Παρασκευή 9 Σεπτεμβρίου 2011

10 απλοί άνθρωποι λένε την γνώμη τους για το καινούριο look της Ελεονώρας Μελέτη



(Ένα απίστευτο κομμάτι απ το μπλογκ του Άρη Δημοκίδη(ναι,του μπλογκ που σιχαίνεται η διαχειρίστρια του μπλογκ της Μελέτη-δες εδώ  http://farmakoglwssa-kirki.blogspot.com/2011/09/part-3.html) που με έκανε να ξαναματαπέσω στα πατώματα απ'τα γέλια

1-«Από τότε που την είδα, κάθε μέρα προσεύχομαι στην Παναγία που έκανε το θαύμα της. Έχω στοκ τριακόσια κουτιά βαφές με αυτό το χρώμα και φεύγουν σαν τρελά»

(Λίτσα, Αιγάλεω, κομμώτρια, χριστιανή. Κλείνει το κομμωτήριο τον επόμενο μήνα και θέλει να σπρώξει ότι έχει ξέμεινε στις αποθήκες. )


2-«Το περίμενα ότι θα άλλαζε τα μαλλιά της. Όλα αυτά τα ακαταλαβίστικα editorials στην σελίδα της, δεν ταίριαζαν καθόλου με το προφίλ της ανάλαφρης ξανθιάς. Θα την συμβούλευα επίσης να φορέσει τα γυαλιά του Bill Gates και να ξεκινήσει εκπομπή για το βιβλίο στην μεταμεσονύχτια ζώνη του Star με πρώτη καλεσμένη τη Λένα Μαντά. Πιστεύω ότι θα της πήγαινε πολύ»

(Τάσος, image maker, άνεργος)

3-«Άγιε Φανούριε σε ευχαριστώ! Βρήκα αυτό που έψαχνα(δάκρυα)»

(Πάνος, μέλος των Eurofans και πιστός χριστιανός. Πριν λίγες μέρες άναψε στον Άγιο Φανούριο ένα κεράκι με την ελπίδα, να βρει επιτέλους το χρώμα μαλλιών που ταιριάζει με το δέρμα του. Τα κατάφερε και είναι συγκινημένος)

4=«H πιο τρελή φήμη των ημερών λέει ότι η Rihanna θα κάνει εκπομπή στο Star. Στους διαδρόμους ψιθυρίζουν ότι είναι τόσο ερωτευμένη με τον Μαλέλη ώστε του τραγουδάει το Rude Boy και αυτός την κοιτάζει με αυστηρό, επαγγελματικό ύφος μέσα απ τα τεχνοκρατικά γυαλιά του. Για πόσο άραγε;»

(Tsakali X, ο μοναδικός έλληνας που συνεργάζεται με το site του Perez Hilton. Πάντα ανάβει ένα μπάφο πριν σκεφτεί την είδηση και ένα μπάφο μετά για να γιορτάσει την ιδέα που κατέβασε.)

5-«Και του λέω του μαλάκα, άσε με ρε Σπύρο να τα κάνω πρώτη θα μου κλέψει καμία άλλη την ιδέα, οοοοχιιιιι δεν αρέσει στους πελάτες. Κάτσε ρε φίλε και που ξέρεις εσύ τι αρέσει στους πελάτες, σου λέω έχω μια ιδέα, σου λέω ότι θα μου την κλέψει άλλη αν καθυστερήσουμε. Ορίστε! Τώρα κάνει ντόρο η Μελέτη ενώ θα μπορούσα να κάνω εγώ»

(Έλενα Βέντη, ξανθιά τραγουδίστρια που είχε την ίδια ιδέα με την Μελέτη. Για κακή της τύχη ο manager της είχε τις επιφυλάξεις του. Αυτή την στιγμή που μιλάμε κατεβάζει ιδέες με απίστευτη ταχύτητα, έχοντας απολύσει τον manager της και παιδικό της φίλο . Έπαιζαν μαζί κουτσό στα μαρμαρένια αλώνια του χωριού της)

6-« Ρε συ αυτή που κυλιόμασταν μαζί στο γρασίδι της Φάρμας δεν είναι; Πω μαλάκα ίδια έμεινε! Άμα πίνεις μόνο χυμούς δεν σπας. Εμείς όλο στο «κούμπωμα» κοίτα πως είμαστε τώρα»

(Στέλιος, 40, πέρασε καλά στη Φάρμα Οινοφύτων. Λόγω της υπερβολικής χρήσης E στο παρελθόν μπερδεύει την Μελέτη με μια φίλη του απ τα παλιά. Τώρα καλλιεργεί μπάμιες κάπου στην επαρχία και είναι καλά. Αλλά ότι ήταν να καεί κάηκε)

7-«Η Ελεονώρα Μελέτη με αυτή την κίνηση, γίνεται επίσημα πια η επαναστάτρια της ελληνικής τηλεόρασης. Η προσπάθεια της να υψώσει ανάστημα, στην δικτατορία των ξανθών γυναικών θα φέρει απρόβλεπτες εξελίξεις στο τηλεοπτικό τοπίο. Την ίδια στιγμή, μέσα απ την βαφή των μαλλιών της, το έμμεσο μήνυμα που περνάει στις νέες γενιές για το δικαίωμα του κάθε ανθρώπου να είναι διαφορετικός σε όλο αυτό τον ομογενοποιημένο πολτό είναι πιο δυνατό απ την ίδια την βαφή.»

(Σούλα Βούρλα, τηλεκριτικός σε εβδομαδιαίο έντυπο, πληρώνεται με το κομμάτι. Στα δέκα κομμάτια παίρνει δώρο ένα κιλό φέτα απ το χωριό του εκδότη της)

8-«Είσαι πολύ γλυκιά με αυτά τα μαλλιά σαν θυμαρίσιο μέλι»

(@Κούλα, νοικοκυρά ,μια απ τις χιλιάδες followers της Μελέτη στο twitter)


9-«@Κούλα δεν είναι μόνο η Ελεονώρα γλυκιά αλλά και εσύ αγαπάκι με τον νέο σου μαλλί»

(@Agapoulis γκόμενος της @Κούλας που ακολουθεί την Κούλα που ακολουθεί την Ελεονώρα)

10-«H θεία του Justin Bieber!»

(σχόλιο ανώνυμης κακεντρεχούς blogger)

 
     σχόλια ΓΡΑΨΤΕ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΑΣ
(5 ΣΧΟΛΙΑ)
11

«Το κόκκινο μαλλί της Ελεονώρας συμβολίζει το λάβαρο της επανάστασης»

(Μαρία,20, μέλος της ΚΝΕ)

12

« Έχω κάτι υπέροχες μπουχάρες στο ίδιο μπορδοροδοκοκκινο χρώμα»

(Δέσποινα Μοιραρακη, ?, μεγιστάνας στο εμπόριο των χαλιών)
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙΟΧΙ | ΑΝΑΦΟΡΑ | PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
2.9.2011 | 19:07 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (+2)
:):)
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙΟΧΙ | ΑΝΑΦΟΡΑ | PERMALINK
Image
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
VAM33
2.9.2011 | 19:31 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
*(σχόλιο ανώνυμης κακεντρεχής blogger)*

κακεντρεχούς! θα ξεχάσουμε τα ελληνικά μας με μερικούς!

Θεά η Ελεονώρα με το νέο λουκ!

γλωσσοαμύντωρ, κομμωτής (δεύτερο πιστολάκι) άνεργος
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙΟΧΙ | ΑΝΑΦΟΡΑ | PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η
2.9.2011 | 22:28 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
Το διόρθωσα. Σας ευχαριστώ :)
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙΟΧΙ | ΑΝΑΦΟΡΑ | PERMALINK
Image
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
VAM33
3.9.2011 | 02:25 ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ: (0)
Δε μπορώ να κρατηθώ από τα γέλια. Not.
ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ; ΝΑΙΟΧΙ | ΑΝΑΦΟΡΑ | PERMALINK
ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΑΠΟ
ΑΝΩΝΥΜΟ/Η                                                                    
 
                http://www.lifo.gr/guests/u653/26379

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου