Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

Παλιές αφίσες του Πασόκ που θα θέλαμε να (ξανα)δούμε!


Εκλογές έρχονται (λέμε κε κανένα Σαμαρά να περάση η ώρα)! Το Εθνοσουρωτήριο κε πάνω απ΄όλα Σοσιαληστρικό ΠΑΣΟΚ είναι έτοιμο σαν καλός Φοίνικας να αναγεννηθή απο τις στάχτες του κε να γίνη ξανά το πρώτο κόμμα που όλοι αγαπήσαμε κε ψηφίζαμε αλαλάζοντας στις πλατείες με κόρνες κε σημαιάκια στο χέρι (αυτό που δεν είχαμε ακόμα κόψη από ντροπή)!  Στην προσπάθεια αυτή ανακυκλώνουμε κάποιες από τις παλιές κλασσικές αφίσες τους,  αλλά με πιο εκσυγχρονισμένο  (όπως υποσχεται να είναι κε το νεο ΠΑΣΟΚ άλλωστε )περιεχόμενο!



Τα χρήματα στο πορτοφόλι δεν είναι τυχαία δραχμές!



Αυτό που αλλάξαμε ήτω μόνον το κείμενον στας λεζάντας, χωρίς να πειράξουμε τίποτα άλλο. Τις δε  αυθεντικαί αφίσες μπορείτε να τις βρείτε από εδώ κε εδώ δια να τις συγκρίνετε.

Καθυστερόγραφον: Οποιος γνωρίζη που μπορή κανείς να βρη αντιστοίχως  παλιές αφίσες της ΝΔ  ας μου αφήση μιαν ηλεκτρονικήν διεύθυνσι εις την γραμματεία μου. Ευχαριστώ.

2 σχόλια:

  1. ΜΠΡΑΒΟ ΚΙΡΚΗ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΕΛΕΙΕΣ ΦΩΤΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΙΣΚΑΤΑΡΑΤΟ ΚΟΜΜΑ.ΤΟ ΩΡΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΕ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ,ΚΑΙ ΑΣ ΞΕΡΩ ΕΓΩ ΑΡΚΕΤΟΥΣ ΠΡΑΣΙΝΟΜΑΛΑΚΕΣ.ΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αυτή είναι, δυστυχώς αγαπητή μου, η διαχρονική "κατάρα" του σοφού και δημοκρατικού λαού μας. Πριν μόλις 2 χρόνια ένας στους δυο πολίτες αυτής της χώρας ψήφισε πασοκ. Ολοι θα θυμόμαστε εκείνη την νύχτα τον "λαό" που ούρλιαζε στα κανάλια:
      http://www.youtube.com/watch?v=fzDk0G_TtXY

      Είχαν ευαισθητοποιηθεί όλοι. Μέχρι κι ο ... εθνικός μας σταρ:
      http://www.youtube.com/watch?v=N29NoiXFltA&feature=fvwrel
      Ας έχουμε λοιπόν μια πιο ψύχραιμη ματιά και ας παραδεχτούμε ότι το χούι δύσκολα βγαίνει. Μην εκπλαγούμε με τα ποσοστά του πασοκ αν και όταν γίνουν εκλογές. Το σύστημα καλά κρατεί...
      Αντώνης (vantonios)

      Διαγραφή