Σάββατο 2 Μαΐου 2015

Στην αναταραχη πονταρει η διαπλοκη













































Απο τις πρωτες μερες της κυβερνησης Συριζα- ΑΝΕΛ ολος ο λαος αντιληφθηκε την ταραχη σε ολα τα στρωματα των διαπλεκομενων με το κρατικο χρημα. 

Να επισημανουμε οτι οι επιχειρηματιες που ειχαν ως κυρια πηγη κερδων τις κρατικες δουλειες ειχαν επενδυσει με ζημια στην χειραγωγηση της κοινης γνωμης αρκει να μπορουσαν να εχουν τον πρωτο λογο στις εκβιαστικες μεθοδους που χρησιμοποιουσαν. 

Ολοι θυμουνται τα μυθικα ποσα που εδιναν σε αυτοχαρακτηριζομενους τηλεαστερες των ειδησεων, των πολιτικων εκπομπων, των εκπομπων για ηλιθιους που εβγαιναν συνηθως το πρωι και το μεσημερι.

 Σκοπος η αποχαυνωση του νεου πληθυσμου της χωρας τμηματικα, ωστε η προτεραιοτητα της νεολαιας να ειναι τι ρουχα φοραγε η τηλεπερσονα και η τραγουδιστρια, και οχι ο αγωνας για ενα καλυτερο μελλον των παιδιων που με υστερημα σπουδαζαν και εκαναν τα μεταπτυχιακα τους πεινωντας. 

Η κατασταση αυτη διογκωθηκε απο την εποχη Σημιτη και μετα παρα το οτι η δωρεαν αδειες των καναλιων εγιναν απο τον Κωνσταντινο Μητσοτακη στο αγχος του να γινει πρωθυπουργος, ετσι ειχε βολευτει και το πολιτικο συστημα που εναλασοταν στην εξουσια. 

Εχουν καταλαβει λοιπον οι ενδιαφερομενοι οτι το παιχνιδι τελειωνει και μαλιστα τις επομενες μερες, αυτο δεν θελουν να το υποστουν και εχουν σημανει συναγερμο αποσταθεροποιησης της κυβερνησης σε συνεργασια και με τους συνεργατες τους απο το εξωτερικο που μοιραζονταν την λεια. 

Δεν εχουν υπολογισει ομως ενα γεγονος που συμβαινει τον τελευταιο καιρο και ειναι καταλυτικο για τις εξελιξεις που θα ελθουν, την στηριξη στην κυβερνηση οχι μονο απο την πλειοψηφια του Ελληνικου λαου αλλα και τους καθαρους επιχειρηματιες που ειχαν υποστει ολα αυτα τα χρονια την ολιγοπωλιακη κατασταση που επικρατουσε, αποκλειωντας τους απο την αναπτυξη. 

Ο κοσμος σσιχαθηκε να ακουει και να βλεπει τα τελευταια 30 χρονια τους ιδιους να τα παιρνουν ολα. 
Οι αλλαγες θα γινουν τωρα η ποτε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου