Τρίτη 11 Αυγούστου 2020

Αντί να μοιράζουν μάσκες δωρεάν και να κάνουν αβέρτα δωρεάν μαζικά τεστ, αυτοί μας απειλούν με πρόστιμα. Κύριοι τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν δίνατε τα εκατομμύρια στα φιλικά σας ΜΜΕ, και τα δίνατε σε μάσκες και τεστ, θα έφταναν για όλους μας. Τόσο απλό!-By Νίκος Μουρατίδης






Η φτώχεια και η ανεργία είναι οι χειρότερες μορφές καρκίνου. Μία κυβέρνηση έχει υποχρέωση να λάβει μέτρα μπρος σε μια πανδημία… και όχι να την κάνει θέαμα και τηλεοπτικό talk show.


Αντί να μοιράζουν μάσκες δωρεάν και να κάνουν αβέρτα δωρεάν μαζικά τεστ, αυτοί μας απειλούν με πρόστιμα. Κύριοι τα πράγματα είναι απλά. Αν δεν δίνατε τα εκατομμύρια στα φιλικά σας ΜΜΕ, και τα δίνατε σε μάσκες και τεστ, θα έφταναν για όλους μας. Τόσο απλό!
Τραγικό: Ξεπεράσαμε τα 200 κρούσματα ημερησίως. Ευκαιρία να δώσουμε και πάλι μερικά εκατομμύρια ευρώ στα ΜΜΕ.
ΔΗΜΙΟΥΡΓΩ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ
Θυμάστε τότε που οι επικοινωνιολόγοι του τον διέκοψαν από την διακυβέρνηση (λέμε και καμιά μαλακία για να περνάει η ώρα) της χώρας και τον πήγαν στην Σαντορίνη, για να κάνουν αναγγελία την ώρα του ηλιοβασιλέματος; Ο Μωυσής στις 14 Ιουνίου 2020 είχε πει: “Ελάτε στην Ελλάδα, η χώρα είναι πλέον ανοιχτή”.
Ο κόσμος έμεινε με την εντύπωση πως είμαστε Θεές, πως ο Μωυσής μας είχε σώσει και πως είμαστε έτοιμοι να σαρώσουμε. Αυτό κάνει αυτή η κυβέρνηση. Δημιουργεί εντυπώσεις.
Και ήρθαν κάποιοι τουρίστες, και έφεραν τον ιό. 
Και τώρα οι φωστήρες της κυβέρνησης έχουν πάθει πανικό και δεν ξέρουν τι να κάνουν. Καθημερινά μας λένε μαλακίες χωρίς να παραδέχονται ότι ήταν λάθος ο τρόπος που άνοιξαν τα σύνορα για τους τουρίστες στις αρχές Ιουλίου, μετά τις πιέσεις των ξένων tour operators. 
Μέχρι και η Γερμανική Bild, τον Ιούνιο είχε γράψει πως η TUI είχε απειλήσει την Ελλάδα ότι αν ίσχυε υποχρεωτικό τεστ για όλους τους επισκέπτες και καραντίνα 36 ωρών, θα ακύρωνε όλα της τα ταξίδια προς Ελλάδα. Έτσι η ελληνική κυβέρνηση έβαλε κόσμο στη χώρα αβέρτα -κουβέρτα.
Τώρα μεσ’ τον πανικό τους, εξαγγέλλουν μέτρα και είναι σαν να μας λένε, ότι οι διακοπές έλαβαν τέλος. Ξόδεψαν εκατομμύρια για να κάνουν καμπάνιες για να φέρουν τουρίστες, και τώρα θέλουν να κλείνουν μπαρ και καφέ στις 12 το βράδυ μέχρι τις 7 το πρωί, σε κορυφαίους προορισμούς όπως Μύκονο, Σαντορίνη, Ρόδο, Κω, Κρήτη κ.α. Είναι σαν να λένε λοιπόν σε όσους – ελάχιστους – είναι εκεί: «φύγετε»!
Και όπως είναι αναμενόμενο, προβλέπεται να είναι σφοδρή τις επόμενες μέρες η αντίδραση επιχειρηματιών αλλά και εργαζομένων που θα είναι αναγκασμένοι να κατεβάζουν ρολά από τις 12.
Η Μαρίνα Πατούλη απολαμβάνει το Ελληνικό καλοκαιρινό ηλιοβασίλεμα με τυχαίες αυθόρμητες πόζες. 
Που είσαι βρε αγάπη μου; Μου έλειψες! Έχω να σε δω από την γιορτή σου, τότε που με τις φίλες σου χορεύατε τσιφτετέλια με τακούνια στο γκαζόν! (Έχει βάλει πάλι την Άρτα και τα Γιάννενα σε χρυσαφικό – για να πάει στην θάλασσα)
Ψάχνω στα ΜΜΕ να διαβάσω κάτι για την Εύβοια, και κοίτα ρε παιδί μου τι έπεσε μπροστά μου. Η κατάπτυστη πλέον ATHENS VOICE γράφει για την καταστροφή αναφέροντας «Κακοκαιρία» και «97 διασώσεις». Πιο κάτω με μικρά γράμματα αναφέρουν… «επτά νεκροί».
Αυτόματα θυμήθηκα το 2007 με τους νεκρούς στις πυρκαγιές της Ηλείας – που σύμφωνα με τα ΜΜΕ έφταιγε «ο στρατηγός άνεμος».
 Επίσης θυμήθηκα πόσο ούρλιαζαν τα ΜΜΕ για τις ευθύνες της κυβέρνησης (ΣΥΡΙΖΑ) με τις πλημμύρες στην Μαγούλα, ή που ο Μητσοτάκης θα έσβηνε την φωτιά στο Μάτι μέσα σε 20 λεπτά. Γράφουν ότι θέλουν, όπως θέλουν και τους βολεύει. Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τους βόλευε καθόλου. Ο Μητσοτάκης είναι μια χαρά- τον κάνουν ότι θέλουν.
Επίσης, μια και είπα πιο πριν για μερικά εκατομμύρια ευρώ, ο πρωθυπουργός δεσμεύτηκε να δώσει βοήθεια στην Εύβοια για τις καταστροφές 1,2 εκατομμύρια ευρώ. Όσα έδωσε στον Αλαφούζο/ΣΚΑΪ για το «Μένουμε Σπίτι». Ουάου!!!!
ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ: Βουλευτής ΝΔ και κορυφαίος μετεωρολόγος

Πείτε μου σας παρακαλώ. Αυτός ο τύπος σας έχει πείσει έστω και μια στιγμή πως είναι πρωθυπουργός και πως μπορούμε να βασιστούμε πάνω του;
Extra tip:
ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ: Ήρθε ο Beckham για διακοπές και δεν πήραν πρέφα οι Έλληνες δαιμόνιοι δημοσιογράφοι. Έκλεψαν την είδηση από την “Daily Mail”, και έγραψαν επι λέξη τα εξής: “Ο 45χρονος πρώην άσος του ποδοσφαίρου απόλαυσε την περασμένη εβδομάδα μια μέρα με τους γιους του, τον 21χρονο Μπρούκλιν, τον 17χρονο Ρομέο και τον 15χρονο Κρουζ, σε άγνωστη παραλία της Ελλάδας. 
Ο Ντέιβιντ Μπέκαμ, ο οποίος στις φωτογραφίες που κυκλοφόρησαν εικονίζεται γυμνόστηθος με ένα μαγιό Versace αξίας 360 λιρών, δεν σταμάτησε λεπτό να χαμογελά και να φωτογραφίζει τους γιους του.” (iefimerida). Ο αχρείος! Ακούς εκεί, γυμνόστηθος! 
Χάθηκε να βάλει ένα ωραίο σουτιέν;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου