Πέμπτη 15 Δεκεμβρίου 2011

Σάλος με την αφίσα που παρουσιάζει την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης!...


Σάλος έχει ξεσπάσει στη Νέα Ζηλανδία από μια αφίσα που αναρτήθηκε έξω από την εκκλησία του Αγίου Ματθαίου στο Όκλαντ όπου δείχνει την Παναγία να κρατάει στα χέρια της ένα τεστ εγκυμοσύνης ενώ οι δημιουργοί της αφίσας δεν διστάζουν να αποτυπώσουν στο πρόσωπό της τον τρόμο όταν διαπιστώνει ότι είναι έγκυος!


Η εκκλησία του Αγίου Ματθαίου φαίνεται πως έχει σαν χόμπι να προκαλεί

Πριν από δύο χρόνια κοντά στα Χριστούγεννα είχε αναρτηθεί άλλη μια αφίσα που έδειχνε την Παναγία και τον Ιωσήφ γυμνούς στο κρεβάτι αφού είχαν κάνει σεξ…

Η συγκεκριμένη αφίσα είχε προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων που αναγκάστηκαν μέσα σε ώρες να την κατεβάσουν.
Προσπαθώντας να υπερασπιστεί τις κινήσεις αυτές ο εφημέριος της εκκλησίας είπε: “Χριστούγεννα δεν είναι μόνο ο Άγιος Βασίλης και τα κάλαντα αλλά και όσα συμβαινουν γύρω μας.

Η αφίσα με την Παναγία να κάνει τεστ εγκυμοσύνης είναι κάτι βγαλμένο μέσα από την ζωή. Αφορά μια αληθινή εγκυμοσύνη, μια αληθινή μητέρα και ένα αληθινό παιδί.

Αφορά τα άγχη, το κουράγιο που πρέπει να δείχνουμε και την ελπίδα που πρέπει να έχουμε. Η Παναγία ήταν ανύπαντρη, νέα και φτωχή.

Δεν ήταν ούτε η πρώτη ούτε η τελευταία γυναίκα σε αυτή την κατάσταση”.

Ο εφημέριος ήθελε να στείλει το δικό του μήνυμα με αυτόν τον τρόπο στις ανύπαντρες μητέρες και από ότι φαίνεται το πέτυχε αφού η συγκεκριμένη αφίσα έχει κάνει ήδη το γύρο του κόσμου.
 Η αφίσα τοποθετήθηκε έξω από την εκκλησία χθες το βράδυ και θα παραμείνει μέχρι την ημέρα των Χριστουγέννων.
http://nonews-news.blogspot.com/2011/12/blog-post_3543.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου