Σάββατο 20 Δεκεμβρίου 2014

Ο Άδωνις Γεωργιάδης έχει δίκιο


Το τουίτ του Αδώνιδος μ' έβαλε σε σκέψεις. 
Προσπαθούσα επί ώρες να καταλάβω πώς έχει κάνει τη σύνδεση μεταξύ της απόπειρας δωροδοκίας βουλευτή των ΑΝΕΛ με τον Λαζόπουλο και τον ΣΥΡΙΖΑ. Τελικά, κατέληξα σε κάποια συμπεράσματα.
Όλοι θυμόμαστε την απόπειρα του ΣΥΡΙΖΑ να εντάξει τον Λάκη Λαζόπουλο στα στελέχη του. Απόπειρα στελέχωσης απ' τη μια, απόπειρα δωροδοκίας απ' την άλλη, ιδού ένα κοινό σημείο: η απόπειρα.
Η υπόθεση της σύνδεσης ΣΥΡΙΖΑ-δωροδοκίας ενισχύεται απ' το κόκκινο χρώμα της μπλούζας που φοράει η κυρία που φαίνεται στο επίμαχο βίντεο με Χαϊκάλη και Αποστολόπουλο, χρώμα που παραπέμπει στην αριστερά.
Επιπλέον, αν είσαι παρατηρητικός, θα πρόσεξες ότι τελευταία ο Χαϊκάλης στα πάνελ καθόταν αριστερά των δημοσιογράφων και μιλούσε στην κάμερα προβάλλοντας το αριστερό προφίλ του.
Όσο για την επίθεση του αριστερού Αντώνη Καφετζόπουλου στον Χαϊκάλη, είναι ηλίου φαεινότερο ότι έγινε για ξεκάρφωμα. 
Τόσα χρόνια στο ίδιο κουρμπέτι, ποτέ ο Καφετζόπουλος δεν είχε χαρακτηρίσει ασόβαρο τον συνάδελφό του, γιατί το έκανε τώρα; Προφανώς πρόκειται για στημένη επίθεση που σκοπό είχε να μας αποπροσανατολίσει απ' τον ένοχο ΣΥΡΙΖΑ.
Τώρα εξηγούνται όλα και στην υπόθεση Μπαλτάκου, η οποία έβλαπτε τον Σαμαρά, άρα ωφελούσε τον ΣΥΡΙΖΑ. Συμπέρασμα: το κόμμα της Κουμουνδούρου βρίσκεται πίσω και απ' την υπόθεση Μπαλτάκου, ο οποίος προφανώς είναι συριζαίος. Κι αν κάποιος πει ότι δεν έχουμε στοιχεία για τον παραπάνω ισχυρισμό, αυτό δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχουν. Και η επιστήμη δεν μπορεί να εξηγήσει τα πάντα, τα ανακαλύπτει σταδιακά.
Τέλος, όλα αυτά έγιναν για να μας αποσπάσουν την προσοχή απ' την Κωνσταντίνα Σπυροπούλου, η οποία είναι στο ίδιο κανάλι με τον Λαζόπουλο και της κόβουν καθώς ακούγεται την εκπομπή, κάτι για το οποίο επίσης φταίει ο ΣΥΡΙΖΑ.
Αν το σκεπτικό μου δεν έπεισε κανέναν, είμαι σίγουρη ότι ο κύριος Γεωργιάδης και η κυρία Βούλτεψη θα το εκτιμήσουν δεόντως.
Υ.Γ.: Διαβάστε και το ''Ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης έχει άδικο'' του κ. Πετρουλάκη, που είναι ένα κανονικό άρθρο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου