Σάββατο 17 Δεκεμβρίου 2011

Την πάω τη Νάνα Μούσχουρη-Του Θανάση Χειμωνά και μια απάντηση απ'τον Πέτρο Τατσόπουλο


Και ξαφνικά ανακαλύφθηκε ο νέος εχθρός του λαού! 
Ο νέος Εφιάλτης, ο νέος Νενέκος.
Ο νέος κουκουλοφόρος που θα υποδείξει στα SS τους έλληνες πατριώτες!

Ετσι παρουσίασαν τη Νάνα Μούσχουρη! Και τι έκανε η σατανική Νάνα;

Μήπως δήλωσε δημοφιλέστερη του Χριστού όπως ο Τζον Λένον; Μήπως αποκεφάλισε καμιά νυχτερίδα με τα δόντια όπως ο Οζι Οζμπορν;

Απλώς έδωσε υνέντευξη σε γερμανική εφημερίδα. Κι από μόνη της μια τέτοια κίνηση θα μπορούσε να αποτελεί εσχάτη προδοσία, αλλά η (πρώην) αγαπημένη τραγουδίστρια προχώρησε παραπέρα: ανάμεσα σε πολλά και διάφορα
τόλμησε να ξεστομίσει και κάποιες ενοχλητικές διαπιστώσεις! Οπως π.χ. πως για τριάντα χρόνια ζούσαμε σε μια ψεύτικη ευημερία ή πως χρειαζόμαστε περισσότερο την Ευρώπη απ' ό,τι αυτή εμάς.

Τι το 'θελε; Από τη στιγμή που τα «επαναστατικά» ΜΜΕ αποκάλυψαν τη συνέντευξη αυτή, ξεκίνησε ο γνωστός καταιγισμός σαρκασμού, (σεξουαλικών) ύβρεων και απειλών που συνηθίζεται σε τέτοιες περιπτώσεις. «Ατάλαντη», «ανέραστη», «Αλτσχάιμερ» - και να σκεφτείτε πως από όλα τα γράμματα βρίσκομαι ακόμα στο άλφα. Κάποιοι γύρισαν πίσω στη χούντα. Αλλοι έφτασαν μέχρι το ολοκαύτωμα των Καλαβρύτων. Πάλι καλά που δεν της χρέωσαν και το προπατορικό αμάρτημα.

Mεγάλωσα με Duran Duran. Η Νάνα Μούσχουρη δεν περιλαμβάνεται στα ακούσματά μου. Σήμερα όμως θα αγοράσω όοοοολους τους δίσκους της. Γιατί από εδώ και πέρα την πάω (που έλεγε κι ο Μακαριστός). Την πάω γιατί τόλμησε να πει αυτά που σκέφτεται, αντίθετα με άλλους συναδέλφους της που πλασάρουν κλάψα και επανάσταση μπας και πουλήσουν κανένα παραπάνω CD.
-
Και η απάντηση του Πέτρου Τατσόπουλου

Δεν νομίζω, Θανάση. Η μεγαλοκοπέλα -λέω εγώ, ο πουρότεκνος- έδωσε τη συνέντευξη σε γερμανικό έντυπο, παραμονές της μεγάλης περιοδείας της στη Γερμανία (έχει ανακοινωθεί το πρόγραμμα) και από αυτή την άποψη έκανε τις σωστές δηλώσεις στο σωστό ακροατήριο. Είναι τουλάχιστον εξίσου ιδιοτελής και αξιοκατάκριτη με τον οιονδήποτε δικό μας λαϊκιστή καλλιτέχνη.

Xaris Martzoukos Η Nana Mouskouri τα είπε όλα αυτά για να μπορέσει να πουλήσει κανα παραπάνω cd στην Γερμανία αφου στην Ελλάδα πλέον no money για τέτοια έξοδα. Επίσης έχω αμφιβολίες για το αν διάβασε την συνέντευξη. Το οτι ζούσαμε σε ενα ψἐμα είναι το λιγότερο που είπε, εδώ γύρισε και είπε πως με τους Έλληνες δεν θα πρέπει να κάνετε συμβιβασμούς επειδή είναι δυσκολοκυβέρνητοι. Πως συμφωνεί με την πολιτική της Μέρκελ απόλυτα. Πως κατανοεί το εξώφυλλο του Φόκους και γιατί είναι οι Γερμανοί θυμωμένοι μαζί μας. Και το κυριότερο, μίλησε για εμάς τους Έλληνες στο τρίτο πρόσωπο (οι έλληνες είναι....) και ανέφερε την Ελλάδα ως την παλαιά της πατρίδα.

Filippos Parginos Καιεγώ την πάω,... για πνίξιμο.
8 hours ago ·  ·  5

George Naksman Ο Θανάσης απειλεί τον εαυτό του ότι θ'αγοράσει όοοοολους τους δίσκους της Μούσχουρη απο δω και μπρος, και θα τους ακούσει. ΑΥΤΟ ΙΣΟΔΥΝΑΜΕΙ ΜΕ ΑΠΟΠΕΙΡΑ ΑΥΤΟΚΤΟΝΙΑΣ! Πέτρο εσύ που έχεις το τηλέφωνό του, κάλεσε τον να δεις αν είναι καλά!
8 hours ago ·  ·  19

  • Danae Papadopoulou Ποιος είναι αυτός ο μαλάκας ο Θανάσης Χειμωνάς; Άλλος ένας κοντυλοφόρος που τον ζμπρώξανε διαπλεκόμενοι κοπρίτες;
    8 hours ago ·  ·  3

  • Filippos Parginos Ας πα να πνιγεί και αυτός.
    8 hours ago ·  ·  1

  • Xaris Martzoukos Εγώ τους είχα αγοράσει τους δίσκους της καί την αυτοβιογραφία της αλλα το έχω μετνιώσει. Δεν το περίμενα να φανεί τόσο μικρή, να μιλήσει τόσο άσχημα για την Ελλάδα για να μπορέσει να κάνει promotion το τραγουδι Weiße Rosen aus Athen. Επίσης έχω το δικαίωμα να μιλήσω για την συνέντευξή της επειδή είχα την «χαρά» να την μεταφράσω από τα Γερμανικά στα Ελληνικά.
    8 hours ago ·  ·  5

    Dimitris Terzis Διαβάζοντας το κείμενο αναρωτιέμαι τι ζόρι τραβάει ένας συγγραφέας - δημοσιογράφος κ.λ.π. να πρέπει σώνει και ντε να γεμίσει 200 λέξεις όταν δεν έχει έμπνευση....
    8 hours ago ·  ·  3


    Xaris Martzoukos Είναι αδιανόητο να μιλάει έτσι αυτή που έκανε καριέρα πουλώντας την ελληνικότητά της. Τραγουδούσε «σπίτι μου σπιτάκι μου και φτωχοκαλυβάκι μου, τον κόσμο όλον γύρισα, σε σένα ξαναγύρισα» και μετά λέει στην συνέντευξή της πως δεν γύρισε στην Ελλάδα την περίοδο της Μεταπολίτευσης επειδή η καριέρα της πήγαινε καλά, είχε δυο παιδιά στην Ελβετία και η Ελλάδα της φαινότανε πιό μακριά από ποτέ. Το μόνο που κατάφερε λοιπόν η Nana Mouskouri είναι να δώσει το δικαίωμα στον μέσο Γερμανό να μας μιλάει με ύφος δέκα καρδιναλίων. Ένα από τα σχόλια που διάβασα κάτω από το άρθρο ήταν το εξής: «Ωχ, η κυρια Mouskouri είπε την αλήθεια, ελπίζω να μην της πάρουν την ιθαγένεια, οι Έλληνες δυστυχώς δεν αντέχουν την αλήθεια». Λοιπόν, σκατά τα έκαν η κυρία Mouskouri.
    8 hours ago ·  ·  9


    Xaris Martzoukos Πιστεύω πως ο μόνος λόγος που η κυρία Mouskouri είπε τέτοια αίσχη για την Ελλάδα και τους Έλληνες είναι επειδή ενημερώνεται μονο από γαλλικές και γερμανικές εφημερίδες μιας και τα Ελληνικά της (τουλάχιστον ο προφορικός λόγος) είναι πανάθλιος.
    8 hours ago ·  ·  3

    • Ilias Giannoulopoulos ε, όχι κι ο Χειμωνάς groupie της Νανάς
      8 hours ago ·  ·  3

    • Γιώργος Κοκκίνης Μιά χαρά. Να αγοράσεις τα σι-ντι της Νανάς και για τιμωρία, να τα ακούσεις κι όλας.
      7 hours ago ·  ·  1

      Pinelopi Tatsi http://isxeo.blog.com/?p=213 ένα ωραίο άρθρο στον αντίποδα της ηλιθιότητας που έγραψε ο κύριος.. πως τον είπαμε? α Χειμωνάς?

      • Περηφανη Μανιατισσα Εμένα όταν ήμουν μικρή μου την έδινε που τραγουδούσε σε σπασμένα ελληνικά. Ακόμα κι η Παπαρίζου που της την πέσανε τόσο, καλύτερη προφορά είχε.Ποτέ δε με έπεισε για Ελληνίδα. Οπότε ναι, την αλήθεια είπε. Προκλητικό το άρθρο παντως.
        7 hours ago ·  ·  1

      • Τζίνα Μιτάκη τον ρωτησε κανεις αυτον τον Χειμωνα και του ειπε κανεις πως μας ενδιαφερει τελικα ποιον πηγαινει και ποιον οχι?
        7 hours ago ·  ·  3

        • Xaris Martzoukos Ο επίλογος είναι καταπληκτικός: *Γράφω το όνομά της με λατινικούς χαρακτήρες, επειδή η ίδια δεν φαίνεται να νιώθει Ελληνίδα, καθώς μιλάει για «τους Έλληνες» πάντα στο τρίτο πληθυντικό. Επίσης ξεκάθαρα δηλώνει ότι η Ελλάδα είναι η «παλιά της πατρίδα». Έτσι λοιπόν κι εγώ σέβομαι την άποψή της αυτή, και δεν χρησιμοποιώ για το όνομά της το αλφάβητο των ανθρώπων αυτών που την θυμώνουν και την κάνουν να ντρέπεται.
          7 hours ago · 

        • Theodore Alonistiotis Thanassis Chimonas ....τη διάβασες την συνέντευξη? Δεν στοχοποιεί τους υπευθύνους, μιλάει απευθείας στην καρδιά του Γερμανικού λαού για αυτό που έχει διαμορφωθεί σαν εικόνα για τον Ελληνικό λαό. Θα έπρεπε να συνεργάζεσαι(όπως εγώ με Γερμανούς) για να δεις τις μαλακίες που λένε για μας, να δεις πώς έχουν αλλάξει οι όροι συνεργασίας και πληρωμής με το εξωτερικό (γενικώς), ειδικά με τις Γερμανικές εταιρείες και τα στελέχη τους. Τότε θα καταλάβαινες καλύτερα γιατί όταν ένας άνθρωπος με την προβολή της Μούσχουρη λέει μαλακίες κάνει ακόμα πιο δύσκολη την ΔΙΚΗ μου την δουλειά και όχι τη δική σου αγοράκι μου..."Η άποψη είναι σαν την κωλοτρυπίδα , όλοι έχουν μία..." Ιστγουντ....μόνο που η δική σου είναι ενδοκυκλωματική, δηλαδή απευθύνεται εντός του χώρου που κινείσαι και όχι στους αναγνώστες σου. Συνέχισε λοιπόν να ομφαλοσκοπείς, πιθανόν μια μέρα να ανακαλύψεις και τι έχεις πιο κάτω...
          7 hours ago ·  ·  10

          ΠΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ....ΣΩΣΕΙΣ ΤΗ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ,ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΜΙΚΡΥΝΕΙΣ ΜΕΡΚΟΥΡΗ ΚΑΙ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ 
          http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/12/blog-post_4714.html

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου