Τετάρτη 12 Νοεμβρίου 2014

Ο Άδωνις προσφέρεται να βολέψει δεξιά άνεργη: η συγκινητική ιστορία της ημέρας























































http://luben.tv/blogosphere/politics/45296/

Συμβαίνει τώρα – πετυχημένος πλην υστερικός τηλεβιβλιοπώλης με αστεία φωνή και γερές άκρες στη κυβέρνηση, λαμβάνει σήμα SOS στο τουίτερ απο άνεργη νοσοκόμα απο τη Φλώρινα, που είναι και νουδού:



B2PT9aDIEAAX8Nm


Ο ελληνισμός κρατάει την ανάσα του με αγωνία – υπάρχει ελπίδα για κάποιον χωρίς «μέσο» να βρει δουλειά σ'αυτή τη χώρα; Τι προϋπηρεσία έχει η Κατερίνα Ηλιάδη; Ποια η σημειολογία του μέηλ του πολιτικού ανδρός και τι δείχνει η αστραπιαία ταχύτητα με την οποία της το δίνει; Είναι ή δεν είναι «μέσο» ο Άδωνις; Γιατί και οι δυο γράφουν το «μέσο» στα κυπριακά με τελικό «ν»;


Και κυρίως, γιατί όλη αυτή η επίδειξη στενών επαφών ραγιάδικου τύπου γίνεται δημόσια;
Γιατί ο Μάκης Βορίδης δεν απάντησε στο ολόιδιο τουίτ που του έστειλε η Κατερίνα, μια ώρα πριν απευθυνθεί στον Άδωνι;




Την ίδια καρατζαφέρεια σχολή δεν έχουν τελειώσει και οι δυο σπουδαίοι πολιτικοί άνδρες; Είναι λογικό λοιπόν να υποθέτουμε οτι ο Άδωνις είναι πολλές φορές περισσότερο νούμερο, ακόμα και απο το πιο κοντινό σε αυτόν νούμερο; Τόσες πολλές ερωτήσεις, τόσος υπερβολικά πολύς Άδωνις.


Ε, μετά όπως είναι φυσικό πλακώσανε οι αστειέιτορς του Τουίτερ και του γαμήσανε τα πρέκια:

 





video-andreas-anergos-apo-pirgo-ilias
Χαρακτηριστικό δείγμα ανθρώπου που δεν ψήφισε ποτέ ΝΔ

1 σχόλιο:

  1. Πάλι εξυπνακισμοί, χοντροκομμένα σχόλια, πλακίτσες, σεξισμός - ο γνωστός και πολλές φορές επιδιωκόμενος "χαμός" στα social media. Είναι εμφανές ότι η χρόνια λοβοτομή και ο εθισμός στα "αστεία" του Σεφερλή έχουν κάνει καλά τη δουλειά τους.

    Ακόμη κι αν το τουίτ της Katerina Iliadi είναι πραγματικό ή άλλο ένα υποβολιμαίο τρολλάρισμα, κανείς δεν μπήκε στη διαδικασία να καυτηριάσει το γεγονός ότι η "ελπιδοφόρα" νέα γενιά, αντί να αγωνίζεται για να αλλάξει το σάπιο σύστημα που καταδίκασε το μέλλον της, καταφεύγει στο πατροπαράδοτο ρουσφέτι για να διοριστεί σε μια θεσούλα.

    Κανείς δεν έκανε τον κόπο να αναρωτηθεί γιατί, άραγε, τα "βαριά" βιογραφικά, που κατά εκατοντάδες - ή και χιλιάδες - κατακλύζουν καθημερινά τα HR των εταιρειών του ιδιωτικού τομέα, πετιούνται στον κάλαθο των αχρήστων.

    Κανείς δεν προβληματίζεται για το γεγονός ότι ο υποτιθέμενα αξιοκρατικός ιδιωτικός τομέας έχει γίνει ο νέος χώρος άκρατης ρουσφετολογικής παρέμβασης των πολιτικών, καθώς στελεχώνεται πλέον από στυγνά κομματόσκυλα, κολλητούς, κουμπάρους ή συγγενείς πολιτικάντηδων, που επιλέγονται (ή, κατά περίπτωση, διασώζονται από απολύσεις) μετά από υπόδειξή τους, εις βάρος ικανών - πλην χωρίς "βύσμα" - υποψηφίων ή εργαζομένων.

    Με την ευκαιρία, αναρωτιέμαι γιατί, παρά τους θρήνους και τις οιμωγές για τα μυαλά που φεύγουν στο εξωτερικό, δεν έχω δει πουθενά το ΣΥΡΙΖΑ να εξαγγέλλει την ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ. Μακάρι να κάνω λάθος.

    Και, φυσικά, κανείς δεν ανησυχεί για το ότι, με τέτοιου τύπου "εκδουλεύσεις", το ελεεινό αυτό φασιστοειδές θα εξασφαλίζει την εις το διηνεκές παραμονή του στα βουλευτικά έδρανα και θα κομπάζει προκλητικά με τη φρικτή αγριοφωνάρα του για τη δημοκρατική νομιμοποίηση που θα του παρέχει με την ψήφο του ο εσμός των υστερόβουλων, πανηλίθιων, κουτοπόνηρων και ξεπουλημένων ψηφοφόρων που απαρτίζουν την εκλογική του πελατεία.

    Εκτός κι αν οι "επαναστάτες του πληκτρολογίου", μετά τα άσφαιρα ιντερνετικά πυρά που εκτοξεύουν (ανώνυμα) εναντίον του, παίρνουν το δρόμο (επώνυμα αυτή τη φορά) για το πολιτικό του γραφείο, μήπως και τους βολέψει σε καμιά τρύπα, για να ροκανίζουν το τυρί που κρύβει από τα μάτια τους τη φάκα......

    ΑπάντησηΔιαγραφή