Παρασκευή 5 Απριλίου 2019

Νίκος Φίλης:Δεν είμαστε όλοι ίδιοι.Ένα γκουγκλαρισμα στο ίντερνετ βγάζει δεκάδες στελέχη της ΝΔ καταδικασμένα για διαφθορά, απάτες, παιδεραστίες και άλλα εγκλήματα. Η ίδια αναζήτηση δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ






 







"Η συμπεριφορά του κ. Μητσοτάκη θυμίζει το ποντίκι που βρυχάται. Ο κ. Μητσοτάκης στο εσωτερικό για το Μακεδονικό λέει αυτά που λέει, τα όποια όμως έξω δεν τολμά να τα υποστηρίξει» είπε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης σε συνέντευξή του στο Open.
O κ. Μητσοτάκης χωρίς αποδείξεις αποδίδει μια σοβαρότατη κατηγορία στον κ. Τσίπρα για συναλλαγή. Δηλαδή τον καταγγέλλει για εσωτερική κατανάλωση συναλλαγή της κυβέρνησης με τους Ευρωπαίους στο Μακεδονικό και στις συντάξεις, όμως δεν τολμά να επαναλάβει την ίδια βαριά κατηγορία στο εξωτερικό και στο ΕΛΚ. 
Στο θέμα της "ανομίας" ο κ. Φίλης τόνισε ότι δεν υπάρχει καμία ολιογωρία στο θέμα της αντιμετώπισης του εγκλήματος στη χώρα μας. Πρόσθεσε επίσης ότι υπάρχει μεγάλη πτώση της βαριάς εγκληματικοτητας όπως δείχνουν τα επίσημα στοιχεία της ΕΛΑΣ.

Ενώ είναι πολλές οι επιτυχίες της Ελληνικής Αστυνομίας στην αντιμετώπιση του οργανωμένου εγκλήματος. Ενώ όπως εξήγησε ο κ. Φίλης στις φυλακές υπήρχαν διαχρονικά προβλήματα εγκληματικοτητας που η κυβέρνηση αντιμετωπίζει. Οι φυλακές τύπου Γ που σε κάθε ευκαιρία επαναφέρει η Ν.Δ. στο διάλογο υποστήριξε ότι "δεν είναι λύση". 

Ο κ. Φίλης επιτέθηκε στη Ν.Δ. για τα 250  εκ. δάνεια της ΝΔ με χαριστικες ρυθμίσεις. "Ούτε σε 80 χρόνια δεν θα τα ξεπληρώσει. Ποιος πολίτης έχει πάρει ρυθμίσεις για 80 χρόνια; Πότε θα ξεπληρώσετε τα δάνεια σας;  Αυτό θέλει να μάθει ο ελληνικός λαός." 
Ο κ. Βορίδης δεν είχε κάποια απάντηση να δώσει και "μπέρδευε τις λέξεις για εντυπώσεις" όπως αντέτεινε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ που επανήλθε: "τα 250 εκ. που δεν θα πληρώσει η Ν.Δ. είναι του ελληνικού λαού".
"Η υπόθεση Πετσίτη με απασχολεί όπως και πολλά άλλα. Δεν πλήττει την κυβέρνηση", όπως υποστήριξε ο κ. Φίλης προσθέτοντας ότι "θα διερευνηθεί ποινικά και πολιτικά και τότε θα ξέρουμε περί τίνος πρόκειται".
"Η ΝΔ επειδή δεν μπορεί να επικαλεστεί τη δική της ηθική συγκρότηση προσπαθεί να πλήξει τη δική μας". "Δεν είμαστε όλοι ίδιοι" υπογράμμισε ο κ. Φίλης προσθέτοντας ότι: "Ένα γκουγκλαρισμα στο ίντερνετ βγάζει δεκάδες στελέχη της ΝΔ καταδικασμένα για διαφθορά, απάτες, παιδεραστίες και άλλα εγκλήματα. Η ίδια αναζήτηση δεν βγάζει κανένα αποτέλεσμα για στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου