Κυριακή 1 Ιανουαρίου 2012

Κύριε Μαλέλη, αντί για τη Νικολέττα, καλύτερα η τσιγκολελέτα.

Του Τάσου Θεοδωρόπουλου


Η χαριτωμένη Νικολέττα Ράλλη, φωτογραφίζεται ντυμένη για το τελευταίο εξώφυλλο του 7ΜΕΡΕΣΤV (παλιότερα όπως σε αυτό το αλησμόνητο εξώφυλλο του MAX) είχε μια έφεση να πιάνει τους μαστούς της) και δηλώνει ότι δεν ανησυχεί, γιατί «είμαι προσωπικό στοίχημα του Μαλέλη». 


Ξεπερνάω τον σκόπελο του πως και γιατί ακριβώς ο Μαλέλης έχει προκύψει μαικήνας των
τηλεοπτικών τεχνών. Ούτως ή άλλως οι λέξεις «τέχνη» και «τηλεόραση» για την Ελλάδα τουλάχιστον, είναι σε διαζύγιο. 


Και μένω στην τρυφερά άδολη επηρμένη δήλωση της νεανίδος που έχει χανταβουλιάσει τα νούμερα του μεσημεριού για το STAR. Η ίδια έχει κάθε δικαίωμα να μην ανησυχεί ούσα στοίχημα. 


Το πολύ πολύ να χάσει τη δουλειά της που όπως την κάνει, δουλειά ακριβώς δεν τη λες αλλά παιδική χαρά. Οπότε θα χάσει τη χαρά της που νέα είναι, είμαι σίγουρος ότι θα την ξαναβρεί (ειδικά αν πιάσει τους μαστούς της). 


Ο κος Μαλέλης όμως; Πώς ακριβώς αισθάνεται με το στοίχημά του, όταν το πλέον κούτσαυλο (αλλά ομολογουμένως φωτογενές) πουλάρι του σταθμού του, καλύπτει την προσωπική της ανεπάρκεια να αντεπεξέλθει στον ρόλο που της δόθηκε, επικαλούμενη την αγάπη του εκπαιδευτή του τσίρκου της για τον τζόγο; Σαν το σουτιέν που η Νικολέτα πολλάκις, ξέχασε να φορέσει ί
σως;




















http://blogs.gossip-tv.gr/tv-critics/clarina-burana/nikoletaralli/

1 σχόλιο:

  1. Πρέπει όμως δίχως συμπλεγματικές ενοχές να παραδεχτούμε ότι το κορίτσι διαθέτει σοβαρά "προσόντα"...


    vantonios

    ΑπάντησηΔιαγραφή