Παρασκευή 8 Μαΐου 2015

Ο Πρετεντέρης, η Μενεγάκη και τα MEGAλα ξεκαθαρίσματα της Άσης Μπήλιου










































Πρετεντέρης - Άση Μπήλιου

…Τα ‘χε πει ο Ραφαηλίδης κι ας μην έζησε τη δημοσιογραφία του μνημονίου
Το πιθανότερο σενάριο που βασίζεται σε πληροφορίες υποστηρίζει ότι του χρόνου ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν θα εμφανίζεται στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του MEGA για να σχολιάζει την επικαιρότητα… 

Ενώ οι ίδιες πηγές θεωρούν ότι δεν θα διατηρήσει ούτε την εκπομπή του «Ανατροπή»… Καθώς η παρουσία του – σύμφωνα με κρυφές έρευνες της κοινής γνώμης, προκαλεί ζημιά στην εικόνα του σταθμού.

 Άλλωστε για αυτό περιορίστηκε δραστικά ο χρόνος του σχολίου του στο δελτίο ειδήσεων και επιχειρήθηκε να κοπεί η εκπομπή του στο μέσο της σεζόν, αλλά φρέναρε την απόφαση ο Σταύρος Ψυχάρης, ζητώντας να τη μεταθέσουν για του χρόνου!

Ωστόσο, όσοι ασχολούνται με το μιντιακό ρεπορτάζ και γνωρίζουν πρόσωπα και πράγματα… Πιθανότατα γνωρίζουν ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης – πέρα από τη δημοσιογραφική του υπόσταση και τις απόψεις του, είναι όπως όλα τα πρόσωπα της τηλεόρασης, δηλαδή, η Ελένη Μενεγάκη, ο Γιώργος Λιάγκας, η Φαίη Σκορδά και άλλοι πολλοί που έχουν το «μικρόβιο» ή το ψώνιο, όπως το λέει ο λαός, να βλέπουν το πρόσωπό τους στην τηλεόραση. 

Ο Γιάννης Πρετεντέρης δεν διαφέρει πουθενά από όλα εκείνα τα τηλεοπτικά πρόσωπα που «τρέφονται» με την έκθεση στην τηλεόραση και είναι ερωτευμένοι με τον τηλεοπτικό εαυτό τους!

Όλα αυτά επισημαίνονται για να σημειωθεί – κι αυτό είναι επίσης στοιχείο του ρεπορτάζ, ότι ο Γιάννης Πρετεντέρης που γνωρίζει τι συμβαίνει γύρω του, αλλά και τι λένε τα αφεντικά του και πόσο επιθυμητός ή όχι είναι… μέχρι την τελευταία στιγμή θα κάνει τα πάντα για να συνεχίσει να εμφανίζεται στο δελτίο ειδήσεων και φυσικά να διατηρήσει την εκπομπή του. 

Δεν αποκλείεται όμως, να υποχωρήσει από το ένα για χάρη του άλλου.
Ως εκ τούτου θα αμφισβητούμε ακόμη και το ίδιο μας το ρεπορτάζ (στην περίπτωση του Γιάννη Πρετεντέρη), διότι θα επαναλάβουμε ότι όποιος γνωρίζει το θέμα, ξέρει ότι ο συγκεκριμένος δημοσιογράφος δύσκολα θα αποχωρήσει από το MEGA, έχει έναν μοναδικό τρόπο να προσαρμόζεται στις συνθήκες, αλλά και να βάζει στην άκρη οτιδήποτε προκειμένου να επιβιώσει τηλεοπτικά! 

«Τελευταίος θα φύγει από ‘κει μέσα» λέει συχνά πυκνά άνθρωπος της τηλεόρασης που γνωρίζει τον συγκεκριμένο δημοσιογράφο από τα πρώτα του επαγγελματικά βήματα στην τηλεόραση!

Και προφανώς έχει δίκιο, αφού ένας άλλος δημοσιογράφος με ιδιαίτερα χαρίσματα και οξυδέρκεια ο αείμνηστος Βασίλης Ραφαηλίδης – για άλλους λόγους και σε διαφορετική συγκυρία, είχε πει για τον Γιάννη Πρετεντέρη: 

«Ο Πρετεντέρης έχει μια απίθανη προσαρμοστικότητα. 
Προσαρμόζεται ακόμα και μέσα στα σκατά»!
Ο Πρετεντέρης, η Μενεγάκη και τα MEGAλα ξεκαθαρίσματα της Άσης Μπήλιου

Ανεξάρτητα λοιπόν από την ωμότητα και το ύφος η φράση αυτή του Βασίλη Ραφαηλίδη αποτυπώνει και αποκαλύπτει εξαιρετικά τα κρυφά επαγγελματικά ταλέντα του Γιάννη Πρετεντέρη!

Συμπέρασμα: Θα παρακολουθούμε και θα καταγράφουμε το ρεπορτάζ για την τηλεοπτική τύχη του συγκεκριμένου δημοσιογράφου, αλλά θα σιγουρευτούμε μόνο με ό,τι βλέπουν τα μάτια μας!

Συμπέρασμα ΙΙ: Βέβαια υπάρχει και ο παράγοντας ΑΣΤΡΟΛΟΓΙΚΕΣ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ 
(που δεν υποτιμάμε διόλου),
 για αυτό εν όψει του κινδύνου να διαψευστούν όλα, σπεύδουμε να αναδημοσιεύσουμε από το www.tvnea.com την ΆΣΗ ΜΠΗΛΙΟΥ που προέβλεψε για το MEGA: 
«ΘΑ ΕΧΕΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕΓΑΛΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΜΑΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ 5 ΜΗΝΕΣ».


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου