Τρίτη 21 Φεβρουαρίου 2012

Περί αποδοκιμασιών

http://epirusgate.blogspot.com/2012/02/blog-post_8980.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FOTsvU+%28%CE%9D%CE%95%CE%91+%CE%91%CE%A0%CE%9F+%CE%A4%CE%91+%CE%93%CE%99%CE%91%CE%9D%CE%9D%CE%95%CE%9D%CE%91+%CE%9A%CE%91%CE%99+%CE%A4%CE%97%CE%9D+%CE%97%CE%A0%CE%95%CE%99%CE%A1%CE%9F%29 
Επειδή βλέπω μια προσπάθεια σε προηγούμενα αναρτημένα άρθρα να κατηγορηθούν από κάποιους «καλούς» πολίτες, τους αποκαλούμενους κι ως νοικοκυραίους, οι μαθητές και ενδεχομένως οι καθηγητές οι οποίοι έδειξαν με τον δικό τους τρόπο την απαξίωση ως προς την «έκθεση σκουπιδιών» που εκτίθετο στην εξέδρα των επισήμων, θέλω να πω το εξής: 
Οι μαθητές αυτοί είναι τα παιδιά του άνεργου, 
του απολυμένου,
του υπαλλήλου που εκβιάζεται καθημερινά για περικοπή των αποδοχών του, 
του επαγγελματία που αναγκάστηκε να κλείσει την επιχείρησή του, 
του ΔΥ που του πετσοκόψανε τον μισθό και δεν τα βγάζει πέρα. 

Είναι τα παιδιά των οικογενειών που τους επέβαλαν το εκβιαστικό χαράτσι, που τους έκοψαν την ιατροφαρμακευτική περίθαλψη. 

Είναι τα εγγόνια των συνταξιούχων που δούλευαν και πλήρωναν εισφορές 40 χρόνια, για να τους δώσουν μία σύνταξη-επίδομα τώρα στα γηρατειά τους. 

Τέλος, είναι τα παιδιά που δεν έχουν ακόμη βιβλία στα σχολειά τους και θα δώσουν εξετάσεις για να εισαχθούν σε πανεπιστήμιο για να βγούνε μετά από 5 χρόνια άνεργοι επιστήμονες. 

Αυτά είναι τα παιδιά που φασκέλωσαν σήμερα τον Θανάση - ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – Οικονόμου και τον Μιχάλη – ΝΑΙ ΣΕ ΟΛΑ – Παντούλα οι οποίοι είχαν το θράσος να παραβρεθούν στα ελευθέρια της πόλης μας, την στιγμή που οι ίδιοι και οι υπόλοιπες 298 «κότες» έβαλαν δεσμά στην χώρα μας για 50 χρόνια!!! 

Κακώς ο κ. Φίλιος ενοχλήθηκε και εξοργίστηκε μαζί τους. Κανονικά ως δήμαρχος της πόλης έπρεπε να μην δεχτεί να καθίσει στη ίδια εξέδρα με τους δύο ντενεκέδες και να αποχωρήσει αν δεν κατάφερνε να απαιτήσει την απομάκρυνσή τους.
 ΑΝΑΓΝΩΣΤΗΣ
ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΟ ΠΟΙΟΝ ΤΟΥ ΘΡΑΣΥΜΙΟΥ ΟΝΟΜΑΤΙ ΘΑΝΑΣΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

2 σχόλια:

  1. Πο΄λύ καλά έπραξαν οι μαθητές όσο για το δήμαρχο Φίλη ασ μην ξανακατέβει για δήμαρχος δεν θα διατρέχει και κίνδυνο να τον ξανακράξουν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντιλαμβάνομαι την οργή του "αναγνώστη" από τα Ιωάννινα.
    Θέλω όμως να του θυμίσω πως όλοι αυτοί που προανέφερε, ο συνταξιούχος που του δίνουν επίδομα αντί για σύνταξη, ο μισθωτός που παίρνει βοήθημα αντί για μισθό, ο άνεργος που δεν έχει πως να θρέψει τα παιδιά του, είναι όλοι αυτοί που και με τα δυο χέρια ψήφιζαν το Γιωργάκη πριν 2 χρόνια, είναι οι ίδιοι που ψήφιζαν τον Κωστάκη πιο πριν για ν' αλλάξει την Ελλάδα, είναι οι ίδιοι που ψήφιζαν τον "καταλληλότερο" Σημίτη. Και δυστυχώς είναι οι ίδιοι που ανατριχιάζουν στην ιδέα να ανέβει η δύναμη της Αριστεράς και θα ψηφίσουν όπως φαίνεται τον Αντωνάκη, όταν και εάν έχουμε ποτέ εκλογές.
    συνειδητά δεν αναφέρομαι στους μαθητές αλλά μόνο στους "έμπειρους" ενήλικες που δεν μπορούν να έχουν κανένα άλλοθι ότι ... δεν κατάλαβαν, και πιάστηκαν κορόιδα.
    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή