Τρίτη 17 Ιανουαρίου 2012

Tα τελευταία νέα των media...


@Κατηγορηματικά διαψεύδεται η πιθανότητα αντικατάστασης του Αντώνη Σρόιτερ από τον Παπαγιάννη αυτή τη σεζόν...Του χρόνου βλέπουμε...


@Ανοιχτό το ενδεχόμενο να αποδοθεί στους πολίτες το ανταποδοτικό τέλος που καταβάλλεται για την ΕΡΤ, για τις ημέρες που η κρατική τηλεόραση δεν λειτουργούσε, λόγω απεργίας, άφησε ο Παντελής Καψής στη Βουλή.(ξεκάθαρα προβοκατόρικη κίνηση.


Ας μειωθεί κ.Καψή το ύψος του τέλους & αφήστε τις...οικονομικές κυρώσεις.Το νόμιμο δικαίωμά τους άσκησαν οι εργαζόμενοι...)

@ Αποχώρησε από τον όμιλο Ant1 ο..
Γιώργος Πουλάκης(εμπορικός διευθυντής ραδιοφώνου & ομίλου Heaven).


@ Σολομώντεια λύση βρέθηκε στον όμιλο ΔΟΛ.Ψηφίστηκε η σταδιακή μείωση μισθών της τάξης του 20%,την επόμενη 2ετία,υπό τον όρο να μη γίνει καμία απόλυση.Επιπλέον,ακυρώθηκε η παρακράτηση που είχε γίνει στους μισθούς Δεκεμβρίου.
Παρά την ήδη εντυπωσιακή φετινή πορεία, ανοδικές τάσεις παρατηρούμε για το Γιώργο Παπαδάκη τον τελευταίο καιρό,ο οποίος ολοένα και σταθεροποιείται κοντά στο 40%!


Εξαιρετικά άνοιξε η εβδομάδα για τους Σκορδολιαγκαίους με 36άρι,αφήνοντας ... υπερβολικά πίσω τους Φερεντίνο-Χρηστίδου.


*30άρια χτυπούν Ελένη-Μουτσινάς στο slot 13.00-16.00.Ωστόσο,ο Ant1 παρέμεινε πρώτος στο σύνολο- στην αντίστοιχη ζώνη- με τις επαναλήψεις.


*Σάρωσε ο Ερωτας & Τιμωρία,χτυπώντας
35άρια τόσο σε σύνολο,όσο και στο 15-44!


Χαμόγελα στο Μαρούσι για τον 'Πειρασμό' που συνέχισε καλύτερα απ'τα Κλεμμένα Ονειρα.Αν το νέο σήριαλ του Αμαρουσίου 'πιάσει' στο κοινό,μάλλον θα δούμε μόνιμα τη Χούκλη στην κορυφή..


*Χωρίς εκπλήξεις η μάχη της prime time.Μάλλον ετοιμαζόμαστε για νέο κύκλο Wipe Out.O Αnt1 θα συνεχίσει ένα φτηνό πρόγραμμα που χτυπά 28% στο 15-44!(αλλά και σύνολο 16%-20%!).


Τα χαμηλότερα νούμερά του σημείωσε το Black Out,μένοντας ακόμα και στο νεανικό κοινό 16 μονάδες πίσω απ'τον Βαγγέλη...


@ Οσο για την Late Night? Kαρμπόν η εικόνα της Δευτέρας! Ολα 12-Αρβύλα συνέχισαν με... λαχταριστά 45άρια στο 15-44,αλλά και 35άρια στο σύνολο.

Διαβάστε περισσότερα http://tvnea.blogspot.com/2012/01/blog-post_2273.html#ixzz1jk8OblJt
Under Creative Commons License: Attribution

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου