Δευτέρα 7 Ιουλίου 2014

Είμαι σταρ, παίρνω... διαζύγιο Ο Κωστόπουλος, η Μπαλατσινού και το ιμιτασιόν ελληνικό Hall of Fame-Tης ΧΡΙΣΛΑΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΥ












«Με πολύ πόνο, αλλά και αμηχανία θα θέλαμε να δηλώσουμε ότι δεν είμαστε πια ζευγάρι».
Έχοντας σώας τας φρένας και με πλήρη συνείδηση θα θέλαμε να δηλώσουμε με τη σειρά μας ότι προφανώς η λεωφόρος Κηφισίας είναι πια η περίφημη λεωφόρος του Χόλιγουντ «Walk of fame» κι εμείς ούτε που το καταλάβαμε.
Τέσσερα χρόνια, πέντε μήνες και επτά ημέρες μετά τους πρώτους διδάξαντες Μενεγάκη-Λάτσιο, οι κουμπάροι τουςΚωστόπουλος-Μπαλατσινού τάραξαν τη ραστώνη του Σαββατιάτικου μεσημεριού μας, ενώ οι προηγούμενοι το έκαναν Παρασκευή βραδάκι. Σημαντική σημείωση: Ελένη-Γιάννης ανακοίνωσαν το διαζύγιό τους μία μέρα πριν τα 2α γενέθλια του τρίτου παιδιού τους, της Βαλέριας, και Πέτρος-Τζένη ανακοίνωσαν το δικό τους 6 μέρες πριν τα 7α γενέθλια του τρίτου παιδιού τους, του Μάξιμου.
Άχρηστες πληροφορίες θα μου πεις... Χρησιμότατες θα σου πω εγώ αφού βουτάμε στη δόξα και το σταριλίκι (δοκιμότατος όρος πια) και καταλήγουμε στην αφόρητη σύγκριση.
Πήγαινε τώρα εσύ να απαντήσεις στα παρακάτω ερωτήματα, που προκαλούν τρικυμία εν κρανίω και ακούγονται σαν βουή:
1-Γιατί χώρισαν;

2-Πόσο καιρό το είχαν αποφασίσει;
3-Πρέπει να με νοιάζει εμένα;
4-Νομίζουν ότι είναι σταρ;
5-Μιμούνται τη Μενεγάκη;
6-Τακτοποίησαν τα περιουσιακά τους;
7-Ακολουθούν και προγραμματικές δηλώσεις;
8-Μπλα, μπλα, μπλα, μπλα.....

Στο κείμενο της ανακοίνωσης του διαζυγίου του ζευγαριού, που υποτίθεται ότι μοιράστηκε με τον κόσμο τις πιο μύχιες σκέψεις του και τις αποφάσεις του, δεν υπάρχει ίχνος απάντησης σε κανένα από αυτά τα ερωτήματα και σε δεκάδες ακόμα που μπορούν να προκύψουν. Δεν υπήρχε λόγος άλλωστε...  
Δεν ήθελαν να ανοίξουν συζήτηση μεταξύ εκείνων και του κόσμου που απευθύνονται, αλλά μεταξύ όλων των υπολοίπων για αυτούς.
Ειδήμονες επί του θέματος έσπευσαν να πουν ότι το έκαναν για να μην τους κανιβαλίσουν και να λήξουν το θέμα σε χρόνο dt, όπως και γιατί ο Κωστόπουλος ήταν εκείνος που έφτιαξε το λαμπερό και... με «χαμόγελο οδοντόκρεμας» σύστημα και πρέπει να παίξει μέχρι τέλους με τους όρους του.
Η κότα έκανε το αβγό ή το αβγό την κότα; Που μεταφράζεται στο «με μία ανακοίνωση συγκαταλέγομαι επίσημα στους σταρ σαν αυτούς που έφτιαχνα τόσα χρόνια ή είμαι πεπεισμένος ότι είμαι σταρ άρα υποχρεούμαι σε δημόσια ανακοίνωση γιατί το κοινό μου είναι η ζωή μου και πρέπει να μοιράζομαι μαζί του τα πάντα;».
Η περίπτωση να μαθευόταν, όπως με δεκάδες άλλους του χώρου του θεάματος, με δόσεις ήταν λάθος ως σενάριο; Γιατί αν αυτό επέλεξαν για να μη μπουν στο μάτι του κυκλώνα, λυπάμαι, αλλά κατάφεραν το αντίθετο. Βέβαια, κατάφεραν παράλληλα να δημιουργήσουν και δυο τηλεοπτικούς χαρακτήρες με ολοκαίνουργια χαρακτηριστικά, σε περίπτωση που αυτοί που είχαν μέχρι και την περασμένη εβδομάδα που βρίσκονταν στον αέρα θεωρούνται «καμμένοι».
Το θέμα, τελικά, -και από την ανθρώπινη μεριά- είναι να πέσει φως στη ζωή τους. Όχι δημοσιότητας, αλλά γαλήνης, γιατί τα τελευταία χρόνια ο Πέτρος Κωστόπουλος και η Τζένη Μπαλατσινού είναι στα εξώφυλλα και «πουλάνε», αλλά με την καταστροφή, την απώλεια της αυτοκρατορίας, τα αναθέματα των εργαζομένων, τις εξομολογήσεις και την αναγέννηση του φοίνικα μέσα από τις στάχτες του,αφού κατάφεραν να έχουν επαγγελματική συνέχεια.
Υ.Γ1-Αν υπάρξει και τρίτη ανακοίνωση διαζυγίου στην Ελλαδίτσα μας, παρακαλώ κύριοι και κυρίες...σταρ να γίνει αρχή της εβδομάδας. Έτσι για την αλλαγή
Υ.Γ2- Όσοι χωρίζουν να εννοούν πραγματικά ότι θέλουν να εξασφαλίσουν την ισορροπία των παιδιών τους και να τα σέβονται ακόμα πιο πολύ από όσο ζητούν στο κοινό
Υ.Γ3-Σταρ, λογικά, σε κάνει το ταλέντο που έχεις και με αυτό κάνεις τη δουλειά σου. Όχι τα άσκοπα μοιράσματα προσωπικών θεμάτων. Πάνω σε αυτά συζήτηση κομμένη!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου