκλογές και μάλιστα ότι έχουν ήδη ειδοποιηθεί εκείνοι που θα τη στελεχώσουν. 

Οπως αναφέραμε σε προηγούμενη ανάρτηση μας έχει ενδιαφέρον να δούμε αν και πώς θα αποτυπωθεί η εξαγγελλόμενη στροφή προς το κέντρο στη λίστα της ΝΔ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου