Δευτέρα 26 Μαΐου 2014

Ο όμιλος Βαρδινογιάννη και το νέο πρόσωπο του ναζισμού

 













Δυναμική επιστροφή στην προσπάθεια εξανθρωπισμού του νεοναζισμού φαίνεται ότι επιχειρεί ο τηλεοπτικός σταθμός STAR, ιδιοκτησίας της οικογένειας Βαρδινογιάννη, μέσα από τις μεσημεριανές εκπομπές του προβάλλοντας και πάλι τα στελέχη της Χρυσής Αυγής ούτε λίγο ούτε πολύ σαν καλλιτεχνικούς αστέρες.
Πριν από μήνες είχε προκαλέσει αίσθηση ρεπορτάζ του ίδιου σταθμού, στο οποίο επιχειρούνταν να παρουσιαστεί το «ανθρώπινο» προφίλ του Η.Κασιδιάρη. 
Το αφιέρωμα (το οποίο μπορείτε να δείτε και στο ντοκιμαντέρ ΦΑΣΙΣΜΟΣ Α.Ε.) είχε απασχολήσει ακόμη και συνέδριο και αντιφασιστικό φεστιβάλ που πραγματοποιήθηκε στη Βαρκελώνη, για το ρόλο Ελλήνων επιχειρηματιών στην άνοδο του νεοναζισμού στην Ελλάδα.
Αυτή τη φορά είχε έρθει η σειρά της Τατιάνας Στεφανίδου να στήσει το προφίλ του «γόη» ναζιστή με τη σβάστιγκα στο μπράτσο. 
BokgoKMIQAA0pSO
Και αν η πρώτη φορά μπορεί να θεωρηθεί ατόπημα, το οποίο διορθώθηκε, η δεύτερη απόπειρα δεν αφήνει πολλά περιθώρια αμφιβολιών


3 σχόλια:

  1. Re σεις, όλο του βάζουν κάποια "διπλα του" ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ, ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ. Ο Κασιδιάρης είναι ΓΚΕΗ, όλοι το ξέρουμε. Ακόμα ζει στο σπίτι με τους γονείς του.

    Είδατε να φιλάει καμμιά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. να κι ένας ακόμα σούπερ γκόμενος ΧΑ για την εκπομπή http://www.enallaktikos.gr/ar5307el_o-psifoforos-tis-xrysis-aygis-fwto.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή