Κυριακή 7 Οκτωβρίου 2012

Νίκος ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ:ΕΣΑ, Ες-Ες, ξετσιπωσιές

Προχτές, ο εκπρόσωπος του ναζιστικού μορφώματος
που κοσμεί την αστική δημοκρατία στο αστικό κοινοβούλιο, 
δήλωσε ότι τάσσεται υπέρ του συνθήματος… 
«Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία»!
Υπενθυμίζουμε:
1) Ο «φυρερίσκος» αυτής της χιτλερικής γκρούπας, πριν γίνει «φυρερίσκος», ήταν επικεφαλής της νεολαίας της ΕΠΕΝ.
Η ΕΠΕΝ ήταν το χουντικό κόμμα που είχε ιδρύσει από τον Κορυδαλλό ο δικτάτορας Παπαδόπουλος.
Ο Μιχαλολιάκος, δηλαδή, δεν ήταν παρά το δεξί χέρι του δικτάτορα που έστειλε τα τανκς ενάντια στο Πολυτεχνείο για να θάψει κάτω από τις ερπύστριες το «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία».
2) Ο Μιχαλολιάκος της «Χρυσής Αυγής», ήταν αυτός που το 1976 συνελήφθη για επίθεση κατά των δημοσιογράφων που κάλυπταν την κηδεία του βασανιστή της χούντας Ευάγγελου Μάλλιου.
Σήμερα, ο εκπρόσωπος αυτουνού του τραμπούκου, του οπαδού του Μάλλιου, δηλαδή του ΕΣΑτζή που βασάνιζε τους αγωνιστές για «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία», λέει ότι τάσσεται υπέρ του συνθήματος… 
«Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία»!
3) Στις 7 Ιουνίου 2012, όταν ο «φυρερίσκος» δήλωνε σε συγκέντρωση των «ταγμάτων του» ότι «επί Γεωργίου Παπαδόπουλου και επταετίας η Ελλάδα ευημερούσε» και ότι «προκοπή η Ελλάδα είδε μόνο επί Γεωργίου Παπαδοπούλου», οι εκπρόσωποί του – αυτοί που σήμερα ποζάρουν ως θιασώτες του… «Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία» – ήταν στην πρώτη σειρά κρατώντας το ίσο των φασιστικών αλαλαγμών.
Φυσικά δεν θέλει και πολύ μυαλό για να αντιληφθεί ο καθένας πως
η υποκρισία, ο λαϊκισμός, το ψάρεμα στα θολά νερά, η γελοιότητα, η παραχάραξη και η ξετσιπωσιά είναι συνώνυμα και σύμφυτα του φασισμού.
Αυτός άλλωστε είναι και ο λόγος
- το μόνο που χρειάζεται είναι λίγο μυαλό -
που εξηγεί το γιατί
εκείνο που περισσότερο και πάνω απ’ όλα μισεί ο φασισμός, 
είναι η νοημοσύνη.


5 σχόλια:

  1. ΧΑΧΑΧΑ ΜΙΛΑΕΙ ΚΑΙ Ο ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ.Ο ΣΤΑΛΙΝΙΚΟΣ ΦΑΣΙΣΤΑΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΒΟΥΛΑ ΤΟΥ ΕΥΡΩΠΑΙΚΟΥ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΟΥ.ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΕΣ ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΟΥ ΜΠΟΓΙΟΠΟΥΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Μπογιόπουλος είναι απ' τους καλύτερους -αυτή την περίοδο' στο ΚΚΕ. Συγκροτημένος λόγος, πάντα με τα κιτάπια του κ τις σημειώσεις του ώστε να επιχειρηματολογεί τεκμηριωμένα.
    Αν τον είχαν και Γ.Γ. θάταν σαφώς καλυτερότερα και σε σχέση με το εκλογικό αποτέλεσμα. Μακάρι να "ξυπνήσουν" εκεί στον Περισσό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Συμφωνώ απολύτως.Κι όμως τον έχουν τελείως παροπλισμένο.Ούτε για υποψήφιο βουλευτη δεν τον βάλανε.Το ΚΚΕ ζεί τις μεγαλύτερες μέρες παρακμής του.

      Διαγραφή
    2. Κι εγώ συμφωνώ απολύτως Κίρκη μου...

      Μάλιστα έχω κάνει και ΔΥΟ ποστ εγκωμιαστικά για τον Μπογιόπουλο.
      Το δεύτερο είναι αναπαραγωγή ενός δικού του ποστ για τον προϋπολογισμό (και τα ψέματά του, που ξεμπρόστιασε).

      Εκεί όμως, που πραγματικά τα σκάτωσε ο Μπογιόπουλος, είναι σε ένα παθιασμένο κείμενό του υπεράσπισης των σοβιετικών για το θέμα της σφαγής του Κατίν (=μερικές χιλιάδες Πολωνοί αξιωματικοί αιχμάλωτοι του Στάλιν που εκτελέστηκαν -ξεκαθαρίζω για αδαείς, όχι για σένα).
      Εκεί, ο Μπογιόπουλος αγόρευσε χρησιμοποιώντας... μολυσμένες (με ψεύδη) πηγές. Το ΚΚΕ επιμένει ξεροκέφαλα στην αθωότητα του... Στάλιν (ενώ χέστηκε η φοράδα στ' αλώνι για δαύτην) και απλώς εκτίθεται, αφήνοντας και "τρύπες" επιχειρημάτων στους ναζιστές (σε στυλ "εμείς λατρεύουμε τον Χίτλερ κι εσείς το Στάλιν. ΠΟΥ είναι το πρόβλημα?"....

      Για την ακρίβεια, πρόσφατες δημοσιοποιήσεις πρώην-μυστικών εγγράφων από Ρωσία (και πιο πρόσφατες από Αμερική) δεν αφήνουν καμμιά αμφιβολία ότι ήταν του Στάλιν το έγκλημα, αλλά το ΚΚΕ εκτοξεύει πύρινη προπαγάνδα ότι "αυτά τα λένε χαφιέδες", κ.ο.κ.

      Είναι να τραβάει κανείς τα μυαλά του (κι αν θυμάμαι καλά ο Γιώργος Ρούσης έχει καραφλιάσει και κυριολεκτικά -χαχαχα).

      Διαγραφή
    3. ΔΥΣΤΥΧΩΣ το ΚΚΕ είναι σταλινικό κόμμα.ΚΑΙ ο Μπογιόπουλος είναι σταλινικός.Αυτό ειναι πάρα πολύ αρνητικό.Στα πλαίσια λοιπον αυτού του σταλινικού μορφώματος,ο σταλινικός Μπογιόπουλος ειναι απ τα καλύτερα στελέχη τους

      Διαγραφή