Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Δολοφονικές απειλές από κόκκινους φασίστες


Ο φασισμός σαν πολιτική έκφραση της συναισθηματικής πανούκλας κατηγορεί τους αντιπάλους το αυτό που ο ίδιος κάνει.
Ο φασίστας:
Όταν υπερασπίζει με λύσσα ένα απάνθρωπο καθεστώς που ξέρει κι ο ίδιος ότι είναι απάνθρωπο θα κατηγορήσει τους αντιπάλους του ότι αυτοί το υπερασπίζουν.
Όταν βρίσκεται σε εντεταλμένη υπηρεσία θα πει ότι οι άλλοι είναι σε τέτοια.
Όταν ετοιμάζεται να προδώσει θα κατηγορήσει τον αντίπαλο για προδοσία.
Ξεμπροστιάζεται όμως όταν χάνει την ψυχραιμία του και αφήνει να χυθεί όλο το παράλογο φονικό του μίσος που απειλεί οποιοδήποτε τον ξεσκεπάζει.
Ιδού ένα ανθολόγιο από τις απειλές κόκκινων φασιστών στην δημοσίευση των σχολιαστών χωρίς σύνορα που αφορούσε  την κάλυψη της 20 Οκτώβρη προς άτομα που δεν είναι στο κομματικό μαντρί τους:
1) Προσπαθήσατε να διεμβολήσετε την μεγαλύτερη ΕΡΓΑΤΙΚΗ συγκέντρωση εδώ και δεκαετίες.
Την πέσατε με μάρμαρα, τσεκούρια, γκλομπ, σπαθιά και μολοτοφ στους συγκεντρωμένους εργάτες.

ΔΟΛΟΦΟΝΗΣΑΤΕ εναν 53 οικοδόμο, συνδικαλιστή και πραγματικό αγωνιστή (όχι σαν και σας κατακάθια της κοινωνίας). (μα τόσο πιστός σε μια γραμμή που το ίδιο το κόμμα του αναγκάστηκε να αλλάξει ή τότε δεν ήξερε και απλά αναμάσαγε την προπαγάνδα του κόμματος;)
Θα μπορούσατε να είχατε σκοτώσει και άλλους πολλούς συντρόφους ανθρωπόμορφα ΚΤΗΝΗ. (μπα, εσείς πετάγατε ανθρώπους από τα 5 μέτρα και πέτρες σε πλατεία που ήταν γεμάτη από κόσμο…)
Και από πάνω έχετε το θράσος να κατηγορείτε το ΠΑΜΕ ως συστημικό, και ότι εμπόδισε εσάς να καταλάβετε (!!!!) την Βουλή. Εσάς τα πιο άχρηστα και θρασύδειλα τομάρια που έβγαλε αυτός ο τόπος μετά τους πολιτικούς σας προγόνους που αναπαύονται στην πηγάδα του ΜΕΛΙΓΑΛΑ.
ΑΝΑΡΧΙΚΑ ΚΑΘΑΡΜΑΤΑ, ΣΥΓΧΡΟΝΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΤΣΟΛΙΑΔΕΣ:
ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΣΑΣ ΣΑΡΩΣΕΙ ΤΟ ΣΙΔΕΡΕΝΙΟ ΧΕΡΙ ΤΗΣ ΕΡΓΑΤΙΚΗΣ ΤΑΞΗΣ
ΒΓΑΛΤΕ ΤΩΡΑ ΟΣΟ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΕΙΣΗΤΗΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ (ΑΝ ΚΑΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΣΑΣ ΒΡΟΥΜΕ ΤΟΜΑΡΙΑ) ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΣΑΣ ΚΑΤΑΚΑΘΙΑ (ναι!τέτοια απειλή βγάζει ο τύπος!)
ΖΗΤΩ ΟΙ ΤΙΜΗΜΕΝΟΙ ΝΕΚΡΟΙ ΜΑΣ (τόσο τιμημένοι που κατηγορούμε άλλους από τους πραγματικούς αυτουργούς της δολοφονίας και βιάζουμε την μνήμη τους…)
ΘΑΝΑΤΟΣ ΣΤΟΥΣ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΥΣ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ
2) οι μέρες της ζωής σας είναι μετρημένες.
και δεν κανω πλακα.
ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ
τι καναμε ως κομμουνιστες στους ταγματασφαλητες.,

θυμηθειτε την ΟΠΛΑ
θυμηθειτε τελοσπαντων τον Σταλιν
και τον Κοκκινο Στρατο
το Χημειο 
τη μαχη του Κιλκις…
ερχονται δισεκτοι καιροι.
το αιμα θα ρεει ποταμι 
και η κολαση θα μοιαζει στον παραδεισο
KANATE THN ΑΡΧΗ 
ΘΑ ΖΗΣΕΤΕ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (έτσι! βγάλτε όλα τα φονικά σας ένστικτα μισάνθρωποι! Σας περιμένουμε να μας σκοτώσετε…)
3) Πάνω από όλα αυτό έχει σημασία σε αυτό τον αγώνα που δίνουμε όλοι ενωμένοι συναγωνιστές είναι να σκοτώσουμε τους αναρχοφασίστες σύγχρονους γκοτζαμάνηδες οργανέτα του παρακράτους της ΣΙΑ και της αμερικανικής πρεσβείας. Όλα αυτά τα αδερφάτα που είναι ίδια με αυτά τα θρασύδειλα ανθρωπακια τύπου Κασελά ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΣΚΟΤΩΣΑΝ ΤΟ ΒΕΛΔΕΜΙΡΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΟΤΖΑΡΙΔΗ.
ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΜΙΣΟΣ ΜΑΖΕΥΕΤΑΙ
Η ΟΡΓΗ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ
Η ΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΛΗΣΙΑΖΕΙ (ενωμένοι να είστε με τους μαύρους φασίστες και τα ΜΑΤ κι αυτό σας ταιριάζει…)
4)Προς όλους τους αναρχικούς – φασίστες – παρακρατικούς, που ματοκύλησαν την απεργία:
Κλείστε από τώρα τον προσωπικό σας χώρο στα νεκροταφεία της πρωτεύουσας γιατί τις επόμενες μέρες αναμένεται συνωστισμός από τα άθλια κουφάρια, τα δικά σας, των συντρόφων σας και των αφεντικών σας (μας τα έχουν πει αυτά και οι χρυσαυγίτες.Καθόλου πρωτότυποι δεν είστε κόκκινοι φασίστες στις απειλές σας…)
5) ρε πανιβλακα νομιζεις δε ξερουμε που μενεις ? (δηλαδή εκφράζει με το πρώτο πληθυντικό συλλογική γραμμή τώρα και απειλεί ότι θα έρθει στα σπίτια μας;)
6) τι λεει ρε μαλακα το μπασταρδακι το αστοπουλακι εδω να πουμε ?
μλαει ξενες γλωσσες ?
μας την ειπε τωρα?
ρε εισαι ηδη νεκρος 
εχεις χαμπαρι απο κουμμουνιστες?
(ναι!ξέρουμε για το τι εγκλήματα έχετε διαπράξει ιστορικά σε άλλες χώρες στο όνομα του κομμουνισμού!)
8) δε κοιμομαστε γιατι πλεον μονο ενα πραγμα θελουμε οι χιλιαδες που σας ψαχνουμε σε σχολες δρομους σπιτια κλπ
αιμα, τοσο απλα (αίμα και τιμή ε;τι μου θυμίζει αυτό…)
αν σας σωσει κατι 
η καθοδηγηση
9)Μπα ούτε η καθοδήγηση:
” Ας έχουν υπόψη τους ότι το εργατικό-λαϊκό κίνημα έχει τη δύναμη και την πείρα, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΨΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ” τονίζει σε ανακοίνωσή του το ΠΑΜΕ.” (να από που αντλούν θάρρος για τις απειλές του τα κόκκινα φασιστάκια…)
Θα προσέθετα όχι μόνο το χέρι.
Εδώ σταματώ γιατί είναι ήδη αρκετά.
Τα περισσότερα από αυτά έχουν γραφτεί από έναν που έχει το μέηλ
nikosavgoustidis@yahoo.co.uk και το οποίο φαίνεται πραγματικό.
Σε αυτόν έστειλα μήνυμα που έγραφε:
Απείλησες όσο δεν πάει.
Μίλησες για δολοφονίες και παρακράτος.
Εκθείασες το αίμα και διψάς για βία και εκδίκηση. (όχι ενάντια στους μπάτσους αλλά ενάντια σε αναρχικούς συντρόφους)
Λοιπόν θα ήθελα να γνωριστούμε καλύτερα και να μάθω ποιος είναι αυτός που απειλεί να με σκοτώσει.
Θα ήθελα να δω το πρόσωπο ενός πωρωμένου που στις 20 Οκτώβρη έδρασε σαν πληρωμένος τραμπούκος υπεράσπισης του σημερινού καθεστώτος.
Μένω στο Αιγάλεω και είμαι άνεργος και αν θες τα λέμε εκεί ή αλλού.
Προσωπικά είμαι σε οικονομική κατάσταση τέτοια που δεν έχω να φάω και ίσως καταλάβεις γιατί εγώ δεν έχω καμιά μα καμιά ανοχή σε αυτούς που στηρίζουν το σημερινό καθεστώς που με οδηγεί στην πείνα.
Περιμένω την απάντηση σου αν το μέηλ σου είναι πραγματικό και δεν έχεις χρησιμοποιησει άσχετο μέηλ.
Τα υπόλοιπα είναι από μέηλς που δεν είναι σίγουρα πραγματικά.
Λοιπόν από αυτά (που τα σταχυολόγησα και δεν είναι όλα) συνάγεται όλος ο ψυχικός βόθρος των κόκκινων φασιστών, όλος ο κομπλεξισμός τους και όλη η φονικότητα τους.
Φονικότητα που δεν στρέφεται κατά πραγματικών εχθρών του λαού αλλά σε αυτούς που ρισκάρουν την ακεραιότητα τους για να παλέψουν το σημερινό καθεστώς.
Η εγκληματική πολιτική του ΚΚΕ που προσπάθησε ανάμεσα σε άλλα να φορτώσει νεκρό διαδηλωτή από χημικά σε άλλους διαδηλωτές είναι φανερό που αποσκοπούσε:
Να πορώσει τα μέλη του σε φονική αναμέτρηση με αναρχικούς συντρόφους. (Γιατί με το κράτος και τα αφεντικά όχι μόνο δεν μπορεί να αναμετρηθεί αλλά μια χαρά συνεργάζεται μαζί τους όταν δεν απολύει τους ίδιους τους εργάτες του κατηγορώντας τους μετά για αντιδραστικά στοιχεία…)
Αυτό που δεν καταλαβαίνει είναι ότι παρά την υποστήριξη του από τα φασιστοΜΜΕ, παρά τα συγχαρητήρια από όλους τους καθεστωτικούς και παρά την εκστρατεία φονικής προπαγάνδας από τους μηχανισμούς του (αλλά και εξαιτίας όλων αυτών)  ο απλός κόσμος είναι οργισμένος από την στάση του στις 20 Οκτώβρη που ισοδυναμούσε με φασιστική στήριξη του σημερινού καθεστώτος και των θεσμών του.
Η συνεργασία του με την αστυνομία έβγαζε μάτια, το ίδιο και η προκλητική περιφρούρηση του κτιρίου της σημερινής χούντας.
Ο κόσμος πεινάει και κάποια μέλη του ΚΚΕ ορίζουν ως πρώτους εχθρούς τους τους αναρχικούς απειλώντας τους ότι θα τους σκοτώσουν.
Με αυτή την στάση τους αποκαλύπτουν πέρα από κάθε βεβαιότητα πόσο φασίστες είναι και πόσο κοντά βρίσκονται με τους χρυσαυγίτες που έχουν την ίδια προτεραιότητα.
Δεν αρκούσε που σώσαν το καθεστώς στις 20 Οκτώβρη.Δεν αρκούσε που αθώωσαν τους μπάτσους από μια δολοφονία διαδηλωτή. Τώρα σαν γνήσιοι ναζί θέλουν να επικηρύξουν και ονειρεύονται ότι σκοτώνουν όσους το πολεμάνε.
Κοπιάστε πουλάκια μου.Κοπιάστε…
Φαντάζομαι ότι πουλάτε τρέλα και δεν είστε τόσο τρελοί ώστε να τολμήσετε να υλοποιήσετε τις απειλές σας γιατί τότε πρέπει να ξέρετε ότι τα αστεία τελείωσαν…
Και φαντάζομαι πόσο ξενερώσατε όταν μάθατε ότι ο σύντροφος σας είναι θύμα της αστυνομίας και όχι των αναρχικών. Είστε τόσο πουλημένοι και σάπιοι που τότε σας έφυγε κάθε επιθυμία για εκδίκηση.Ως γνωστό τα αισθήματα σας για εκδίκηση ενεργοποιούνται μόνο όταν ο αντίπαλος είναι οι αναρχικοί και ποτέ με τους μπάτσους…
ΥΓ Να χαίρονται οι υπόλοιποι αριστεροί την στήριξη που έδωσαν σε αυτό το κόμμα την μέρα της μεγαλύτερης προδοσίας του…
http://sxoliastesxwrissynora.wordpress.com/2011/10/22/%CE%B4%CE%BF%CE%BB%CE%BF%CF%86%CE%BF%CE%BD%CE%B9%CE%BA%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CE%B5%CE%B9%CE%BB%CE%AD%CF%82-%CE%B1%CF%80%CF%8C-%CE%BA%CF%8C%CE%BA%CE%BA%CE%B9%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%86%CE%B1/

-----------
Εδώ  να προσθέσω απειλές που δέχτηκα κι εγώ στο λογαριασμό μου στο youtube


ΣΥΝΤΑΓΜΑ-20-10-2011-ΤΕΤΑΡΤΟ ΜΕΡΟΣ


ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΣ ΚΙΡΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΔΕΝ ΣΥΓΚΛΟΝΙΣΤΗΚΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΟΛΟΦΟΝΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΑΝ ΟΙ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΜΕ;;;
ΕΧΕΙΣ ΣΚΟΠΟ ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ ΡΩΤΑΩ.



fentagin1917 has posted a comment on your profile:

ΜΑ ΤΙ ΚΑΡΙΟΛΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΔΕΝ ΣΕ ΧΕΙ ΠΡΟΣΛΑΒΕΙ ΑΚΟΜΑ ΤΟ ΣΚΑΙ!



fentagin1917 has made a comment on EΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ-ΑΚΡΟΑΤΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ 19-10-2011:

ΚΙΡΚΗ ΣΟΥ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΤΑΓΕ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΝΑΣΤΗΜΑ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΚΕ.

ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ ! 






μολις μου το γράψαν στο γιουτουμπ(εδω το αναφέρω σε συζήτηση στο facebook)

ΣΥΝΤΑΓΜΑ-20-10-2011-EΒΔΟΜΟ ΜΕΡΟΣ


να δεις από εδώ και πέρα τι θα τραβάς αναρχοφασιστάκι !!!

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ-

Ενας κουκουλοφόρος χωρίς κουκούλα



Η τοποθέτηση του μπλογκ και της ιστοσελίδας ΒΑΘΥ ΚΟΚΚΙΝΟ για τα τραγικά χθεσινά γεγονότα



Το γελοίον του πράγματος

24 σχόλια to “Δολοφονικές απειλές από κόκκινους φασίστες”

  1. Καλά, εσείς τσακάλια (λέμε τώρα) παιδιά δεν περνάει από το μυαλό σας ότι τα σχόλια είναι προβοκατόρικα και τα έχουν γράψει προβληματικά αναρχομπάχαλα;
    Σοβαρευτείτε αν θέλετε να διατηρήσετε ένα μίνιμουμ αξιοπιστίας. Τουλάχιστον μεταξύ των οπαδών ομοίων “ιδεών”, μιας και σε όλους τους άλλους παρόμοια ποστ προκαλούν άφθονα γέλια και “δεν πειράζει, άστα να λένε, πιτσιρίκια είναι”.
    Σιγά μην πιστέψει ένας σοβαρός και σκεπτόμενος άνθρωπος ότι μέλη ή φίλοι του ΚΚΕ ασχολούνται με ηλιθιότητες. Πιστέψτε με: δεκάρα δεν δίνουν για το τι γράφουν τα διάφορα μπλογκς. Αυτοί είναι ταγμένοι στον αγώνα τους και αγωνίζονται καλά. Οι επικριτές τους ας τρέχουν να σπάνε με τις βαριοπούλες τα μάρμαρα και να παίζουν κλεφτοπόλεμο με τα ΜΑΤ για να εκφράζουν την προβληματική προσωπικότητά τους και να υποδύονται τα άγρια αντράκια.
  2. Κατερίνα σε βρίσκω λίγο αφελή ώστε να μην πιστεύεις ότι αυτά προέρχονται από μέλη του ΚΚΕ.
    Έχω γνωρίσει αρκετά μέλη του ΚΚΕ ώστε να ξέρω αν διακατέχονται από εμπάθεια και τυφλό μίσος.
    Στην διάρκεια της 20 Οκτώβρη και όταν περιφρουρούσα το αυτοσχέδιο ιατρείο του από τα ΜΑΤ έλαβα τηλεφώνημα από συγγενικό μου πρόσωπο που έχει σχέσεις με το ΚΚΕ και μου έλεγε:”φύγε από εκεί, το ΚΚΕ ετοιμάζεται να φέρει τον στρατό του και να σας τσακίσει όλους”
    Ανάλογα σχόλια με αυτά που έβγαλα έχουν γραφτεί και σε άλλα μπλογκς και δεν στέκει ότι όλα αυτά είναι από αναρχοτρόλς.(αν είναι κανένα…)
    Τώρα για το πόσο αγωνίζονται καλά τα μέλη του ΚΚΕ επέτρεψε μου να έχω τις αμφιβολίες μου ειδικά μετά τις 20 Οκτώβρη. Προσωπικά δεν έχω καμιά πρεμούρα να ασχολούμαι με αυτό το κόμμα και είναι οι άθλιες πράξεις του που μου το επιβάλουν.
    Σαν κόμμα βασίζεται εκ νέου στην γενοκτονική κληρονομιά του Στάλιν αποκαθιστώντας τον εγκληματία Ζαζαριάδη χωρίς να έχει να προτείνει τίποτα θετικό για την υπέρβαση του σημερινού καθεστώτος, είναι διχαστικό ως προς την άλλη αριστερά και σκληρό και άτεγκτο ακόμη και προς τους ίδιους τους εργαζόμενους του όταν τους απολύει…
    Αλλά με αυτά δεν θα ασχολιόμουν αν δεν τους έβλεπα έμπρακτα να στηρίζουν το καθεστώς στις 20 Οκτώβρη και να συνεργάζονται τόσο ξεδιάντροπα με την αστυνομία…
  3. Βασικά, πρέπει όλοι να ηερμήσουμε και να μην ρίχνουμε λάδι στη φωτιά. Αν αρχίσει ένας γύρος ξεκαθαρίσματος λογαριασμών μεταξύ αναρχικών και ΚΚΕ, αυτό θα αποβεί σε βάρος όλης της κοινωνίας, για την οποία και οι δυο πλευρές κόπτονται. Αυτή τη στιγμή πρέπει τουλάχιστον να προσπαθήσουμε να μην γίνουν χειρότερα τα πράγματα. Και οι δύο πλευρές καλά θα κάνετε να ακούτε τους πιο ψύχραιμους.
    Εκτιμώ ότι τα παραπάνω σχόλια έχουν προβοκατόρική υφή και δεν με ενδιαφέρει να βρω την πηγή προέλευσης τους – θα μπορούσε να ήταν και ασφαλίτικα που ενδιαφέρονται για την εκτράχυνση της σύγκρουσης. Και ακόμη και αν είναι τρελαμένων οπαδών του ΚΚΕ και η άλλη πλευρά έχει επίσης τους τρελαμένους της και σιγά να μην πρέπει να δίνουμε σημασία στον κάθε τρελαμένο…
    • Παύλο όταν κάποιος σε απειλεί ευθέως και έχει και λερωμένη την φωλιά του και όλο το άδικο (κατά την δική μου γνώμη) τότε σώφρον τακτική δεν είναι να κουκουλώνεις τις απειλές του αλλά να τις ξεμπροστιάζεις…
      • Πάνθηρα, δεν δέχομαι ότι έχουν εκείνοι (το ΚΚΕ) όλο το άδικο. Και το λέω αυτό εγώ που είμαι σφοδρότατος επικριτής του κκε. Αλλά προτιμώ τη συζήτηση αυτή, εκτενέστερα, να την κάνουμε άλλη στιγμή. Τώρα το μόνο που θέλω να πω είναι ότι όταν άνετα θα μπορούσαν να είχαν σκοτωθεί άνθρωποι και από τις δύο πλευρές και τι νόημα έχει να λέμε ότι ο νεκρός πέθανε από τα ασφυξιογόνα (;) όταν κάλλιστα θα μπορούσε να είχε σκοτωθεί από μάρμαρο, καμμία απο τις δύο πλευρές δεν μπορεί να επιχαίρει.
  4. Λίγο σοβαροί να μαστε σας παρακαλώ…
    Άλλοι είναι αυτοί που με καθε αφορμή βγαίνουν καινε και τρομοκρατούν τον απλο κοσμάκη δείχνοντας τη μικροαστίλα που τους διακατέχει…
    Νταξει λογικό είναι σε ολο το ιντερντετ και στα χιλιαδες [ περισσότερα των ανθρωπων τους] αναρχικά και αριστερίστικα και ασφαλίτικα [ προσοχή δεν ταυτιζω επουδενι τους παραπάνω χωρους αλλα απο κει ξεπηδάνε τα διαφορα φρουτα] blogs , sites κλπ να στάζει αβέρτα δηλητήριο για το ΚΚΕ… τέλος παντων το κίνημα δεν ειναι ομερτα , η απάντηση για τη δολοφονια του συντρόφου και συναγωνιστή θα δωθεί με μαζικό ,συνεχώς εντεινόμμενο και περιφρουρημένο πολιτικό αγώνα…
    Όσοι αυτές τις ώρες βλέπουν ως εχθρό το ΚΚΕ και οχι το αστικό κράτος και παρακράτος είναι συνυπεύθυνοι στα οσα συνέβησαν…
    • Όταν το ίδιο το ΚΚΕ αντιμετώπισε σαν εχθρό του τους διαδηλωτές που δεν ελέγχει και αντικειμενικά περιφρούρησε αυτό το καθεστώς την μέρα που αυτό διέλυσε όλα τα εργασιακά δικαιώματα τότε ποιος φταίει ρε φίλε;
      Εσύ γενικά έχεις δει πολλούς “κουκουλοφόρους” να επιτίθενται στα μπλόκα του; Γιατί λες να έγινε αυτό που έγινε στις 20;
      Το ΚΚΕ δεν έχει καμιά ευθύνη για αυτό;
      Και πίστεψε με αυτές τις ώρες ήταν το ΚΚΕ που διάλεξε να ορίσει ως πρώτο εχθρό της κοινωνίας τους “κουκουλοφόρους” και όχι το ανάποδο.
      Τον πόλεμο αυτό το ξεκίνησε και σε αυτόν τον πόλεμο στηρίζεται κυνικά από τα φασιστοκάναλα που είναι στηρίγματα του καθεστώτος.
      Εγώ θέλεις να το βουλώσω και να μην αναδεικνύω τα αίσχη του;
      Το θέμα είναι ότι τα σχόλια που γράφτηκαν αντανακλούν σε μεγάλο βαθμό την ψυχοσύνθεση των πωρωμένων μελών του όταν είχαν πειστεί από το κόμμα τους ότι οι “κουκουλοφόροι” δολοφόνησαν μέλος τους και σε αυτά τα σχόλια φαίνονται οι προτεραιότητες αυτών των μελών…
      • Μα ο γνωστός σου από το ΚΚΕ τα είπε όλα: “φύγετε γιατί το ΚΚΕ κατεβάζει το στρατό του”. Τώρα για τα απειλητικά μηνύματα τι να πω; Από το στρατό το ΚΚΕ, από ασφαλίτες, από ασφαλίτες μέσα στο ΚΚΕ – ποιος ξέρει; Τρολλάρισμα πάντως δεν είναι.
        Αλλά καλά έκανες και τα πέρασες εδώ και καλά κάνεις που δεν μασάς!!!
  5. K.D.Rak
    22/10/2011 στις 9:50 ΠΜ
    Φίλε μου, θέλω να σου πω ότι η περιφρούρηση του ΚΚΕ δεν ήταν άγια και άνετα θα μπορούσαμε να είχαμε θύματα από την άλλη πλευρά. Υπάρχει π.χ. το βίντεο που δείχνει μέλη σας να ρίχνουν δυο νεαρά παιδιά από ύψος κάτω στη πλατεία. Αυτό υπερβαίνει την αμυντική συμπεριφορά και σημαίνει διάθεση εκμηδένισης του αντιπάλου. Πρέπει να είσαστε σε θέση και σεις να κάνετε την αυτοκριτική σας…
  6. Το ΠΑΜΕ ανέκαθεν ήταν ένα κλειστό ελιτίστικο μπλοκ που αντιμετώπιζε τους υπόλοιπους διαδηλωτές σαν λεπρούς. Σε όλους προκαλεί αγανάκτηση αυτή η συπεριφορά, ακόμα και στον απλό “απολιτικ” κόσμο που κατεβαίνει χωρίς μπλοκ. Είναι λόγος αυτός να τους επιτεθεί ο οποιοσδήποτε; Προφανώς όχι, και προφανώς αυτοί που τους επιτέθηκαν δεν εξυπηρετούσαν κανένα σκοπό, το άχτι τους έβγαζαν. Στη βουλή σίγουρα δεν θα μπαίναμε εκείνη τη μέρα και ματατζήδες υπήρχαν κι αλλού γι αυτούς που ήθελαν οπωσδήποτε να συγκρουστούν. Το καλύτερο που έχουμε να κάνουμε (εμείς ο υπόλοιπος κόσμος) είναι να τονίσουμε τη γελοιότητά τους. Να τους δώσουμε απλά αυτό που επιδιώκουν. Θελουν απομόνωση; Ας την έχουν. Να τους απομονώσουμε. Την επόμενη φορά που θα κατέβει το ΠΑΜΕ και θα περιφρουρήσει τα ΜΑΤ που θα περιφρουρούν τη βουλή, εμείς να περιφρουρήσουμε το ΠΑΜΕ.
  7. Οι ΜΟΝΟΙ που δολοφονούν για πολιτικούς λόγους από το ’74 μέχρι σήμερα πάντως είναι οι ακροαριστεροί, φάνηκε αυτό και προχτές και όσο και αν βρίζετε το ΚΚΕ και τους ακροδεξιούς για δήθεν “δολοφονικές” επιθέσεις, για δολοφόνους και για μαχαιροβγάλτες, η αλήθεια φαίνεται διαχρονικά, και δυστυχώς πολλά από αυτά τα εγκλήματα, μένουν αναπάντητα. (Η εξαίρεση που θυμάμαι είναι ο Τεμπονέρας)
    Γενικώς δεν καταλαβαίνω για ποιό λόγο ήταν κακό αυτό που έκανε το ΚΚΕ. Οι 100-200 κουκουλοφόροι που έβγαιναν στη Αμαλίας θα κάνανε τι; Θα απέτρεπαν την ψήφιση του πολυνομοσχεδίου; Φυσικά ΟΧΙ.
    Θα έπεφτε κοτρονίδι και καμιά μολότωφ με τους άντρες των ΜΑΤ, που δεν θα έτρεχαν να τους πιάσουν, αλλά θα πετούσαν τα αέρια στον κόσμο, και όταν θα τελείωναν τη διασκέδαση τους οι κουκουλοφόροι θα πήγαιναν σπίτια τους. Εκτός και αν πιστεύει κανείς ότι θα έμπαιναν στη βουλή.
    Απλά η διασκέδαση του να εγκληματείς στην περιουσία των άλλων και σε βάρος άλλων βαφτίζεται ως κοινωνική αντίδραση από τα ίδια τα δίποδα, και υλοποιείται με τις πλάτες του κράτους.
    • “ΜΟΝΟΙ που δολοφονούν για πολιτικούς λόγους από το ’74 μέχρι σήμερα πάντως είναι οι ακροαριστεροί, φάνηκε αυτό και προχτές και όσο και αν βρίζετε το ΚΚΕ ”
      χαχαχα… ευτυχώς που άθελά σου τοποθέτησες το ΚΚΕ στην… κεντροαριστερά! Άντε γιατί μας τα έχουν ζαλίσει με την “κομμουνιστικότητά” τους τα εκ Περισσού ορμώμενα ερυθρά σκυλάκια του αστικού καθεστώτος.
    • Αντιαντι και τρισαλι.Το σχολιο σου ειναι τιγκαρισμενο στην εμπαθεια και την παρωπιδα.Φυσικα και δεν ηταν καθολου κακη η περιφρουρηση της βουλης.Οι βλαβεροι απεργοι μη μελη του παμε (που πας ρε κατραμητρο χωρις ταξικη συνειδηση και την σφραγιδα γνησιοτητας του κκε)που απειλουσαν τον κοινοβουλευτισμο επρεπε παση θυσια να αποκλειστουν .Στην επανασταση του κκε ολες οι βιτρινες και τζαμαριες ειναι πολυτιμες.Κομμουνισμος χωρις Καισαρη και Μ.Βρετανια γινεται;δεν γινεται.Ποσο μαλλον χωρις το αντρο της αστικης δημοκρατιας,την βουλη ,που εχει τοση σχεση με τον κομμουνισμο οσο ο Φωσκολος με την 7η τεχνη.
  8. Αλήθια, ο αγώνας του κκε (και αγωνίζετε καλά) ποίο είναι ?
  9. Ρε παιδιά οι δολοφονίες του κράτους πριν το ’74 δεν μετράνε ? Η επιδή γεννητικές αργά, ο κόσμος αρχίζει απο σήμερα ? Δές τα σταλινικά κόμματα-κράτους στην μισή ευρώπη πώσο κόσμο έφαγαν για πολιτικούς λόγους. Εκατοντάδες χιλιάδες.
  10. Το ΚΚΕ είναι το μόνο κόμμα που έχει οργανώσει συγκεντρώσεις διαμαρτυρίας όλον αυτό τον καιρό που τα συνδικαλιστικά σωματεία έπαιζαν το παιχνίδι της κυβέρνησης. Ήμουν παρούσα σε όλα και αν και έχω πολλά να σημειώσω (ξύλινη γλώσσα, γυμναστικές επιδείξεις, βαρετές και αδιάφορες εκφωνήσεις) εν τούτοις δεν μπορώ να μην δεχτώ ότι μέσα σε όλη τη μαυρίλα ήταν το μόνο κόμμα που καλούσε σε διαμαρτυρίες. Αυτό εννοώ “αγωνίζεται καλά”, lariglea.
    - – -
    blackpanther
    έχε τις απόψεις σου, αλλά επίτρεψέ μου να έχω κι εγώ τις δικές μου, που έχω σχηματίσει από την εμπειρία μου στην real life και όχι από τα προβοκατόρικα σχόλια ή μέηλ των αγνώστων περσόνων του ίντερνετ . Πραγματικά σέβομαι και υπολήπτομαι όσους νεολαίους του ΚΚΕ γνωρίζω – και γνωρίζω πολλούς. Όπως γνωρίζω και νεολαίους του δικού μου χώρου με τους οποίους “συνεργάζομαι” κιόλας. Μπορείς να διαφωνείς με την ιδεολογία τους, αλλά η αλήθεια είναι πως τα παιδιά του ΚΚΕ εμμένουν στις αρχές τους και αυτό εγώ το θεωρώ εκτιμητέο.
  11. Κατερίνα μου, και εγώ συμμετέχω τα τελευταία χρόνια στα κινήματα. Επίσης έχω ζήσει 30 χρόνια σε φασιστικό-σταλινικό κράτος.
  12. Νομίζω ,και το είπα και χτες, οτι οι συγκεκριμένοι που τα γράψανε αυτά είναι ασφαλίτες. Δεν υπογράφει κανενας του κκε “κουμουνιστής” με -ου. Και όπως λέει κι ο αποπάνω, δεν αποκαλεί τους αναρχικούς άκρα αριστερά.
    Στις ταινίες του Πουαρώ και της Αγκάθα Κρίστυ, ψάχνουν πάντα το ποιος ωφελείται από το φόνο. Νομικά και λατινικά: cui bono. Ποιός θα ωφεληθει από έναν εμφύλιο α/α και κκε; Η κυβένηση και η αστυνομία.
    Κι εγώ, αν είμουν αρχηγός της μυστικής αστυνομίας αυτό θα έκανα ακριβώς:
    1ον Θα έστελνα βαλτούς για να σπρώχνουν τα πλήθη να κάνουν καταστροφές τύπου Μαρφίν * και
    2ο Θα υπέθαλπτα έμπρακτες αψιμαχίες μεταξύ τμημάτων των διαδηλωτών. Αν υπήρχε και νεκρός(που υπήρξε) η καλύτερή μου. Θα μιλάγαν γι αυτόν(όπως και μιλάνε) και όχι για τα μέτρα της κυβέρνησης.
    Νομίζω πάντως αν συνεχιστεί αυτό, έτσι, με πέτρες και μολότωφ στο πλήθος και με την αντίδραση των κνιτών, θα το κάνουν μάλλον οι αναρχο-μπάχαλοι κι όχι το κκε, που θέλει ηρεμία και εκλογές.
    Πάντως, ‘οποιος και να τάγραψε, μην τσιμπάτε.
    *
    Πιστεύω πως έχω δή τέτοιου είδους προβοκάτορες (πενηντάρηδες, λούμπεν, περίεργοι, υφασμάτινο παντελόνι, εκτός κλίματος) να φώνάζουν Κάφτε όλααα, και παιδάκια να πηγαίνουν να βάλουν τυφλές φωτιές σε κτίρια.
  13. Δε λέω οτι τη Μαρφίν την έκαναν προβοκάτορες. Διαβάζοντας Ιντυμήντια τεκμαίρεται οτι είταν άτομα του χώρου.Αλλά είναι πιο εύκολο να μπουν βαλτοί όταν φορεθούν οι κουκούλες.
  14. Και τι σημαίνουν ρε Πάνθηρα τα ,μηνύματα που παραθέτεις?
    Πού ξέρεις ποιοι τα έστειλαν ?
    “Παράξενοι” υπάρχουν παντού….γιατί “τσιμπάς” ?
    Για ρίξε μια ματιά στο Σταλινμίντια να δεις τι γράφεται κι εκεί….πόσο μίσος και πόσες προτροπές για βία !
    Εξάλλου η διένεξη φασιστομηδενιστών/Κουκουέδων προσφέρεται για προβοκάτσια από κάθε πονηρό…
    εσύ πρέπει να σιγοντάρεις?
    Υ.Γ. Συνεχίζεις να γράφεις “εν θερμώ”…πρόσεχε…εκτίθεσαι !
  15. μη τσιμπάτε ο εχθρός είναι ο καπιταλισμός, ο αναρχικός χώρος έχει φόντα για αυτοκριτική μιας και δεν περιορίζεται απο τη μπούρδα που λέγεται “δημοκρατικός συγκεντρωτισμός” το δε “Κ” ΚΕ …τα μέλη του ..γιατί η ηγεσία είναι αλλού για αλλού …θέλουν καιρό για να αποβάλλουν το κόμπλεξ του μεταξεταστέου αστικής νομιμότητας…ακόμα τους τρέχουν τα σάλια από την νομιμοποίηση του Καραμανλή το 1974 και θεωρούν υποχρέωσή τους να κτυπάν τα δυναμικότερα από αυτούς κομμάτια της κοινωνίας
  16. πάνθηρα τι θα μας κάνεις ρε συ ; Θα μας πετάξεις μολότοφ μάρμαρα πέτρες ή θα μας ξαναψεκάσεις με δακρυγόνα “αντεξουσιαστή” ;





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου