Τρίτη 20 Σεπτεμβρίου 2011

MΠΕΓΛΙΤΗΣ-«Να μάθουμε να ζούμε πιο φτωχά» και το χώσιμο από τους αναγνώστες της Ελευθεροτυπίας

"Οι τελευταίες ημέρες πιστεύω ορίζουν το τέλος μιας εποχής για την Ευρώπη και την Ελλάδα. Εάν δεν προχωρήσουμε αμέσως σε συντεταγμένες και συνειδητές θυσίες, ο δρόμος της εσωτερικής σύγκρουσης θα είναι ανοιχτός.

Πιστεύω ότι αυτή την κρίσιμη ώρα, η χώρα χρειάζεται ένα κοινωνικό συμβόλαιο για τις αναγκαίες θυσίες.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει όλοι να αποδεχθούμε να ζούμε πιο φτωχά για να δημιουργήσουμε, συλλογικά, τις συνθήκες ανασυγκρότησης" είπε ο υπουργός Άμυνας υπογραμμίζοντας ότι για να αποτραπεί η περιθωριοποίηση της χώρας χρειάζονται επώδυνες θυσίες που "θα πρέπει να αναληφθούν οργανωμένα και με δίκαιο τρόπο".
http://www.enet.gr/?i=news.el.article&id=310944

1 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Αφτος ο καραγκοιζης ετσι ζει

2 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
ΣΦΙΞΤΕ ΤΟ ΖΩΝΑΡΙ, ΔΗΛΑΔΗ...

Αυτός που τα λέει, τα πράττει κιόλας...

Μιά ζωή τα ίδια ακούμε...

3 Ο/Η Mitos έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Μέσα σε αυτούς τους Έλληνες που πρέπει να μάθουν να ζουν ποιο φτωχά και να αφήσουν τις τώρα πλούσιες ή μη οικονομικά ηθικές συνήθειές τους συμπεριλαμβάνετε και ο ίδιος και οι λοιποί ομοϊδεάτες του του ΠΑΣΟΚ τις ΝΔ και του ΛΑΟΣ ? Αλλά μόνο με τέτοιες φασίζουσες απόψεις μπορούν να σταθούν δίπλα στους εργοδότες τους. Γιατί αν δεν είναι μια μορφή φασισμού να λες στο 80% του πληθυσμού ότι ζώντας ποιο φτωχά θα αναπτυχθεί τότε τι ?

4 Ο/Η Κώστας Τσουκαλάς έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Όντως πρέπει να μάθουμε να ζούμε πιο φτωχά σύμφωνα με όσα λέει ο κύριος Μπεγλίτης μόνο που για να γίνει αυτό θα πρέπει να κατεβεί αναλογικά και το κόστος ζωής.Δεν είναι δυνατόν για παράδειγμα να μειώνεις συνεχώς μισθούς και συντάξεις να βάζεις παντού φόρους και παράλληλα να ανεβαίνουν οι τιμές σε οτιδήποτε έχει να κάνει με το κόστος ζωής (ΔΕΗ - ΤΗΛΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΕΣ- ΥΔΡΕΥΣΗ-ΚΑΥΣΙΜΑ-ΕΙΔΗ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ και πολλά άλλα).Ας πιέσουν τους μεγαλοεπιχειρηματίες να ρίξουν το κέρδος τους (άλλωστε το κόστος ανά μονάδα εργασίας έχει μειωθεί πολύ με τα τελευταία μέτρα) και μετά συζητάμε για περαιτέρω θυσίες.

5 Ο/Η Tsopanos Hariton έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Εννοει να ζουμε φτωχα η να πεθαινουμε στον δρομο,διοτι αυτοι μια χαρα ζουν και κερδιζουν και μισθους 100-πλασιους σε αναλογια με αυτους που νομοθεοτυν να παιρνει ο λαος,ωραια δημοκρατια,των ολιγων και ανικανων.

6 Ο/Η Δημήτρης έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Να ζούμε εμείς πιο φτωχά για να ζούνε αυτοί πιο πλούσια. Σωστά! Πως αλλιώς θα γίνει!

7 Ο/Η ... έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
όταν βλέπουμε το άθλιο διαμέρισμα στο Παρίσι και τον εξευτελιστικό μισθό που πληρώνει το ελληνικό δημόσιο στην κα Μπιρμπίλη πχ
συνειδητοποιούμε την εκρηκτική κατάσταση σε όλο της το μεγαλείο

8 Ο/Η Χρηστος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Μετα ζητανε πολιτισμο απ τον Ελληνικο λαο να μην τους γιουχαρει και να μην τπυς προπιλακιζει . Ποιοι ? οι βαρβαροι ουνοι και τα ντοπια τσιρακια τους .
Βλεπουν τον κοσμο απ τα φινιστρινια του προεδρικου αεροπλανου και μας περνάνε για μυρμήγκια .
Χαριζουν τον ΟΤΕ στους Γερμανους τα προστιμα στους σκαφατους επιδοτουντον Μυτηλιναιο και χαρατσωνουν τον λαο .Δεν παει αλλο . ΔΕν χρωσταω τιποτα ,δεν πληρωνω τιποτα ,ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

9 Ο/Η Χρηστος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Μετα ζητανε πολιτισμο απ τον Ελληνικο λαο να μην τους γιουχαρει και να μην τπυς προπιλακιζει . Ποιοι ? οι βαρβαροι ουνοι και τα ντοπια τσιρακια τους .
Βλεπουν τον κοσμο απ τα φινιστρινια του προεδρικου αεροπλανου και μας περνάνε για μυρμήγκια .
Χαριζουν τον ΟΤΕ στους Γερμανους τα προστιμα στους σκαφατους επιδοτουντον Μυτηλιναιο και χαρατσωνουν τον λαο .Δεν παει αλλο . ΔΕν χρωσταω τιποτα ,δεν πληρωνω τιποτα ,ειμαι ΕΛΛΗΝΑΣ.

10 Ο/Η ΛΥΣΑΝΔΡΟΣ έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Κρεμαλα τους αξιζει.Δεν εχουν πιασει κανεναν που καταχραστηκε δημοσιο χρημα δεν δημευσαν καμια περιουσια.
 
11 Ο/Η Μ.Γ έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Kαλo θα ηταν να θυμηθει ο υπουργος ποια ηταν η καταληξη της Μαριας Αντουανεττας.
 
12 Ο/Η vas έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
διαλεγουμε εσωτερικη συγκρουση
 
13 Ο/Η Σπύρος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Συμφωνώ 100%. Για αρχή λοιπόν οι 300 να μάθουν να ζουν με το μισθό που θα προβλέπεται για Δ.Υ. Πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με το νέο μισθολόγιο (χωρίς extra παροχές) και μετά ακολουθούμε και όλοι οι υπόλοιποι !
 
14 Ο/Η Ανώνυμος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Κάνε την αρχή!!!Στάσου νικηφορα και ελπιδοφορα θετοντας ευθυτενως τη σωματικη σου σταση ατενιζοντας τον Αργοσαρωνικο και μετρα τις προθυμες ωθησεις να συναντησεις τον ημετερο σου βουρκο!!!Εγω φταιω που σε βλεπω,σε ακουω σε διαβαζω...χωρις εμενα εισαι ενα τιποτα, εσυ και ο τηλεκατευθυνομενος αλγοριθμος που υπηρετεις..Αντιο matrix.
 
15 Ο/Η Μάνος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Το έργο αυτό το ξαναείδαμε, λέγεται : 'Η Μαρία Αντουανέττα και το παντεσπάνι της λίγο πριν το νομοτελειακό ραντεβού με την Ιστορία.'
 
16 Ο/Η Ντινος Tριανταφυλλιδης έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
.... ρε ρεμάλι Μπεγλίτη ..αν σε δω στον δρόμο θα σου ζητήσω να μου το πεις κοιτάζοντας με στα μάτια ... θα τολμήσεις ρεμάλι ; λεγε ρε θα τολμήσεις ; και όχι μόνο εσύ θα το ρωτήσω και στους υπόλοιπους... ακόμα και απο τους βουλευτές της αριστεράς κανείς δεν πλήττεται από τα μέτρα της ριμαδιασμένης ταχα δήθεν κυβέρνηση
 
17 Ο/Η gdkp έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Ρε καραγκιόζη εσυ τα παιδιά σου θα τα σπουδάσεις εγω να μην τα σπουδάσω;Εγω παίρνω 800 ευρώ εσύ πόσα παίρνεις; Εγω θα πάρω σύνταξη με 40 χρόνια δουλειάς εσυ με δυο εκλεξιμες τετραετίες θα πάρεις σύνταξη.Κόψτε πρώτα τα δικά σας προνόμια και μετα έλα να μας πεις για να ζούμε φτωχά.
 
18 Ο/Η GR έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
- Δεν έχουν ψωμί να φάνε!
- Καλά, γιατί δεν τρώνε παντεσπάνι?
 
19 Ο/Η ΑΓΑΘΟΚΛΗΣ Μ. έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Να μας δέιξει το τρόπο όμως....Και να μας πεί αυτός και οι συνάδελφοί του τι έχουν αλλάξει απο την παλια τους νοοτροπία και τη πελατειακή συμπεριφορά τους που μας χρεώνει μερικά εκατομμύρια στη θητεία τους. Ε! και μετά θα επαναπροσδιορίσουμε και μείς επι το "φτωχότερον" τη ζωή μας. Ας μας πεί λοιπόν ο Μπεγλίτης πόσα άτομα απασχολεί στο πολιτικό του γραφείο σε καιρό κρίσης, τόσο αυτός όσο και οι άλλοι (300) συνάδελφοί του, ποιός είναι ο προϋπολογισμός για τα πολιτικά του γραφεία (ΑΘήνα - επαρχία) και γιατί είναι απαραίτητα όλα αυτά - εκτός από την εξυπηρέτηση των "πελατών" του!! Ας μας πεί αυτός και οι "υπάλληλοί" του στα Μ.Μ.Ε. γιατί σκόπιμα αποσιωπούν τον αριθμό των προσλήψεων που έκαναν από το2010 μέχρι σήμερα, τον τρόπο που τις έκαναν και τις θέσεις.
Ας μας ενημερώσουν επιτέλους (στα πλαίσια του open gov) για τον τρόπο διαβίωσης τους και λειτουργίας τους και μετά...., αν επιβιώσουν από τον λιθοβολισμό, ας δίνει απρόμοιες συνεντεύξεις στα "φιλαράκια - υπαλλήλους" του συγκροτήματος με αντιστοιχες οδηγίες.
Υ.Γ. Αν δεν προλαβαίνει ας μας τα πεί ο γιάννης στο δελτίο των 8
 
 20-Ο/Η Σάκης έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Τι λες ρε φασιστικό καθίκι; Μάθε κι εσύ Μπεγλίτη να κάνεις ελεύθερο κάμπινγκ σε απόμερα μέρη. Γιατί όταν ο λαός θα μπει με πέτρες στα σπίτια σας, ούτε να κρυφτείτε θα μπορείτε, αλλά ούτε όλη η αστυνομία της χώρας δε θα φτάνει για να σας προστατέψει...
Όποιος ψήφισε ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, ΛΑΟΣ, είναι απλά για φτύσιμο... Αλητεία....
 
21 Ο/Η Θάνος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Κοινώς η Χούντα έβγαλε δόντια!
 
22 Ο/Η Dimitris έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Μπελίτη, νεοδεξιέ αδέξιε, εσύ έχεις μάθει να ζεις φτωχικά; Τσίπα δεν σου έχει μείνει που προκαλείς με αυτό τον τρόπο, πολιτικέ του σωλήνα;
 
23 Ο/Η ΑΡΜΕΝΗΣ έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Ώστε να ζούμε πιό φτωχά κύριε Μπεγλίτη; Εν τάξει. Πείτε μας όμως, πώς μπορούμε να εμπιστευθούμε την κυβέρνησή σας η οποία, πανθομολογουμένως, τα έχει κάνει ελαφρώς θάλασσα; Πώς να δώσει βάση ο Λαός στα λόγια του επί των Οικονομικών συναδέλφου σας όταν, κατά μήνα Ιούνιο δηλώνει ότι δε γίνεται να πληρώνονται τέλη, φόροι κλπ επιβαρύνσεις ακινήτων μέσω λογαριασμών της ΔΕΗ και, 3 περίπου μήνες αργότερα να εξαγγέλλει το αντίθετο; Να ήταν δε μόνον αυτό; Άλλα ποσά ανά τετραγωνικό μέτρο να ανακοινώνονται τη Κυριακή (11/9), άλλα να προκύπτουν την Τετάρτη 14/9!!!Αυτά δε είναι τα πιό πρόσφατα. Μη θέλοντας να καταχρασθώ το χώρο που μας προσφέρει η έγκριτη Εφημερίδα, σταματώ εδω.
 
24 Ο/Η Πενυ έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Εσυ κ η οικογενεια σου γελοιε ετσι εχεις μαθει;
Τις υποδειξεις στους συναδελφους σου.
Ξερεις βεβαια οτι οριζεται από το Συνταγμα ανωτατο οριο 300 βουλευτων, ενω κατώφλι στους 150.
Εσεις οι 300 λοιπον εχετε σκασει απτο φαι τοσα χρονια κ θα υποδειξετε σε μας τι κουμαντο θα κανουμε;
ΟΥΣΤ
 
25 Ο/Η Theofilos έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Μακάριοι οι πτωχοί τω πνεύματι Μπεγλίτη...
 
26 Ο/Η TEDDY έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Εχει ... απολυτο δικιο ο κ. Υπουργος !!!!!
Αλλως τε , και αυτος σεμνα και ταπεινα , με 1000 Ε το μηνα ζει !! Οπως σεμνα και ταπεινα ζει και ο κ. Υπουργος Οικονομικων , που στη φορ. δηλωση του , εχει -απο κοινου με τη συζυγο του και τα παιδια του - μονο 1.500.000 Ευρω περιπου !!!!!
Αχχχχ , σανιδα βρεγμενη που σας χρειαζεται !!!!
 
27 Ο/Η μαρία έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
....Παράλληλα καλεί τον ελληνικό λαό να μάθει να «ζει πιο φτωχά»...
Το 1980-81 ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ επέβαλε στην ΡΟΥΜΑΝΙΑ οδυνηρή λιτότητα για να ξεχρεώσει τα χρέη που είχε δημιουργήσει η πολιτική του και είχαν διογκωθεί με την τότε αύξηση των επιτοκίων.
Τότε είμαστε φοιτητές εκεί και κάποια μέρα ακούσαμε έκπληκτοι τον ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ να λέει σε κάποια από τις πολλές κομματικές συγκεντρώσεις μεταξύ σοβαρού και αστείου΄΄ΠΑΧΥΝΑΜΕ ΣΥΝΤΡΟΦΟΙ ΄΄(δηλαδή περνάμε πολύ καλά) για να διασκεδάσει τις αντιδράσεις στα μέτρα πείνας που είχε επιβάλλει.
Πολλά χρόνια αργότερα όταν το καθεστώς κατέρρευσε η ΡΟΥΜΑΝΙΑ ήταν από τις ελάχιστες χώρες στον κόσμο χωρίς εξωτερικό χρέος , ο ΤΣΑΟΥΣΕΣΚΟΥ όμως ήταν ο μόνος ηγέτης που εκτελέστηκε σ έκείνη την μεταβατική περίοδο.
Οι σημερινοί ΄΄χορτάτοι ΄΄ έλληνες πολιτικοί καλά θα κάνουν να μη μας προκαλούν με τις δηλώσεις τους ,γιατί η ιστορία επαναλαμβάνεται και αυτοί είναι μέσα στην επανάληψη!!!!!1
 
28 Ο/Η Πλούσιος Συνταξιούχος. έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Να μάθΕΤΕ να ζείΤΕ πιό φτωχά, ήθελε να πεί ο χορτάτος, ασφαλής και βολεμένος Σοσιαλιστής.
 
29 Ο/Η Κώστας Κρεμμύδας έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Να μας υπενθυμίσει ο κ. Μπεγλίτης πόσα ακίνητα έχει στην κατοχή του. Επίσης η σύζυγός του με τί ασχολείται; μήπως είναι ιδιαιτέρα του; λέω.... προφανώς ζει στον κόσμο του... Εκλογές έρχονται, να δούμε με τί μούτρα και τί κότσια θα βγει στον κόσμο... Η Κορινθία τον περιμένει με «ανοικτές αγκάλες»....
 
30 Ο/Η ΝΙΚΟΣ Α έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
ΑΝ ΟΙ ΥΠΟΥΡΓΟΙ ΜΑΣ ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ... Ας κοροϊδέψουμε όμως τον εαυτό μας ότι τάχα δίνουν σημασία στα λόγια μας:

Ο Έλληνας, υπουργέ, ΕΜΑΘΕ να ζει πιο φτωχικά. Ενάμιση χρόνο του κόβετε, του κόβετε, του κόβετε για να βρείτε τα λεφτά «που υπήρχαν». Δεν έχει έρθει η ώρα να μας εξηγήσετε γιατί ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ να το κάνετε κι εσείς;
Γιατί δεν μάθατε να «ζείτε» πιο φτωχικά εσείς οι ίδιοι, οι διαχειριστές των θυσιών του; Και να το κάνετε αυτό τόσο σε ατομικό επίπεδο, ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΤΗ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ!

Από τότε που ήρθατε στην εξουσία οι δημόσιοι υπάλληλοι σας επιβαρύνουν λιγότερο και έχουν λιγοστέψει. Οι συνταξιούχοι σας επιβαρύνουν ακόμη λιγότερο. Οι άρρωστοι ασφαλισμένοι, οι μαθητές και οι φοιτητές επίσης. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ ΠΩΣ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΔΩΣΕΤΕ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΠΗΡΑΤΕ ΤΟΣΟ ΞΕΔΙΑΝΤΡΟΠΑ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΑΥΤΟΥΣ, ΔΥΣΦΗΜΩΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΕΤΕ ΤΗΝ ΑΝΟΧΗ ΤΩΝ ΥΠΟΛΟΙΠΩΝ (ΠΡΙΝ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΚΙ ΑΥΤΩΝ Η ΣΕΙΡΑ ΝΑ ΔΥΣΦΗΜΙΣΤΟΥΝ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΝΑ ΛΗΣΤΕΥΤΟΥΝ ΚΑΤΟΠΙΝ); ΤΙ ΤΑ ΚΑΝΑΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΖΗΤΑΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ;

Ο Έλληνας μπορεί να ζήσει πιο φτωχικά και το έχει αποδείξει πολλές φορές. Θυσίες ξέρει να κάνει! ΕΝΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ: ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΘΥΣΙΕΣ ΝΙΩΘΟΝΤΑΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ «ΤΟ ΚΟΡΟΪΔΟ».! ΦΥΛΑΧΤΕΙΤΕ... «ΞΥΠΝΙΟΙ»!!!
 
31 Ο/Η Ανατολή έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Μόνο ένα κτήνος μπορεί να συνιστά στους φτωχούς να κάνουν οικονομία.
"…το να συνιστούμε οικονομία στους φτωχούς είναι κάτι τόσο εξωφρενικό, όσο και υβριστικό. Είναι σαν να συμβουλεύουμε έναν που πεινάει να τρώει λιγότερο"
Όσκαρ Ουάιλντ
3
2 Ο/Η Παναγιώτης έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Σοβαρά ρε Μπεγλίτη; Γιατί δε δίνεις το καλό παράδειγμα, να χώσεις μερικούς απατεώνες φίλους σου μέσα και να δώσεις το μισθό σου σε κάνα άνεργο και συνταξιούχο; Από ποιους θα παραδειγματιστούμε να "ζούμε πιο φτωχά", από την κυβέρνησή σας; Τι λες ρε νούμερο... Και μετά θα μου πεις να πάω να πολεμήσω στο πλευρό του Ισραήλ εναντίον των... Τούρκων για τα πετρέλαια που έχετε ξεπουλήσει στους κολλητούς σας; Ε, όχι πια.
 
33 Ο/Η dimitris tzelepis έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
..Ως γνωστόν..η φτώχεια θέλει καλοπέραση κ.υπουργέ του..τέλους εποχής...Τα υπόλοιπα ονομάζονται μεγαλειώδεις αρες μάρες . Με τις υγείες σας...αν έχετε λόξυγγα...
 
34 Ο/Η ΕΛΛΑΣ έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
«Καλύτερα ένα άθλιο τέλος παρά μια αθλιότητα χωρίς τέλος» έλεγε ο Μαρξ πριν από 1,5 αιώνα
 
35 Ο/Η Αντωνης έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
αυτος ο προδωτης οπως και ολοι οι υπολοιποι ξεπουλημενοι που πινουν ακομα το αιμα του κοσμακη καλυτερα ειναι να βγαλουν το σκασμο και να μεταναστευσουν νυχτα χωρις φεγγαρι.γιατι θαρθει η ωρα της πραγματικης δημοκρατιας
 
36 Ο/Η Κ*9 έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Εχετε φάει το σκασμό!
Έχετε καταστρέψει τους Έλληνες και θα μας υποδείξετε να περνάμε ποιο φτωχά!!!!
Ρίχνετε μαύρη πέτρα στο παρελθόν σας και μας μιλάτε σα να μη συμβένει τίποτα!!
Σα να είστε αναμάρτητοι για ότι έχει γίνει μέχρι σήμερα!!
ΑΝ ΕΧΕΤΕ ΤΑ ΚΟΤΣΙΑ (ΠΟΥ ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ) ΚΑΝΤΕ ΑΜΕΣΑ ΚΑΘΑΡΟ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΠΕΙ Ο ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΠΑΤΕ.
Αλλά δε σας αφήνουν τα "αφεντικά σας"
Σας έχουν πάρει χαμπάρι μέχρι και τα μικρά παιδιά!!!

ΘΑ ΓΡΑΦΤΗΤΕ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΩΣ "ΟΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΤΟΥ ΕΘΝΟΥΣ"

Θα βλέπουν τα ονόματά σας τα εγγόνια σας και θα κλαίνε που είναι απόγονοί σας!!!!
 
37 Ο/Η DP έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Σύνταξη ΟΓΑ 372 Ευρώ, πρέπει να μειωθεί είναι πατριωτικό καθήκον των συνταξιούχω αγροτών να πεθάνουν απο την πείνα.
 
38 Ο/Η oratiara έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Μου αρέσει πολύ όταν οι πολιτικοί μας, μας κάνουν τους ...παπάδες και μας κάνουν κήρυγμα!
Γιατί απλά η Θεολογία ασχολείται με το ...εάν υπάρχει ζωή μετά θάνατον, ενώ η πολιτική οικονομία για το εάν υπάρχει ζωή πριν τον θάνατο!
Από ότι φαίνεται ο κήρυξ φροντίζει από τη μια με τις εργασιακές εφεδρείες του και τις περικοπές του των μισθών να μην υπάρχει ζωή πριν τον θάνατο και από την άλλη μας απειλεί να είμαστε και ευχαριστημένοι και να μη ...βλασφημούμε μέσα στην φτώχεια μας γιατί δεν θα έχουμε ζωήν καλήν ...ούτε μετά θάνατον!
Βλέπω χρόνια πολλά πολλά πολλά αργότερα στην Παράδεισο να προσλαμβάνεται και από τον Αγ. Πέτρο ως ...φοροεισπράχτορας...
 
39 Ο/Η Αποστολος έγραψε: (πριν 1 ημέρα)
Tο "φτωχα" ειναι πολυ αοριστο υπουργε !
Προφανως δεν εννοεις οτι εσυ και οι ομοιοι σου
θα τα φερνετε βολτα με 500 ευρω οπως πολλες
οικογενειες !
Ασε , λοιπον , τις προκλησεις !
 
40 Ο/Η Σ.Μ. έγραψε: (πριν 23 ώρες)
Ονειρεύομαι ένα όμορφο πρωινό, τους 300 σε μια αλάνα κι ένα φορτηγό να ξεσκεπάζει το πολυβόλο ...
 
ΔΕΙΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟ
ΕΚΤΕΝΗ ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΑ ΑΠ'ΤΗ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΜΠΕΓΛΙΤΗ ΣΤΟΝ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ ΚΑΙ...TWITTS

1 σχόλιο:

  1. Ο νέος ηγέτης της Αριστεράς...

    http://www.newpost.gr/post/75281/%C2%AB%CE%94%CE%B5%CE%BD-%CF%87%CF%81%CF%89%CF%83%CF%84%CE%AC%CE%BC%CE%B5%2c-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%AC%CE%BC%CE%B5%2c-%CE%B4%CE%B5%CE%BD-%CF%80%CE%BB%CE%B7%CF%81%CF%8E%CE%BD%CE%BF%CF%85%CE%BC%CE%B5%C2%BB%2c-%CE%BB%CE%AD%CE%B5%CE%B9-%CE%BF-%CE%B3%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CE%93%CE%B9%CE%AC%CE%BD%CE%BD%CE%B1%CF%82/

    Να πέσω τώρα στα ενδοφλέβια???????
    vantonios

    ΑπάντησηΔιαγραφή