Παρασκευή, 15 Νοεμβρίου 2019

«Θάφτηκε» στα κανάλια το άρθρο των FT για το «ξέπλυμα» μαύρου χρήματος που ψήφισε η κυβέρνηση (Video)

 Το δημοσίευμα των Financial Times για την σκανδαλώδη ευνοϊκή διάταξη και το ξέπλυμα μαύρου χρήματος που ψήφισε η κυβέρνηση Μητσοτάκη αποσιωπήθηκε από τα περισσότερα κανάλια και τα φιλικά προσκείμενα στη Ν.Δ. σάιτ.
Το θέμα έθεσε η Κ. Νοτοπούλου στον ΑΝΤ1 «εικόνες που μας διασύρουν διεθνώς –εξαντλείται η αυστηρότητα στους νέους, είτε με εισβολές σε κινηματογράφους για το Joker είτε με εισβολές σε κλάμπ και την ίδια ώρα προσφέρουν απίστευτη ασυλία στους τραπεζίτες που έδωσαν θαλασσοδάνεια σε κόμματα (όπως το δάνειο του Κήρυκα Χανίων)».
Αλλά αμέσως μετά επανήλθε στο θέμα της ΑΣΟΕΕ  ο τηλεπαρουσιαστής και τις δηλώσεις βουλευτών ΣΥΡΙΖΑ.
Στο ΣΚΑΙ ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Κ. Μάρκου επιχείρησε να το θέσει αλλά η Φωτεινή Πιπιλή έσπευσε να τον διακόψει λέγοντας «να τελειώσουμε με το θέμα που συζητάμε;» για να μην ακουστεί. Τελικά κατάφερε να ακουστεί μια φράση: «Τα μπάχαλα είναι τα λευκά κολάρα (που ψήφισε η κυβέρνηση) για να απαλλαγούν από τις ευθύνες τους, που ψήφισε και η κ. Πιπιλή τις προηγούμενες μέρες».
Στην ΕΡΤ έστω και στο τέλος της ενημερωτικής εκπομπής τα προσχήματα τουλάχιστον σώθηκαν αφού τέθηκε η ερώτηση από τον δημοσιογράφο, οπότε δόθηκε περισσότερος χρόνος από τα δευτερόλεπτα που παραχώρησαν σε μια είδηση-βόμβα τα άλλα κανάλια.
Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν αλλάζει. Η είδηση θάφτηκε στα ψιλά και οι εκπρόσωποι του ΣΥΡΙΖΑ έδωσαν μάχη για να αναδειχθεί κάπως ένα τόσο σημαντικό θέμα όπως η ασυλία στους τραπεζίτες που έδωσαν τα θαλασσοδάνεια...
Το αστείο είναι ότι η μόνιμη δικαιολογία στις διαμαρτυρίες των βουλευτών είναι ή "ότι έχουμε αναφερθεί", είτε ότι "θα το έχουμε αργότερα"...!
Κατ.Μπρ.

Εδώ το άρθρο: 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου