Παρασκευή 15 Μαρτίου 2013

Η νεολέρα του αντιτροϊκανού Σαμαρά – by To Skouliki Tom




http://oloigiaolous.gr/site/i-neolera-tou-antitroikanou-samara-by-to-skouliki-tom/

Χθες το μεσημέρι, ο Πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς μίλησε σε εκδήλωση για την αντιμετώπιση της βίας, που οργάνωσε η ΟΝΝΕΔ στο Μουσείο της Ακρόπολης.με τη συμμετοχή του αφρού της κεντροδεξιάς ευρωπαϊκής νεολαίας.
Ο κ. Σαμαράς, μιλώντας εναντίον της βίας, τόνισε ότι υπάρχουν πολύ πιο αποτελεσματικοί τρόποι να επιβάλλεις την πολιτική σου στο λαό όπως ο αποπροσανατολισμός,
 η διαφθορά κι ο έλεγχος των μέσων μαζικής ενημέρωσης
 ενώ μπορείς κάλλιστα να έχεις μέσα στη Βουλή ένα ακροδεξιό κόμμα
που θα κάνει τη βρώμικη δουλειά για σένα.
Επίσης, υπογράμμισε ότι άμα δώσουμε χώρο στη βία μπορεί να διαλύσει την κοινωνία, αλλά η κοινωνία είναι ήδη διαλυμένη οπότε έχει αποφασίσει να αφήσει τη βία ανεξέλεγκτη.
Σε συνέχεια της αναφοράς του σχετικά με τη βία, είπε ότι δε φοβάται να αντιπαρατεθεί μαζί της αλλά για καλό και για κακό κυκλοφορεί με τη συνοδεία 28 σωματοφυλάκων
ενώ επισήμανε ότι αν οι πολιτικοί κάνουν καλά τη δουλειά τους,
οι ακραίοι δεν έχουν λόγο ύπαρξης, χωρίς ωστόσο να διευκρινίσει ποια ακριβώς δουλειά κάνουν οι πολιτικοί εκτός από το να βγαίνουν στα παράθυρα των δελτίων.
Παράλληλα, παραδέχτηκε ότι η Ελλάδα περνάει δύσκολες ώρες αλλά αυτό δεν είναι τίποτα μπροστά στα χρόνια φτώχειας και δυστυχίας που έρχονται όσο ο ελληνικός λαός κοιμάται τον ύπνο του δικαίου.
Σε ερώτηση σχετικά με τα μελλοντικά του σχέδια για τη χώρα, ο κ. Σαμαράς απάντησε: «Αν θα μπορούσα την Ελλάδα να άλλαζα θα ξαναέβαφα γαλάζια τη θάλασσα» ξεσηκώνοντας τα γαλάζια παιδιά που χειροκροτούσαν σαν αφιονισμένα
λες κι είχαν υποστεί λοβοτομή με σκουπόξυλο.
Κλείνοντας την ομιλία του, ο κ. Σαμαράς εξέφρασε ότι η Ελλάδα θα τα καταφέρει και θα βγει κερδισμένη από τη μάχη αλλά αυτός δε θα είναι εδώ να το δει αφού θα βρίσκεται κάπου στη Λατινική Αμερική όπου θα έχει καταφύγει για να γλιτώσει την κρεμάλα.
Αμέσως μετά την εκδήλωση, ο Αντώνης Σαμαράς με τη φόρα που είχε πάρει εμφανίστηκε πολύ βαρβάτος στη συνάντηση με τους επικεφαλής της τρόικας μέχρι που του θύμισαν ότι η Ελλάδα δεν είναι τσιφλίκι δικό του ούτε των Ελλήνων για να κάνουν ό,τι θέλουν οπότε λούφαξε ξανά στην καρέκλα του κι έστειλε το Γιάννη Στουρνάρα να βγάλει το φίδι από την τρύπα στους δημοσιογράφους.
Ο κ. Στουρνάρας, μιλώντας μπροστά στις κάμερες, είπε ότι τόσο πολύ τους έχει συμπαθήσει η τρόικα που έκανε τη δύσκολη στις διαπραγματεύσεις για να έχει την ευκαιρία να τους ξαναδεί μέσα στο μήνα. Αναφερόμενος στον κ. Σαμαρά, είπε ότι τους έκανε ναζάκια για να δείξει ότι δήθεν αντιστέκεται ώστε να πάει στη Σύνοδο Κορυφής και να γυρίσει με τη δικαιολογία ότι αν δεν κάνουμε το χατίρι της τρόικας, η Ελλάδα κινδυνεύει με χρεοκοπία κι επίθεση από νεκροζώντανα ζόμπι που θα μας ρουφήξουν το αίμα.
by To Skouliki Tom
(Αξίζει να σημειωθεί ότι από τη συνάντηση έλειπε ο Ευάγγελος Βενιζέλος που ασχολείται με την ανανέωση του ΠΑΣΟΚ πατώντας όλη μέρα ctrl+R στην ιστοσελίδα του κόμματος ενώ ο Φώτης Κουβέλης δήλωσε αδυναμία παρουσίας αφού τις Τετάρτες νιώθει πολύ αριστερός.)

1 σχόλιο:

  1. O KATSIDIARHS ειναι στη προκαταρτικη .ησυζυγος Κεφαλογιαννη στη λιστα Λαγκαρντ.τι δεν καταλαβαινεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή