Τετάρτη 29 Μαΐου 2019

Αυτές οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι






https://left.gr/news/den-einai-paihnidi

Το ότι η Πειραιώς συνέστησε αυστηρά στα στελέχη της να περιορίσουν τις αναφορές στο πρόγραμμα του κόμματος και να χαμηλώσουν τους τόνους τους δείχνει ότι η Ν.Δ. αντιλαμβάνεται πάρα πολύ καλά ποια είναι τα αδύνατα σημεία της. Τα κόμματα οφείλουν να ξέρουν ποια είναι τα αδύνατα σημεία τους, γιατί αυτά ακριβώς είναι που θα προσπαθήσει να αναδείξει ο αντίπαλος και πάνω σε αυτά είναι που θα δεχτούν επίθεση.
Και πράγματι το πόσο καλά κάνει η Ν.Δ. και προσπαθεί να εξαφανίσει το πρόγραμμά της φάνηκε την ίδια μέρα που βγήκε η σχετική οδηγία της Πειραιώς.
Ο Στουρνάρας είπε ότι η κοινωνική ασφάλιση αλλά και η Δημόσια Υγεία κοστίζουν ακριβά στους πλούσιους και επομένως οι αδύναμοι θα χρειαστεί να αφεθούν στην τύχη τους. Ο Βρούτσης είπε ότι η ρύθμιση για τις 120 δόσεις (την οποία η Ν.Δ. έχει ψηφίσει) είναι καταστροφική για την οικονομία και νοθεύει τον ανταγωνισμό υπέρ των ασθενέστερων.
Η Μιράντα Ξαφά έγραψε ότι η αναδιανομή κατευθύνει τη μιζέρια στις πλουσιότερες τάξεις αντί να την περιορίζει στις ασθενέστερες. 
Η Goldman Sachs εκτιμά ότι έρχεται η Ν.Δ., που θα κρατήσει χαμηλά το εργατικό κόστος, θα στηρίξει με συνέπεια την ασυδοσία των εργοδοτών και θα συμπιέσει τους μισθούς προς τα κάτω. Και οι σχολάρχες και οι τράπεζες προγραμματίζουν ομαδικές απολύσεις μετά τις 7 Ιουνίου. Για να πάρουν φθηνότερους.
Αυτά προσπαθεί να κρύψει η Ν.Δ. Λογικό δεν είναι; Ας έχει λοιπόν ο κόσμος ανοιχτά τα μάτια του. Και η Αριστερά ας δώσει στη μάχη τον καλύτερο εαυτό της. Αυτές οι εκλογές δεν είναι παιχνίδι.

1 σχόλιο:

  1. ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΑΝ ΒΓΕΙ Η ΝΔ ΠΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙ ΣΤΙΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΕΣ
    Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΚΑΝΕ ΠΟΛΛΑ ΛΑΘΗ...ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ
    ΔΕΝ ΞΕΧΝΑ
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΨΗΦΙΣΑ ΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΕΥΡΩΕΚΛΟΓΕΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ
    ΑΛΛΑ...
    ΩΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΩΝ 1000 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΣΤΑ 60 ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΡΥΨΩ ΟΥΤΕ ΔΕΚΑΚΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ
    ΛΕΩ ΤΑ ΠΑΡΑΚΑΤΩ
    ΜΕ ΠΟΙΑ ΚΡΙΤΙΡΙΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΔΩΣΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑ ΣΤΟΥΣ ΡΟΜΑ???
    ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ...
    ΚΑΡΑΦΛΙΑΣΑ ΤΑ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΑ ΤΟΥ 2018 ΟΤΑΝ ΒΟΗΘΗΣΑ ΑΛΒΑΝΟ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ
    ΓΥΡΩ ΣΤΑ 1200 ΚΑΙ ΒΑΛΕ ΕΥΡΩ
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΚΕΨΗ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΜΑΥΡΑ
    ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΝΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥΣ
    ΨΗΦΙΖΟΝΤΑΣ ΝΔ
    ΡΩΤΑΝΕ ΡΕ ΤΡΙΠΡΑ ΤΙ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ??
    ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή