Τετάρτη 16 Μαΐου 2012

Χάλια η επιχειρηματολογία αλλά και η ουσία για Αρσένη και Παπαδήμο.Κρίμαααααα

Πίκρα μεγάλη σήμερα.....θρηνώ....

5 σχόλια:

  1. Ενταξει ας μην υπερβαλλουμε ηταν σαφης η τοποθετηση του Συριζα.Δεν ειναι θεμα προσωπων η υπηρεσιακη κυβερνηση αλλα ενεργειων που θα πρεπει η δεν θα πρεπει να εφαρμοσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ελπίζω να μην συνεχίσει τα "τακτικά" λάθη. (Ένα από αυτά ήταν η επιλογή Τατσόπουλου, όσο κι αν το τραβάτε από τα μαλλιά για να δικαιολογηθούν τα αδικαιολόγητα). Και για να σε ανεβάσω λίγο Κίρκη, ένα σχόλιο με νόημα και άλλη "λογική" : http://klydonas.blogspot.com/2012/05/blog-post_5110.html
    Και για να λέμε και τα πράγματα όπως έχουν: Αν είναι ο Τσίπρας να πάει με οικονομικό επιτελείο από Δραγασάκηδες, τι το αλλάξαμε το ΠΑΣΟΚ; Ο Τσίπρας ή θα τολμήσει ή θα πνιγεί στα ρηχά! Ο κόσμος του είπε να τολμήσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ενδιαφέρουσα η ανάρτηση και ενδιαφέρον και το μπλογκ σου(δικό σου είναι,έτσι;)
      Τώρα και πάλι θα συμφωνήσω μαζί σου.Οσο ακούω Χατζηνικολάου,Τράγκες και λοιπά κατεστημένα να επαινούν την "σοβαρότητα¨"Δραγασάκη τόσο χαλιέμαι.Γιατί όταν σε επαινεί το κατεστημένο τότε κάτι λάθος κάνεις.Ποιος τράβηξε κουπί στην προηγούμενη βουλή;Ο Λαφαζάνης τράβηξε με απίστευτη και ουσιαστική αντιπολίτευση.Και ΑΡΙΣΤΕΡΗ αντιπολίτευση.Δε γουστάρω πασοκίζοντες πολιτικούς.ΔΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ.Προτιμώ να χάσουμε αφού εχουμε ξυπνήσει ένα ακόμη κομμάτι του λαού μας παίρνοντας κι άλλο χρόνο να ξυπνήσουμε κι άλλους,παρα να γίνουμε ΠΑΣΟΚ.Θα είναι ΑΙΣΧΟΣ

      Διαγραφή
    2. Όχι βέβαια, δεν έχω μπλογκ, Κίρκη. Από ό,τι έχω αντιληφθεί το μπλογκ είναι κάποιου παλιού δημοσιογράφου, που πήρε θέση και υπέρ της ψήφισης του ΚΚΕ.
      Στα άλλα που γράφεις, συμφωνούμε.

      Διαγραφή
  3. Καλησπερίζω τους δυο συχνούς συνομιλητές μου. Λόγω ... προσωπικών καταβολών, τείνω να συμφωνώ και με τους δυο. Η μεγάλη ευκαιρία της Αριστεράς σήμερα (και του Α. Τσίπρα αν το αντέχει) είναι να ξεκαθαρίσει στον κόσμο που την εμπιστεύθηκε την αριστερή πολιτική του στρατηγική. να ξεκαθαρίσει η ήρα απ' το στάρι που έλεγε κάποτε ο Χαρίλαος.
    Το ερώτημά μου είναι: ο κόσμος είναι έτοιμος να δεχτεί τις πολιτικές επιλογές της Αριστεράς;
    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή