Τρίτη 9 Μαρτίου 2021

Κατάσταση SOS εν ολίγοις. Για τη δημοκρατία, τις ελευθερίες, την ισονομία - άμα είσαι τοιούτος, καλώς παθαίνεις τοιαύτα. Και τελικώς για την ασφάλεια του κάθε πολίτη.








«Ο εν λόγω», λοιπόν, ο νεαρός δηλαδή που δοκίμασε απέξω κι από μέσα την αστυνομική βαρβαρότητα στη Νέα Σμύρνη, είναι εξώλης και προώλης. 

Αυτό είναι το όνομά του, σ’ αυτή την οργάνωση ανήκει, σ’ αυτές τις διαδηλώσεις συμμετείχε, από αυτές τις ιδέες εμφορείται. 
Το μάθαμε από τον Κυρανάκη της Διακαινησίμου, που το έμαθε από το σκονάκι του Μαξίμου, που το έμαθε από την αστυνομία του Πολυφήμου. 
Που έχει μόνο δεξί μάτι...

Και μ’ αυτά τα αποκαλυπτικά έλαβε χώρα σε απευθείας μετάδοση διπλή ανάσταση. Πρώτον, του φακελώματος. Φάκελε, δεύρο έξω!

 Δεύτερον, της παλιάς συνταγής της Δεξιάς που γνώρισε τη μεγαλύτερη δόξα της επί χούντας.  Όταν η αστυνομία δέρνει, βασανίζει, ακόμα και σκοτώνει, φταίει το θύμα. Πήγαινε γυρεύοντας - η ελαφρότερη εκδοχή. Επιτέθηκε στους αστυνομικούς - η βαρύτερη. Πότε - πότε προκύπτει και εξοστρακισμός.

Ας μην πάμε στα παλιότερα, για να μην βρεθούμε στον βάλτο του μίσους τους. Τα ίδια πήγαν να κάνουν και με τον Ινδαρέ και τα παιδιά του. Τα ίδια και χειρότερα με τον Γρηγορόπουλο και την οικογένειά του. 

Καμιά ηθική συστολή για την αστυνομική καταστολή. 

Δίδυμα αδελφάκια για την αστυνομία της Δεξιάς το ψέμα και το αίμα.  Όλα βάσει φακέλου. Εμφορείται υπό αναρχικών ιδεών. Οικογενειακή κατάστασις ολικώς βεβαρυμμένη!

Το πιο σοβαρό όμως δεν είναι τα μαφιόζικα ψέματα της ΕΛ.ΑΣ. -παλιά της τέχνη, κόσκινο- που προστατεύει «συναδελφικά» τους φυσικούς αυτουργούς αποτρόπαιων πράξεων. Το θέμα είναι ότι ο ηθικός αυτουργός, ο πρωθυπουργός αυτοπροσώπως, δικαιώνει την αστυνομική βαρβαρότητα. 

Και δίνει το σύνθημα της συνέχισής της. 

Το σκονάκι του Μητσοτάκη προετοιμάζει τα επόμενα εγκλήματα. 

Βαράτε εσείς κι εδώ είμαστε εμείς.

Κατάσταση SOS εν ολίγοις.

 Για τη δημοκρατία, τις ελευθερίες, την ισονομία - άμα είσαι τοιούτος, καλώς παθαίνεις τοιαύτα. 

Και τελικώς για την ασφάλεια του κάθε πολίτη. Μια κυβέρνηση που μετράει ήττες με χιλιάδες νεκρούς στην πανδημία και χιλιάδες λουκέτα στην οικονομία, ανίκανη να καταλάβει τι γίνεται «εκεί κάτω», επιτίθεται στην κοινωνία. 

Στους νέους κατά προτίμηση. 

Ε, αυτό προαναγγέλλει πολύ άσχημα πράγματα.

Κι ένα νέο για όσους ακόμα δεν κατάλαβαν:

 ένα παιδί που το κακοποιούν οι αστυνομικοί και φωνάζει «πονάω, μαλάκες» δεν απευθύνεται μόνο σ’ αυτούς...

Αίμα και ψέμα | Αυγή (avgi.gr)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου