Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

Εεεεπ Πανούση! Έγινες και πρωθυπουργός; Προφητικός: «Δεν γίνεται να συνυπάρχουμε όλοι»


























http://www.imerodromos.gr/panousis-prothipourgow/
«Αν υπάρχουν υπουργοί, οι οποίοι δεν αντέχουν, δεν θέλουν, διαφωνούν να εφαρμόσουν τη νέα συμφωνία που θα υπάρξει, είναι αναγκαίος ο ανασχηματισμός». Αυτά τα σπουδαιοφανή δήλωσε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Γιάννης Πανούσης, σε συνέντευξη  στο «Βήμα FM».
Παραβίασε κατά τον τρόπο αυτό τον πάγιο πολιτικό κανόνα που λέει πως ο ανασχηματισμός και η σύνθεση του υπουργικού συμβουλίου αποτελούν αποκλειστικές προνομίες του πρωθυπουργού. Στο σύστημα της κοινοβουλευτικής δημοκρατίας στο οποίο ομνύει – υποτίθεται – ο κ. Πανούσης και στη συνέχεια το κάνει κουρέλι, δίκην ενός όψιμου «Πέτρου Γαρουφαλιά».
Ακόμη ο εξωκοινοβουλευτικός υπουργός συνιστά στον πρωθυπουργό την εκδίωξη εκλεγμένων βουλευτών του: «Είναι δυνατόν να εμφανίζονται βουλευτές και να με βρίζουν με χαρακτηρισμούς; Ή εγώ πρέπει να έχω κάνει λάθος, και ο πρωθυπουργός πρέπει να με διώξει, ή αυτοί έχουν κάνει λάθος, και θα πρέπει να διωχθούν, εντός εισαγωγικών. Δεν γίνεται να συνυπάρχουμε όλοι».
Η σύγχυση του, κατά τα άλλα, έγκυρου καθηγητή εγκληματολογίας είναι πλήρης. Κι όταν μπαίνει στα χωράφια της πολιτικής διαπράττει θεσμικά …εγκλήματα σε πνεύμα λυσσαλέου Μακαρθισμού*.
Πρέπει να θυμάται πως εκτός από το 36,3% της «Αριστερά του …..Τίποτα» υπάρχει και η Αριστερά του 0,4% από την οποία προέρχεται και την οποία ευφυώς και εγκαίρως εγκατέλειψε. Βασιζόμενος μάλιστα στην – αφελή ίσως – μεγαθυμία και την ενωτική διάθεση της «κακής» Αριστεράς, την οποία καθυβρίζει, βρέθηκε στο κυβερνητικό σκάφος της.
Όμως, από λαθρεπιβάτης, διεκδικεί ρόλο ύπαρχου και προβάρει στολή καπετάνιου. Υπαγορεύοντας στον πλοίαρχο πότε θα κάνει «όπισθεν ολοταχώς» ήτοι στην συγκεκριμένη περίπτωση …ανασχηματισμό. Αυτό βέβαια στη ναυτική γλώσσα λέγεται ανταρσία και τιμωρείται με πέταμα στη θάλασσα.
Και αυτό μην το πάρετε σαν επιθυμία ή σαν ευχή. Πάρτε σαν «μελλοντική είδηση». Και όχι του μακρινού μέλλοντος. Πράγμα που φαίνεται πως γνωρίζει και ο ίδιος. Εξ ου και η σύγχυση του.
(*) «Πρέπει να απαλλαγούμε ως χώρα(!!!) από τους «α(σ)κόπως αριστερούς… Η «μαρτυρική Αριστερά» …διατρέχει τον κίνδυνο να δηλητηριασθεί από μεγάλη (ή και νοθευμένη) δόση ιδεολογίας… Ώρα για να ξεδοντιαστούν όλα τα φίδια που απειλούν την κοινοβουλευτική αστική δημοκρατία».
ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Το αίμα πουλάει, τηλεθέαση ζητάει – by To Skouliki Tom

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου