Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2011

Θανάσης Χειμωνάς:Παιδάκια που λιποθυμούν από ασιτία επειδή οι γονείς τους δεν έχουν να τους πάρουν κόρνφλεϊκς


Το τηλέφωνο χτυπά. 
Στην άλλη άκρη της γραμμής ένας καλός φίλος. 
«Εχω να σου ανακοινώσω κάτι φριχτό!
 Αυτοκτόνησε ο Χωμενίδης!». 
Ευτυχώς ήταν ψέμα.

Tώρα γελάω, το θέμα ωστόσο είναι σοβαρό.

 Η «αυτοκτονία» του Χωμενίδη
 είναι ο τελευταίος κρίκος μιας απέραντης αλυσίδας
 από κάλπικες ειδήσεις,
 οι οποίες διαδίδονται ωσάν τη φοβερή πανώλη 
τους χαλεπούς καιρούς του Μεσαίωνα. 

Από μελοδραματικά ψεματάκια, όπως τα παιδάκια που λιποθυμούν από ασιτία επειδή οι γονείς τους δεν έχουν να τους πάρουν κόρνφλεϊκς, 

έως εξωφρενικές μπούρδες σαν τον στρατό από ολλανδούς και γερμανούς κομάντο που κάνουν γυμνάσια στη Λάρισα ούτως ώστε να πνίξουν στο αίμα την ελληνική εξέγερση (όταν αυτή ξεσπάσει).

Ολα αυτά τα παραμύθια διαμορφώνουν κλίμα.
 Δυστυχώς, πολλοί συμπατριώτες μας πιστεύουν οτιδήποτε τους σερβίρει ο Internet explorer τους.

Το τσιτάτο
«Αγνοήστε τα κρατικοδίαιτα, πλουτοκρατικά, σιωνιστικά ΜΜΕ και αγκαλιάστε το ελεύθερο και ανεξάρτητο Διαδίκτυο» κερδίζει συνεχώς έδαφος
 σε μια χώρα όπου ο τελευταίος φούφουτος 
μπορεί να «ανεβάσει» ανεξέλεγκτα «ειδήσεις» δικής του επινόησης ακόμα και σε - σχετικά - mainstream ειδησεογραφικά sites. 

Η παραπληροφόρηση αυτή σε συνδυασμό με οχετό ύβρεων, απειλών και συκοφαντιών δημιουργεί ένα θανατηφόρο μείγμα, το οποίο ως μόνο στόχο έχει το ξέσπασμα μιας θεότυφλης βίας.

Κάποια στιγμή πρέπει να μπει μια τάξη στη ζούγκλα του ελληνικού Internet

Ανέκαθεν υπήρχε καφρίλα στην ελληνική κοινωνία. 
Παλιότερα όμως περιοριζόταν στα πηγαδάκια της Ομόνοιας
 και σε ορισμένα παρακμιακά καφενεία. 
Σήμερα γίνεται προσβάσιμη σε όλους με ένα κλικ.

ΦΤΟΥ ΣΟΥ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΟΥ!
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-

Την πάω τη Νάνα Μούσχουρη-Του Θανάση Χειμωνά και μια απάντηση απ'τον Πέτρο Τατσόπουλο

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-«Πείνα στην Αθήνα» κι όμως η κυβέρνηση του μαύρου μετώπου οδηγεί πλατειά λαϊκά στρώματα από την ανέχεια στην εξαθλίωση (Βίντεο)http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/12/blog-post_31.html


10 σχόλια:

  1. πες στον μαλάκα ότι έχουμε chrome και firefox γαμώ την δημοσιογραφία του...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κάποιος να ενημερώσει τον ηλίθιο τον λαοπλάνο τον Χειμωνά ότι κάποια παιδιά όντως πεινάνε (μαζί με τους άνεργους γονείς τους).
    Μπορεί αυτός να μεγάλωσε με corn flakes και χρυσό σκουλαρικάκι στο αυτί, άλλοι όμως πουλάνε ακόμα και τη βέρα τους για να βγάλουν το νοίκι του μήνα.
    Άντε γιατί η τόση απαξίωση του κόσμου καταντά σούπερ προκλητική.
    Ε ρε γιαούρτι που σου χρειάζεται, Χειμωνά από τα μεγάλα τζάκια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "... σε μια χώρα όπου ο τελευταίος φούφουτος μπορεί να «ανεβάσει» ανεξέλεγκτα «ειδήσεις» δικής του επινόησης ..."

    Προφανώς ο γλυκούλης όταν γράφει για φούφουτους θα κοιτιέται στον καθρέφτη(;)

    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να σας ενημερωσω οτι η υποψια μου οτι οι διαφημησεις και η καμπανια για τους κινδυνους του ιντερνετ για τους νεους βαινει καλως.σε λιγο δεν θα υπαρχει αναγκη λογοκρισιας στο ιντερνετ ,δεν θα διαβαζει κανενας νες τιποτα,μονο μεγκα και σκαι για ενημερωση,και οι γονεις βεβαια το ιδιο για να δινουν το καλο παραδειγμα....η με δικαιολογια τα παιδια και την σωτηρια τους (που βεβαια δεν θα διαφερει απο την σωτηρια της χωρα που οι ιδιοι επαγγελονται),θα σιγησουν οποιον διαφωνει φωναχτα.απαγορευτεται κυριε να μιλατε για την υβερνση και τις τραπεζες ,αποπλανειτε τους νεους..........κρεμαλες δεν φτανουν πια,τωρα ουτε με λεηζερ δεν φευγουν αυτοι απο την εξουσια παρτε το χαμπαρι...ουτε με επανασταση ,ακομα και αυτη την εχουν καπαρωσει με τον ενα η αλλο τροπο.....καλυτερα εκτος ελλαδας,εκει που η ελευθερια λογου ακομα εχει ζωη.εδω συντομα τα σαραντα της

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "έως εξωφρενικές μπούρδες σαν τον στρατό από ολλανδούς και γερμανούς κομάντο που κάνουν γυμνάσια στη Λάρισα ούτως ώστε να πνίξουν στο αίμα την ελληνική εξέγερση (όταν αυτή ξεσπάσει)."
    Εντάξει,ο άνθρωπος απλά δεν πατάει.Ναι,όντως,οι κομάντο της Ευρωπαικης Αστυνομιας βρεθηκαν στο στρατοπεδο της Λαρισας-αυτο ειναι γεγονος,ανεξαρτητως σκοπου.
    Το έγραψαν και σοβαρα ρεπορταζ.
    Και επειδη και εγω προσωπικα,ειμαι αρκετα δυσπιστος για οτιδηποτε,ρωτησα κοντινο μου προσωπο με γνώση της υπόθεσης καθώς δουλεύει εκεί και μου απάντησε πως ναι,βρισκονται στην Ελλάδα.
    Ο Χειμωνάς είναι αστείος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. καλά ο κ. Χειμωνάς ας κοιτάξει να βολευτεί όπως μπορεί και ας αφήσει σε άλλους που έχουν περισσότερη αγάπη και καρδιά μέσα τους το ζήτημα της αλληλεγγύης... Μόνο να ξέρει ότι έχει ο καιρός γυρίσματα!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και εσύ ρε Χειμωνά ποιος στον πούτσο είσαι;


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ομολογώ ότι σφίχτηκα και ξαναδιάβασα το κείμενο (ο Θεος να το κάνει) αυτού του φλώρου.
    Συμπέρασμα: φρασεολογία=Αδωνις. ήθος=Τατιάνα. ύφος κειμένου=αυριανή των ήμερών δόξας.
    Αλλά θα μου πείτε πως μπορούσε να είναι και αλλιώς; στο βιογραφικό του -μεταξύ πολλών άλλων "χαριτωμένων- αναφέρει: γραμματέας του Τομέα Πολιτισμού του ΠΑΣΟΚ.
    Αντώνης (V)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Κλασσικός νεο-λουδίτης (*)
    (*) luddite
    http://en.wikipedia.org/wiki/Luddite
    άσχετος [με το ιντερνέτ] ΑΙΩΝΙΟΣ νιούμπης (**)
    (**) newbie
    http://en.wikipedia.org/wiki/Newbie
    ...που ποτέ δεν θα μάθει και ποτέ δεν έμαθε τίποτα,
    από το διαδίκτυο σαν κοινότητα, παρά μόνο να τη λοιδωρεί συνολικά
    σαν ηλίθιος μοχθηρός κλαψομούνης, μόνο και μόνο επειδή ΔΕΝ κατάλαβε
    το χαλαβέ της ΦΑΡΣΑΣ που στήθηκε διαδικτυακά στον άλλο ΞΕΦΤΙΛΙΣΜΕΝΟ φίλο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Από τα καλύτερα άρθρα στο Διαδίκτυο για τη Νεοελληνική παράνοια στο οποίο καυτηριάζεται η έλλειψη κριτικής σκέψης σε αυτό τον δυστυχή τόπο . Οι σχολιαστές προχωρούν μόνο σε ad hominem επιθέσεις (http://en.wikipedia.org/wiki/Ad_hominem) με Ελληναράδικες ύβρεις που αρμόζουν σε κάποιον με ανασφαλή προσωπικότητα και έλλειψη επιχειρημάτων. Τίποτα επί της ουσίας. Προ ημερών υπήρξε απάντηση στη Βουλή από τον αρμόδιο υφυπουργό Παιδείας Σ. Κεδίκογλου ( http://www.esos.gr/article/vouli/yfypoyrgos_paideias_den_yparxoyn_stoixeia_lipothymies_mathiton_logo_asitias) σε ερώτηση σχετική με τις λιποθυμιές παιδιών, στην οποία διευκρινίζεται ότι δεν του έχει αναφερθεί επίσημα ούτε ένα περισταστικό λιποθυμίας λόγω ασιτίας σε όλη την επικράτεια. Επίσης, να ενημερώσουμε ένα σχολιαστή ότι δεν υπάρχει "Ευρωπαϊκή Αστυνομία" αλλά η EGF (http://en.wikipedia.org/wiki/European_Gendarmerie_Force) δηλαδή ένα μικρό παραστρατιωτικό σώμα (σε ετοιμότητα έχει περίπου 800-900 άτομα) που έχει σκοπό ειρηνευτικά/εκπαιδευτικά καθήκοντα και επιχειρεί εκτός ΕΕ (ειδικοί σύμβουλοι σε Αφγανιστάν και παρουσία στην Αϊτή). Είναι διακυβερνητικός οργανισμός και ΟΧΙ της ΕΕ και συμμετέχουν σχετικά λίγες χώρες. Με άλλα λόγια τίποτα το ιδιαίτερο. Πουθενά δεν προκύπτει ότι μπορεί να παρεμβαίνει όπου και όποτε θέλει και πουθενά δεν προκύπτει ότι μπορεί να το κάνει. Είναι μια κλασσική "αρκούδα" του Ελληναράδικου διαδικτύου (βέβαια ο ανώνυμος φίλος έχει έγκυρες πηγές, ένα "γνωστό" του από "μέσα" κτλ...). Όπως και να έχει, το τελευταίο που ενδιαφέρει τον Ολλανδό φορολογούμενο είναι να στείλει "κομμάντος" (πόσους δηλαδή;) να καταπνίξει την "εξέγερση" των Ελλήνων... "Κούγκι" να γίνει, ελάχιστα θα τον ενδιαφέρει. Αν κάτι τον ενδιαφέρει είναι η υπόθεση "Ελλάδα" να μην του κοστίσει ούτε ένα σεντ παραπάνω. Όλα τα άλλα είναι κουβέντες των μεταλλαγμένων, διαδικτυακών "καφενείων".

    ΑπάντησηΔιαγραφή