Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Νίκος Χατζηνικολάου πρωτοχρονιά στο Gstaad Palace


Στο Γκστάαντ στις μαγευτικές ελβετικές Άλπεις βρίσκεται ήδη ο άνκορμαν Νίκος Χατζηνικολάου με την σύζυγο του και διαμένουν σε ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία, το Gstaad Palace!

Το υπερπολυτελές ξενοδοχείο το προτιμούν οι περισσότεροι VIP από όλο τον κόσμο, αλλά και πολλοί πλούσιοι Έλληνες, όπως η Μαριάνα Λάτση, η Γιάννα Αγγελοπούλου και πολλοί ακόμη.  

Όλοι οι VIP επιλέγουν το Gstaad Palace για τη διακριτικότητα, τη διαχρονική εκλεπτυσμένη φιλοξενία, το ιδιαίτερο περιβάλλον και την μοναδική εξυπηρέτηση που προσφέρει στους πελάτες του.


Όλα αυτά βέβαια με το ανάλογο τίμημα, καθώς όπως αναφέραμε και πιο πάνω είναι ένα από τα ακριβότερα ξενοδοχεία που υπάρχουν. 

Και αυτό είναι που προκαλεί την απορία για τον δημοσιογράφο και παρουσιαστή ειδήσεων Νίκο Χατζηνικολάου, πως με τέτοια κρίση στην χώρα μας, αλλά και γενικότερα, επιλέγει έναν τόσο ακριβό προορισμό, για να περάσει τις ήμερες της Πρωτοχρονιάς ?


Δε λέμε, δικά του είναι τα λεφτά και όπως θέλει τα ξοδεύει, αλλά είναι λίγο «άσχημο» και αντιφατικό, από τη μια να δηλώνει ότι είναι κοντά στους εργαζομένους του Alter, που είναι 10 μήνες απλήρωτoi, όπως και o ίδιος, σύμφωνα με δηλώσεις του και από την άλλη να κάνει πρωτοχρονιά στο Gstaad Palace ?


(φωτο: www.xop


Read more: http://www.boxtv.gr/2011/12/28/%ce%bd%ce%af%ce%ba%ce%bf%cf%82-%cf%87%ce%b1%cf%84%ce%b6%ce%b7%ce%bd%ce%b9%ce%ba%ce%bf%ce%bb%ce%ac%ce%bf%cf%85-%cf%80%cf%81%cf%89%cf%84%ce%bf%cf%87%cf%81%ce%bf%ce%bd%ce%b9%ce%ac-%cf%83%cf%84%ce%bf-gsta/#ixzz1hrAscqON
Under Creative Commons License: Attribution Share Alike

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου