Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΑΓΡΙΑ ΡΑΔΙΟΦΩΝΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΚΩΝΣΤΑ-ΚΑΖΑΚΗ!

Ακουστε το επιμαχο σημειο απο τη 1"00"00 και μετα..... 

5 σχόλια:

  1. Konstas....ena apo ta megalitera papagalakia pou exoun iparksei pote stin ellada...pasokos mexri to medouli kai epikindinos neo-fileleftheros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητή μου Κίρκη, συγνώμη, αλλά δεν το άντεξα. Ακουσα περίπου 5 λεπτά "συζήτησης" ενώ ταυτόχρονα διάβαζα άλλα άρθρα, έστελνα άλλα mail ακόμη και παίζοντας πασιέντζα. Αλλά δεν αντέχεται άλλος Κώνστας.
    Και με την ευκαιρία ένα σχόλιο για τον κ. Καζάκη. Οντως είναι αλήθεια πως εμφανίστηκε από το πουθενά κρίνοντας και καταδικάζοντας τους πάντες ως φέρων την απόλυτη αλήθεια. Προσωπικά με κάνει να κουμπώνομαι κάποιος που διαλαλεί παντού την περιβόητη ενότητα των προοδευτικών πολιτών, οργανώσεων, κομμάτων, αφού πρώτα τους έχει ρίξει τους δυνητικούς συμμάχους στο πυρ το εξώτερον. Η χρονική στιγμή δε της εμφάνισής του (με όλο τον σεβασμό) μου θυμίζει πολύ την "συγκυρία" δημιουργίας της ΔΗΜΑΡ...
    Αντώνης (vantonios)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα αυτος ο κωνστας μονο και μονο απο το υφος του και τη χροια της φωνης του δεν φαινεται πως εχει καποια ψυχολογικα προβληματα το παληκαρι . θα θελα πολυ να μαθω την αναλυση του ψυχιατρου του . τα εχει χασει το ατομο . ειναι αλλου για αλλου . εχει παθει κατι σαν παρακρουση , τετοια που δεν τον αφηνει να ιεραρχησει τις σκεψεις του. γιαυτο μαλλον προτιμησε μιας και ανεργος να βρει δουλεια ξεπουλωντας τη χωρα . οντως βλακα κωνστα ετσι θα τα λυσεις τα προβληματα . οταν δεν υπαρχει ελλαδα δεν θα υπαρχει και το προβλημα της ελλαδας . εισαι ιδιοφυια . πως δεν το χαμε σκεφτει πιο πριν . αλλα τωρα θα σε μαθουμε ?. σε ξερουμε πολυ καλα . τι μπαρουφολογος αγραμματος εισαι . ευπιστος και προθυμος να χαρισεις τη χωρα σου . κατι τετοιοι τυποι σαν και εσενα ηθελα να ξερα , δεν εχουν γυναικες και παιδια να σε βαλουν στη θεση σου . να συνεφερουν βρε αγορι μου . αντε παρε τα φαρμακα σου μπας και συνελθεις . ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Οταν θάρθει το παλούκωμα του κ. Κώνστα γιατί θάρθει...τότε θα καταλάβει τι σημαίνει πραγματικός θυμός!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κωνστας μιλαει για το καφε οτι κανει 5 ευρω και το ανεχομαστε γιατι δεν μας λεει για το πετρελαιο την βεζινα το ρευμα τα τροφιμα για ολα τα ειδη που φορολογουνται αμεσα απο το κρατος με φπα 23% εκει τι πρεπει να κανουμε? Τον καφε τον κοβω η τον πινω στο σπιτι μου με τα καυσιμα τα βασικα ειδη διατροφης τι πρεπει να κανουμε που παιρνουν την ανηφορα καθε μερα, ο ανθρωπος ειναι ενα πουλημενο κρεας ενας δοσιλογος κατι αντιστοιχο με τους προδοτες της κατοχης προσπαθει με καθε τροπο να ευνουχισει τον λαο να τον κανει μοιρολατρη και να αποδεχτει την παγκοσμια οικονομικη χουντα η οποια τεινει προδευτικα να γινει και πολιτικη με ανθρωπους χωρις κανενα δικαιωμα στην ζωη κατι αντιστοιχο που συνεβαινε στον μεσαιωνα οταν ο ανθρωπος ηταν REST-ΠΡΑΓΜΑ, και υποκειμενο οντοτητα με αναγκες και δικαιωματα, πιστευει γιατι ετσι τον βοελευει οτι πρεπει να επιβιωσει αυτοι μονο που ειναι χρησιμοι στο συστημα και ολοι οι αλλοι ειναι περιτοι και αχρηστοι, ειναι αμοραλιστης επικυνδυνος και αδισταχτος ενα συχαμερο ερπετο, ενα σκουλικι δηλητηριασμενο εχθρος του κοινωνικου συνολου, ενας μισανθρωπος

    ΑπάντησηΔιαγραφή