Τετάρτη 22 Φεβρουαρίου 2012

Συναυλίες αλληλεγγύης για τη φτώχεια από τον Νταλάρα-


Σε λίγες μέρες ο Γιώργος Νταλάρας ξεκινάει μία σειρά συναυλιών στις άκρες της Αθήνας και του Πειραιά μαζί με τους ανθρώπους που ζουν στη γειτονιά και δίνουν ζωή στην πόλη. 

Είναι η επιθυμία του Γιώργου Νταλάρα, να βρεθεί κοντά στους χιλιάδες συμπολίτες μας, στις μισθοσυντήρητες οικογένειες, στους ανέργους, που η ζωή τους καθημερινά γίνεται όλο και πιο δύσκολη και η επιβίωσή τους πιο αβέβαιη, από τις συνέπειες της οικονομικής κρίσης και με ελεύθερη είσοδο. 

Από εκεί και πέρα, ο καθένας, με τη δική του προαίρεση, σε ειδικά σημεία της πόλης μπορεί να στηρίξει οικονομικά έναν κοινωνικό ή προνοιακό σκοπό, που η ίδια η τοπική κοινωνία θα αποφασίσει. 

Πρόγραμμα συναυλιών: 

29/02: Κλειστό Γήπεδο Νίκαιας ‘ Ο Πλάτων ‘ – Π.Ράλλη και Θηβών 
5/03: Κλειστό Γυμναστήριο ‘Γ.Κακαούρης’- Ίλιον 
10/03: Κλειστό Γυμναστήριο ‘Μιχάλη Μουρούτσου’ - Δάφνη 
17/03: Α’ Κλειστό Γυμναστήριο Ηλιούπολης – Ηλιούπολη 
24/03: Δημοτικό Γυμναστήριο ‘Έσπερος’- Καλλιθέα 

Ώρα έναρξης όλων των συναυλιών: 19:30.
http://www.sport-fm.gr/article/535203

3 σχόλια:

  1. ΠΟΣΑ Θ'ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ ΑΠ'ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ???ΕΧΟΥΝ ΑΦΗΣΕΙ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΙ ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΤΟΥ ΣΤΗΝ ΚΥΠΡΟ!!!!!!!!ΜΙΝΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όχι άλλο Νταλάρα !!!!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΝΤΑΛΑΡΙΚΟΣ:Ο Νταλαρας παει να μπλεξει.Ας του δωσουμε ενα χεράκι. Γιαούρτη συννεφο. Δεν ντρεπεται καθολου; Τον τάισε ο κοσμακης τοσα χρόνια. κΑΙ ΤΩΡΑ ΠΑΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ των σοσιαληστών. Απ τη μια μασ λεει δεν εχω σχεση με την ΑΝΝΑ κι απο την ΑΛλη ΜΝΗΜΟΝΙΟ Η ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ ΚΑΙΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΕΣΩΖΕ! ΦΤΥΣΤΕ ΤΟΝ ΣΤΑ ΜΟΥΤΡΑ! ΔΕ ΣΕΒΕΤΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΕ; ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ παει να βαλει κι αλλους στο κολπο;ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΞΕΦΤΙΛΙΣΤΕΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΤΟ ΧΑΨΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΜΕ ΠΑΡΕΟΥΛΛ ΜΕ ΤΟ ΒΑΘΥ ΠΑΣΟΚ ΝΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ ΠΑΡΑΠΟΝΕΜΕΝΑ ΛΟΓΙΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή