Κυριακή 1 Σεπτεμβρίου 2019

Χάρβαρντ και Αντιχάρβαρντ (Video)








http://www.avgi.gr/article/10811/10157180/charbarnt-kai-anticharbrant?fbclid=IwAR0Lr7pGKzimw4IUsEHE0dG7nE8Ye2YJDcpWgXqdaj3hx9WJIT4-SnQ_CK4
«Τρίβουν τα μάτια τους και στο Βερολίνο και στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες» με τη χώρα μας και τον Κυριάκο πρωθυπουργό υποστήριξε ο Δ. Καιρίδης στον ΣΚΑΪ. Και πώς το πέτυχε αυτό ο Κυρ. Μητσοτάκης; Με...
«Τρίβουν τα μάτια τους και στο Βερολίνο και στο Παρίσι και στις Βρυξέλλες» με τη χώρα μας και τον Κυριάκο πρωθυπουργό υποστήριξε ο Δ. Καιρίδης στον ΣΚΑΪ.
Και πώς το πέτυχε αυτό ο Κυρ. Μητσοτάκης; Με το «απόφοιτος Χάρβαρντ» και τα «τέλεια γερμανικά, τέλεια γαλλικά» του σύμφωνα με τον βουλευτή της Ν.Δ. που ακάθεκτος συνέχισε:
«Σήμερα στην Ευρώπη κυβερνούν οι αντιΧάρβαρντ. Όχι κοσμοπολίτες, μορφωμένοι, πολύγλωσσοι. Ζούμε σε μια εποχή όχι των ειδικών αλλά των ανίδεων, χωρίς προπαίδεια».
Τέτοιο φιλοευρωπαϊσμό που θα ζήλευε και η Ακροδεξιά!
Όταν ο δημοσιογράφος του θύμισε ότι και ο Τζόνσον έχει βαρύ βιογραφικό, ο κ. Καιρίδης με ένα: «ας αφήσουμε αυτά με την εκπαίδευση» βγήκε από τη δύσκολη θέση με άλλο ένα πλήγμα στη «σοβαρότητά» του.
ΚΑΤ. ΜΠΡ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου