Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

Η ΨΕΥΤΑΡΟΥ ΕΛΕΟΝΩΡΑ ΜΕΛΕΤΗ,Ο "ΝΕΟΣ" ΤΗΣ ΕΡΩΤΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ,ΚΑΙ ΤΟ ΕΛΛΙΠΕΣ ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΤΗΣ REAL


Η πιο μεγάλη διόρθωση που πρέπει να γίνει ειναι πως δεν πρόκειται για "καινούριο"έρωτα αλλά για επανασύνδεση με παλιό.Οπως ΠΡΩΤΟ αυτό το μπλογκ σας ειχε ενημερώσει απ'τις 2 Σεπτεμβρίου παρακαλώ ΡΡΡΡΡ,ο Μανωλάκης ήταν σύντροφος της Μελέτη για χρόνια.http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/09/blog-post.html


Και οπως φαίνεται αντίθετα με τα συνεχή και επίμονα κηρύγματά της απ την εκπομπή της,δίνοντας συμβουλές μέσω των εντιτόριάλ της στα νεαρά κορίτσια που τη διαβάζουν ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΦΤΙΑΞΟΥΝ ΠΟΤΕ ΜΕ ΠΡΩΗΝ κι αφού έχει συμβουλεύσει μέχρι και την Παπαριζου περί αυτού,http://www.blog.gr/article.php?id=42387&category_id=13 ιδού που πάτησε την ιδεολογία της.

Ειναι αυτό που της είχα γράψει μια φορά.Μην είσαι απόλυτη και μη λες μεγάλα λόγια.
Παρεμπιπτόντως μαύρο χάλι αυτος ο Μανωλάκης ΡΡΡΡΡ

Πάντως,σε εντιτόριάλ της της 05 Ιούλιος 2011,έγραφε πως τα χει ξαναφτιάξει με πρώην,.Αυτόν που στο βίντεο που σας παραθέτω αρνείται πως τα ξανάφτιαξε.Μύλος.Οταν λές ΣΥΝΕΧΩΣ ψέματα παιδί μου,μπερδεύεσαι.Και το συγκεκριμένο κορίτσι,τα 9 απ'τα 10 πράγματα που λέει είναι ψέματα


http://www.queen.gr/Eleonwra-Meleth/Editorial/item/21150-Tyfla-na-echei-o-erwtas
Δείτε τί έγραφε στο συγκεκριμένο εντιτόριαλ

"-Έκανα τατουάζ το αρχικό του: Ένα από τα επτά τατουάζ που έχω, το πρώτο , είναι το αρχικό του μεγάλου μου έρωτα. Το έκανα όταν χωρίσαμε το 2000 και δεν το έχω μετανιώσει στιγμή. Με τον συγκεκριμένο, έχω επαφές μέχρι και σήμερα καθώς είναι ένας από τους πιο σημαντικούς ανθρώπους της ζωής μου. Ζει μόνιμα στο εξωτερικό γιατί είναι διπλωμάτης, και επιστρέφει μόνιμα στην Ελλάδα τον Σεπτέμβριο μετά από εννιά χρόνια απουσίας.

-Έπινα αλκοόλ καθημερινά για επτά μήνες: Κάθε μέρα άδειαζα ένα ή και δύο μπουκάλια φραγκολίνο. Ιταλικό κρασί με γεύση φράουλα, σχετικά ελαφρύ. Ξεκινούσα από το μεσημέρι και τελειώνα όταν τελείωνε το μπουκάλι και τα αποθέματα του. Υπήρξε διάστημα που έκανα να βγω από το σπίτι μου δώδεκα μέρες. Μου είχε τελειώσει το χαρτί υγείας και χρησιμοποιούσα χαρτοπετσέτες.

Μου είχε τελειώσει το φαγητο και έτρωγα κονσέρβα ανανά. Μου είχαν τελειώσει τα χρήματα και δεν μπορούσα ούτε delivery να παραγγείλω. Βγήκα από το σπίτι μόνο όταν μου τελείωσαν τα κρασιά.
-Άλλαξα χώρα για ένα χρόνο: Σε μία ύστατη προσπάθεια να αποφύγω την κάθε πιθανότητα επανασύνδεσης,πήρα την απόφαση να φύγω από την Ελλάδα μέχρι να νιώθω ασφαλής ότι όσο ζούμε στην ίδια χώρα δεν θα ξανακυλήσω.Πήγα στην Ιταλία για ένα χρόνο και επι της ευκαιρίας έκανα και ένα κύκλο σπουδών.Με το που γύρισα, τα ξαναβρήκαμε"


Προσέξτε,στη συνέ στο Θέμη λέει πως οταν πήγε Ιταλία ήταν στην καλύτερη περίοδο της ζωής της.Αυτήν που....περιγράφει παραπάνω!!!!!

Στη συνέντευξη στο Θέμη λέει πως δεν τα ξανάφτιαξε μαζί του και πως ποτε΄δεν ΄ταχει ξαναφτιάξει με πρώην της.Στο εντιτόριάλ της λέει πως τα ξανάφτιαξαν!!!!!


Πού να την πιάσεις αυτή την κοπέλα.

Πάμε σε άλλο ψεματάκι.Στις 21 Ιουνίου έγραφε στο εντιτόριάλ της http://www.queen.gr/Eleonwra-Meleth/Editorial/item/19522-Mhn-gelieste-me-tis-diaites


"Πριν από λίγες μέρες μάλιστα, είδα σε εξώφυλλο φυλλάδας τίτλο: «Η δίαιτα εξπρές της Ελεονώρας Μελέτη. Πως έχασε 7 κιλά σε 15 μέρες.» Πήρα το έντυπο για να μάθω πραγματικά πως πέτυχα κάτι τέτοιο. Όταν τελείωσα το διάβασμα, ήδη πεινούσα καθώς υποτίθεται ότι είχα περάσει δύο εβδομάδες τρώγοντας μόνο φρούτα , λαχανικά και λευκό κρέας , ενώ έπινα λέει δύο λίτρα νερό την ημέρα. Και μόνο που το σκέφτηκα ήθελα πιπί!
Ε λοιπόν φίλες μου, μη μασάτε! Οι περισσότεροι που προμοτάρουν δίαιτες λέγοντας ότι με αυτές έχασαν τα κιλά τους η τάδε και η τάδε, λένε ψέματα και μάλιστα θέτοντας σε κίνδυνο την υγεία των αναγνωστριών.
Απλά να σας αναφέρω ότι δεν έχω χάσει όχι επτά, ούτε ένα κιλό, καθώς δεν κάνω καμία απολύτως δίαιτα! Ίσως μετά από τόσο χορό να «μπήκα» λίγο αλλά όχι σπουδαία πράγματα."

Στις 28 Ιουνίου όμως γράφει http://www.queen.gr/Eleonwra-Meleth/Editorial/item/20488-Ti-ematha-apo-to-Dancing-with-the-stars

"Ο χορός αδυνατίζει. Και σφίγγει. Ζυγίστηκα μετά από έξι μήνες! Τον Ιανουάριο ζύγισα 63 κιλά, σήμερα 58. Έχω αλλάξει δύο νούμερα στο παντελόνι και μπαίνω σε ρούχα που φορούσα το 2008 όταν βγήκα από το νοσοκομείο όπου ήμουν είκοσι μέρες με ορό! Σημείωση: Έτρωγα πιο πολύ από ποτέ όσο ήμουν στο παιχνίδι.'"






Πράγμα που βγάζει απ'τα ρούχα της μια αναγνώστρια που της γράφει:


ΙΩΑΝΝΑ 2Link σχολίου
ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΟ: 01/07/11Ελεονωρα σε συμπαθω πολύ και ειλικρινα μου αρέσει ο αυθορμητος χαρακτηρας σου.Απλα μερικες φορές αντιλαμβανομαι οτι φάσκεις κ αντιφάσκεις.Σε προηγουμενη δημοσίευση 21/6 ελεγες οτι δεν εχεις χάσει ουτε ενα κιλό απλα με τοσο χορό ίσως να "μπήκες¨" λιγο ενω τώρα 7 μερες μετα λες οτι έχασες 5 κιλά κ φορας παντελόνι δυο νουμερα μικροτερο.Τελικα τι ισχυει?Οχι οτι θελω να μάθω απλα δεν ειναι ωραιο μια να τα λες ετσι και την αλλη αλλιως.Ειλικρινα δεν εχω προθεση να σε στενοχωρήσω αλλα να σε προφυλάξω για μιαν αλλη φορα.Καλο καλοκαιρι!!!!

Παμε σε επόμενο

Στις 6 Ιουνίου,ημέρα Κυριακή η Ελεονώρα πήγε στους Αγανακτισμένους στο Σύνταγμα.Και έγραψε το εξής μήνυμα

Eleonora Meleti
Απο εδω κ στο εξης θα βγαινω στο συνταγμα


h
Έκραξαν την Ελεονώρα Μελέτη την Κυριακή που πήγε στο Σύνταγμα μαζί με τους υπόλοιπους Αγανακτισμένους.

Με τον... "αέρα ακτιβίστριας" η Μελέτη μοίραζε χαμόγελα, αλλά είχε μια δυσάρεστη έκπληξη που την έκανε να νιώσει πολύ άσχημα.

Μια κοπέλα της είπε με αρνητικό ύφος ότι πήγε εκεί για να κάνει δημόσιες σχέσεις...

Και στη συνέχεια έπεσε άγριο κράξιμο...

ΔΕΙΤΕ το σχετικό βίντεο όπου κάνει τα παράπονά της η Μελέτη και δηλώνει ότι "δεν πρόκειται να ξαναπάει μετά από αυτό που της έκανε η κοπέλα - Έγινα ρόμπα"







ενώ λοιπόν εκείνη τη βραδυα μας έγραψε πως θα ξαναπάει στο Σύνταγμα ουσιαστικα έλεγε ψέματα
και τώρα δηλώνει πως δε θα ξαναπάει.Ουφ,έγκωσα με τα τόσα ψέματα.Και πόσα θα χα να γράψω ακόμα.Αλλά μπάστα.Ας πούμε και καμμιά αλήθεια χαχαχαχα-)))

2 σχόλια:

  1. Αντί να χαζεύετε μια γλάστρα σας προτείνω λίγη ... γυμναστική. Αξίζει!!!
    http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=yEH4Yum4nN4

    vantonios

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. η πλάκα ξέρεις ποια είναι;Οτι ξεκίνησα αυτό το μπλογκ για να γράφω όλο τέτοια,κατινιές δηλαδή χχαχαχ για να χαλαρώνω αλλά και πάλι όπως βλέπεις επεσα στα βαρυα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή