Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Βολικά αναβολικά και καμένα μυαλά-ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΟΥ
































Χτισμένα σώματα γκρεμισμένα μυαλά καμένο μέλλον. 
Αρμολογημένα στο ψέμα δανεικά ιδανικά δραπετεύουν απ' τις μελανότερες κηλίδες της Ιστορίας οπλίζοντας δολοφονικά ένστικτα που στοχεύουν στο δόξα πατρί αλλόφυλους αλλόδοξους αλλόγλωσσους τους άλλους γενικώς τους διαφορετικούς. 
Αλλοπρόσαλλη αλλοφροσύνη.
 Μυς φουσκώνουν στα γυμναστήρια
 αέρας κοπανιστός με την αρωγή αναβολικών μεγιστοποιούνται και στιγματίζονται ανεξίτηλα με σβάστικες και συναφή σύμβολα του τυφλού μίσους. 
Ανόητοι νόες ισοπεδώνονται ντοπαρισμένοι από τα σκαλαθύρματα νοσηρών και ακροσφαλών ηγετών. 
Απουσιάζουν η παιδεία η καλλιέργεια η αισθητική.

Ραπίζεται η κοινή λογική δηλητηριάζονται τα αυτονόητα.
 Στα παραφουσκωμένα μπράτσα προστίθενται περικεφαλαίες αρχαίων πολεμιστών 
καταχωρίζονται ρητά με αδρούς χαρακτήρες σαν ταμπέλες χρεοκοπημένων καταστημάτων 
κενά γράμματα ακατοίκητες πατρίδες φερεπίφορες στη βαναυσότητα και τη θηριωδία. 
Ειρήσθω εν παρόδω οι Αρχαίοι έσπειραν τους αγρούς του πνεύματος προσφέροντας στην ανθρωπότητα την ευφορία της ποίησης του θεάτρου της επιστήμης της φιλοσοφίας του λόγου.
 Οι αρχαιολάτρες ελληνοκάπηλοι αντιθέτως βυσσοδομούν στους βαραθρώδεις Καιάδες της μνησικακίας και του φθόνου. 
Με IQ ραδικιού και εγκεφαλογράφημα που προσομοιάζει στην ευθεία γραμμή κινούνται σ' ένα αθέατο σύμπαν οι προβολείς των σκοταδιών του οποίου προκαλούν το κοινό αίσθημα.

Ευτελή κίνητρα εκπυρσοκροτούν διασαλεύοντας τον μακάριο ύπνο εφησυχασμένων μικροαστών. 
Οι εκ πρωτευούσης ορμώμενοι ενήλικοι τάζουν στους πιτσιρικάδες επαρχιώτες ντόπες αναβολικά συμπληρώματα ανεπαρκούς θρέψης, επιδεικνύοντας τη μυώδη τους ματαιοδοξία τούς αποσπούν προκαταβολή εκατοντάδων ευρώ καθώς χάφτουν αμάσητο το παραμύθι απαρασκεύαστοι σκευάσματα φαντασιώνονται. 
Η παρτίδα αργεί η Τσου Λι στη μακρινή Κίνα δεν προλαβαίνει την πελατεία της το ηλεκτρονικό της ταχυδρομείο βομβαρδίζεται διαρκώς με νέες παραγγελίες οι αυταπάτες απαιτούν κόπο και χρόνο για να συσκευαστούν.

Οι μικροί ανυπομονούν δεν κρατιούνται δεν τους αρέσει να πιάνονται κορόιδα πρόκειται αναμφιβόλως για ζήτημα τιμής που εν προκειμένω ανέρχεται σε υψηλό ποσόν δεδομένης της κρίσης. 
Ιδεολογίες δεν παρεισφρέουν σε τόσο λεπτές υποθέσεις ο ομοϊδεάτης άλλωστε δεν παύει να είναι άλλος εχθρός πά' να πει κανονίζουν νυχτερινό ραντεβού με τους προμηθευτές να τους δείξουν τάχα μου ένα γρήγορο αυτοκίνητο και τους εκτελούν εν ψυχρώ έτσι έμαθαν κι έτσι γουστάρουν να καθαρίζουν.

Σέρνουν τα πτώματα στον γκρεμό άβυσσος η ψυχή των παιδιών με τις σβάστικες καίνε τα κινητά για να σβήσουν τα ίχνη και πέφτουν να κοιμηθούν σαν να μην έγινε τίποτα αγνοώντας πως ζούμε στην εποχή του οικειοθελούς χαφιεδισμού ότι κουβαλάμε τους ρουφιάνους στην τσέπη μας στην πυρά εξαγνίζονται δεν εξαφανίζονται και πως καταδίδουμε νυχθημερόν τους εαυτούς μας στα μέσα δικτύωσης. 
Στην ανάκριση παραδέχονται ότι έκαναν το χρέος τους για ένα ανεξόφλητο χρέος το παράλληλο σύμπαν τους βυθίζει στο έρεβος την κοινωνία σφίγγουν οι ζέστες στη Μεσσηνία στη Θράκη προμηνύονται καρεκλοπόδαρα το όνειδος σκιάζει όλους όσοι δεν αντιδρούν στην επέλαση των αγκυλωτών σταυρών.

meteoros@efsyn.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου