Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

Ο ΕΝΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΟΙΚΕΙΟΤΗΤΑ ΦΕΡΝΟΥΝ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ

Την ώρα που κάμποσα ΜΜΕ έχουν βάλει ήδη «λουκέτο» και εκατοντάδες άλλα φυτοζωούν, αντιμετωπίζοντας τεράστια οικονομικά προβλήματα, η νέα ιστοσελίδα γνωστού μεγαλοδημοσιογράφου προσελκύει τις τραπεζικές χορηγίες σαν… μαγνήτης.


Συγκεκριμένα, κατά την... επίσκεψή μας στον εν λόγω ιστότοπο αντικρίσαμε διαφημιστικά banners της Alpha Bank, της Eurobank, της Τράπεζας Κύπρου και της Marfin. 
Και όπως είναι γνωστό, οι τράπεζες πληρώνουν όχι απλά καλά, αλλά πάρα πολύ καλά!

Κάπως έτσι λοιπόν μετατρέπεται σε «χρυσορυχείο» μια απλή ενημερωτική ιστοσελίδα. Και φυσικά με αυτόν ακριβώς τον τρόπο οι τραπεζίτες ανταμείβουν εκείνους που εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους. 

Για να καταλάβετε, δηλαδή, ποιοι στηρίζουν ποιους και πως παίζεται το παιχνίδι στο χώρο της ενημέρωσης…
nonews-News

2 σχόλια:

  1. Το τελευταίο καιρό ακούω συχνά Real FM και μπορώ να πω ότι ο Χατζηνικολάου κάθε άλλο παρά συμφέροντα εξυπηρετεί και δέχεται και πόλεμο για αυτό.
    Εξαιτίας της αντιμνημονιακής του στάσης και του Τράγκα επίσης του επιβλήθηκε πρόστιμο μαμμούθ από το ΕΣΡ.
    Σε κάθε εκπομπή του έχει φιλοξενούμενους από κάθε χώρο της πολιτικής και η κριτική που ασκεί δείχνει το πόσο αντικειμενικός είναι.
    Και στο κάτω κάτω είναι επιχειρηματίας και εργοδότης και πρέπει να διασφαλίσει την επιβίωση της επιχείρησης και το κάνει με νόμιμο και θεμιτό τρόπο,άσχετα που εγώ γελάω όταν ακούω διαφημίσεις τραπεζών και του becel γιατί ούτε λεφτά υπάρχουν αλλά ούτε και χοληστερίνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. RE MEGALE 'GREEK': 1 STIS 2 DIAFIMISEIS STO REAL FM EINE TRAPEZA, TI MAS LES TORA, PLAKA KANEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή