Τετάρτη 29 Φεβρουαρίου 2012

ΓΙΩΡΓΟΣ ΝΤΑΛΑΡΑΣ:. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως 'ανήκει στους Τούρκους', άλλοι 'στους Έλληνες', στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια»


Όταν έχουν κάνει οικογενειακό επάγγελμα την προδοσία…

Στην Τουρκία βρέθηκε ο Γιώργος Νταλάρας στο πλαίσιο της συναυλίας που θα δώσει στην Κωνσταντινούπολη. Παράλληλα, ο τραγουδιστής παραχώρησε συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Hurriyet, όπου εκτός των άλλων ανέφερε ότι το Αιγαίο «ανήκει στα ψάρια του».
«Οι άνθρωποι γεννιούνται για να ζήσουν μαζί. Ζούμε δίπλα δίπλα χιλιάδες χρόνια. Αν πετάξουμε λίγο πιο υψηλά δεν θα δούμε τις γραμμές στο χάρτη» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε:

«Οι χάρτες τυπώνονται και τα σύνορα τα καθορίζουν οι μαθηματικοί και οι τοπογράφοι. Ο Θεός δεν έχει τυπογραφείο. Για το Αιγαίο άλλοι λένε πως 'ανήκει στους Τούρκους', άλλοι 'στους Έλληνες', στην πραγματικότητα όμως το Αιγαίο ανήκει στα ψάρια», ανέφερε χαρακτηριστικά.
 Αν δεν είχε για γυναίκα την ανεκδιήγητη Νταλάρα, θα μπορούσα να δεχτώ ότι αυτές τις γλοιώδεις δηλώσεις τις έκανε για να κονομήσει από την συναυλία του, επειδή ως γνωστών «ο σάλιαγκας έρποντας, γλύφοντας και με τα κέρατά του».
Επειδή όμως ο Γιωργάκης είναι παντρεμένος με μια γυναίκα που ψήφισε το μνημόνιο, έχει μεγάλο ενδιαφέρον να θυμηθούμε 2 δημοσιεύματα της εποχής για το σκάνδαλο φοροδιαφυγής (2003) του ζεύγους της συμφοράς.
  • 1ο δημοσίευμα - Στα 300 εκατ. το χρέος Νταλάρα, μετέωρος ο συμβιβασμός
    Υπό τη δαμόκλειο σπάθη της καταβολής 300 εκατ. δρχ. στην Εφορία βρίσκεται σύμφωνα με νεότερες πληροφορίες ο Γιώργος Νταλάρας, αφού απλώς τρέχει η προθεσμία συμβιβασμού και ο καλλιτέχνης δεν έχει αποδεχθεί την πρόταση των φορολογικών αρχών. 
  • Με χθεσινές πληροφορίες, το ποσό της φοροδιαφυγής 100 εκατ. δρχ., που εντόπισε το ΣΔΟΕ, αυξήθηκε σε 300 εκατ. δρχ., με τις προσαυξήσεις (από το 1993) που επέβαλε η Εφορία Ψυχικού. 
  • Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η απόφαση κοινοποιήθηκε στον καλλιτέχνη στις αρχές του περασμένου Δεκεμβρίου και δεν έχει παρέλθει η (δίμηνη) προθεσμία αποδοχής της. Το γεγονός αγνοούσαν προχθές παράγοντες του υπουργείου, λόγω πρόσφατης αλλαγής του εφόρου, και έλεγαν πως έγινε συμβιβασμός που οδηγεί στο ένα τρίτο (100 εκατ. δρχ.), με άμεση καταβολή του 10% και του υπολοίπου σε δόσεις.
    Πηγή:
    Ελευθεροτυπία 07/02/2003 
  • 2ο δημοσίευμα - O σύμβουλος ήταν πολυπράγμων
    Ως διάττων αστήρ κατέπεσε ο κ. Πανταγιάς μετά τις παρεμβάσεις υπέρ Nταλάρα στο ΣΔOE. Τα καμώματα και οι παρεμβάσεις του Γιώργου Πανταγιά, όπως αυτή στο ΣΔOE υπέρ των φίλων του Γιώργου και Άννας Nταλάρα, τον οδήγησαν εκτός πρωθυπουργικού μεγάρου.
    Πηγή:
    Καθημερινή  07/02/2003
Τώρα λοιπόν που θυμηθήκαμε
  • οι δύο προδότες πόσο πολύ αγαπάνε την Ελλάδα
  • οι δύο προδότες πόσο πολύ αγαπάνε τους συνανθρώπους τους
  • οι δύο προδότες πόσο μεγάλη αίσθηση του δικαίου και της ισονομίας έχουν,
ας προσπαθήσουμε να συγκρατήσουμε τα γέλια και τα δάκρυα μας βλέποντας το παρακάτω βίντεο

ΑΝΝΑ ΝΤΑΛΑΡΑ ΕΚΤΟΣ ΤΟΠΟΥ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟΥ!

Δεν ξεχνάμε ότι έχετε διαλέξει θέση δίπλα στον Εφιάλτη.

Το Γουδί είναι κοντά.

Στοιχεία επικοινωνίας
Πολιτικό Γραφείο Αθήνας: Τιμ. Βάσσου 17, Πλ. Μαβίλη, 1ος όροφος
τηλ: 210-6471175, 210-6465201, 210-6524704 fax: 210-6471176

Υ.Γ.
Δεν μας χέζεις ρε Νταλάρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου