Δευτέρα 12 Οκτωβρίου 2020

Με προβιά αντιφά

ρ












 https://www.avgi.gr/politiki/368863_me-probia-antifa?amp&__twitter_impression=true


Κατερίνα Μπρέγιαννη


Δεν μας άφησαν ούτε μια μέρα να χαρούμε. Η 8η Οκτωβρίου ήταν ένα υπόδειγμα γκεμπελικής προπαγάνδας που θα διδάσκεται στα σεμινάρια των νέων στελεχών. Όλα ξεκίνησαν όπως πάντα...

Ένας Πορτοσάλτε antifa ξεπρόβαλε από τον ΣΚΑΪ φωνάζοντας «ο νόμος και η ψήφος έστειλε τους χρυσαυγίτες στα σκουπίδια της Ιστορίας», για να σας κοπούν αυτά περί ηρωίδας μάνας και λαϊκής απαίτησης. Γλυκά-γλυκά το γλίστρησε από τους θεσμούς στους «αρμούς» για να βρει στόχο.

«Πολύ δύσκολο να στείλεις κάποιους στη Δικαιοσύνη» φώναξαν ως ηχώ του οι δημοσιογράφοι - και το πάνελ του σταθμού άρχισε να στάζει μέλι σε έναν ύμνο στον Αντ. Σαμαρά.

Στον ΑΝΤ1, την ίδια ώρα, οι δημοσιογράφοι τάιζαν κορωνοψέματα το ανύποπτο κοινό λέγοντας πως δεν τηρήθηκαν τα μέτρα ασφαλείας και δεν φόραγαν μάσκες οι συγκεντρωμένοι.

Στα άλλα κανάλια έβρεχε «δώρα». Η κυβέρνηση βομβάρδισε τους αγουροξυπνημένους τηλεθεατές με σωρεία υποσχέσεων: επιστροφή 100-120 δόσεων, αναδρομικά και στους κληρονόμους των συνταξιούχων, μείωση ΕΝΦΙΑ, σταδιακή κατάργηση του τέλους επιτηδεύματος!

Το ξέπλυμα, όμως, για την ενοχή τους θα ήταν μισό αν δεν συνεισέφερε σε αυτό και το έτερον ήμισυ της τότε συγκυβερνήσεως... Οπότε, ανήμερα της απόφασης, έστριψε το μαχαίρι στην πληγή του ΚΙΝ.ΑΛΛ. ο Δ. Μαρκόπουλος ρωτώντας τον Βλάχο γιατί δεν υποστηρίζει αρκετά τη συγκυβέρνηση Σαμαρά-Βενιζέλου. Ο Λοβέρδος, την επομένη, το αρνήθηκε, δείχνοντας ποιος κάνει κουμάντο επιτέλους σε αυτό το κόμμα.

Την επομένη ακολούθησε ένας Άδωνις antifa στον ΑΝΤ1: «Περίμενα αυτή τη μέρα της δικαίωσης» είπε, για να μας εξηγήσει ακολούθως πόσο συμπορεύτηκε ο ΣΥΡΙΖΑ με τη Χ.Α. και πόσο η Χ.Α. πολεμούσε τον ίδιο.

Μην απορείτε, ακόμη ένα στρατηγικό σχέδιο επικοινωνίας εξετελέσθη για να ξεπλύνει το ενοχικό παρελθόν, το παρόν και το μέλλον μιας σχέσης, με τα πάνω και τα κάτω της, αλλά σταθερής και αδιασάλευτης στον χρόνο.

«Η βία τα τελευταία χρόνια έρχεται σχεδόν πάντα από τα αριστερά» δήλωνε ο Κ. Μητσοτάκης το 2017 και πρόσθετε για τη Χ.Α. ότι «είναι σαν να μην υπάρχουν», έτσι, για να έχουμε ένα μέτρο των πραγμάτων για τη βαριά ενοχή και την ανάγκη τους για ένα άμεσο ξέπλυμα με τη σφοδρή εμετική επικοινωνιακή επίθεση την επόμενη μέρα...


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου