Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012

Πεθαίνουν οι άστεγοι!!!!


Σημερα εφυγε απο την ζωη αλλος ενας αστεγος στα Χανια της Κρητης.
Πριν απο λιγες μερες εφυγε απο την ζωη αλλος ενας στο Βολο (εκει αν
θυμαμαι καλα εχουν χασει τη ζωη τους τουλαχιστον 3 (!!) αστεγοι αυτο το χειμωνα)...
Ολοι απο το κρυο και τις κακες συνθήκες ζωης.

Επειδη σιγουρα δεν τα ξερω ολα, οποιος γνωριζει παρομοια σκηνικα ας τα σημειωσει απο κατω...
 


 
Προσθέστε περισσότερες πληροφορίες 

ανοίξτε συζήτηση για αυτό το άρθρο
1367412
για αστεγους
από ενας πρωινος πρωινος 4:47, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012
Ισχυει οτι στο Βολο φετος απεβιωσαν 3 αστεγοι λογω ψυχους και λοιπων διαβιωτικων λογων.Πιστευω οτι ειναι μια εικονα την οποια θα αντιμετωπιζουμε πλεον συχνα καθως οι αστεγοι και οι αποροι αυξανονται ραγδαια,οι λεγομενοι νεοπτωχοι...και σιγουρα ενα ζητημα για τον χωρο,για το πως θα μπορεσει να "παρεμβει"ωστε αν μη τι αλλο να υπαρχει εστω η προσπαθεια να μην εχουμε τετοια γεγονοτα στις πολεις μας

 
1367417
Πρωτόγνωρα πράγματα για ελλάδα
από . 10:08, Κυριακή 8 Ιανουαρίου 2012
Οι άστεγοι έχουν πολλαπλασιαστεί ραγδαία. Δεν χρειάζεται να δει κανείς τα στατιστικά, μια βόλτα στο κέντρο αρκεί. Περνούσα νύχτα από την Σταδίου τις προάλλες και είδα ανθρώπους να χουν στρώσει και να κοιμούνται μπροστά στις τράπεζες της Κοραή, σημείο που δεν είχα ξαναδεί ποτέ κάτι αντίστοιχο. 200 μέτρα απ τον "ναό της δημοκρατίας" - το γαμημένο το κοινοβούλιο και την Ερμού που κάνουν αμέριμνοι όπως πάντα την περατζάδα τους οι καταναλωτές. Αυτές είναι οι χαρές του καπιταλισμού, κάποιοι να κοιμούνται σε βίλες που θυμίζουν χωριό σε έκταση και κάποιοι να στρώνουν χαρτόκουτα στη μέση του δρόμου.

Να μην ξεχαστεί και το περσινό που ο γλοιώδης συνήγορος του Μπατσόκ Καμίνης μάζεψε τα χαρτόκουτα και τους υπνόσακους την ημέρα της χειρότερης κακοκαιρίας του περσινού χειμώνα, με αποτέλεσμα κάποιοι να πεθάνουν απ το κρύο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου