Τρίτη, 19 Μαρτίου 2019

Ρατσισμό θεωρεί η κ. Ασημακοπούλου να καταγγέλλεις τη Ν.Δ. για οικογενειοκρατία (Video)Η κ. Ασημακοπούλου ξεπερνώντας τα λεκτικά όρια όπως συνηθίζει και προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των τηλεθεατών στην χθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ1 μέμφθηκε την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου για ρατσισμό!
Απόλυτη στρέβλωση των λέξεων επιχειρεί η Ν.Δ. στο δημόσιο λόγο. Η κ. Ασημακοπούλου επιμένοντας να καθαγιάζει την αρνητική έννοια που έχει η λέξη «οικογενειοκρατία» που βαρύνει κυρίως το δικό της πολιτικό χώρο αλλά και το ΠΑΣΟΚ, όταν ελάχιστες οικογένειες πολιτικών μονοπωλούσαν τα αξιώματα στην κεντρική πολιτική σκηνή και την Ευρωβουλή.
Η κ. Ασημακοπούλου ξεπερνώντας τα λεκτικά όρια όπως συνηθίζει και προσβάλλοντας τη νοημοσύνη των τηλεθεατών στην χθεσινή εκπομπή της ΕΡΤ1 μέμφθηκε την εκπρόσωπο τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Ράνια Σβίγκου για ρατσισμό!

«Στα όρια του ρατσισμού» και αμφισβήτηση της Δημοκρατίας όπως ισχυρίστηκε να καταγγέλλεις την οικογενειοκρατία στη Ν.Δ. καθώς προφανώς θεωρεί ότι «οι άριστοι» έχουν κάθε δικαίωμα να μονοπωλούν την εξουσία για πάντα.
«Δηλαδή αν είναι «γόνος» πρέπει να απαγορεύεται να πολιτεύεται;» αναρωτήθηκε η κ. Ασημακοπούλου με ακραίο λαϊκισμό. Το ότι δεν απαγορεύεται το γνωρίζουν όλοι, όπως και ότι οι «γόνοι» δεν βγαίνουν με την αξία τους, αλλά με την οικογενειακή ψήφο επίσης το γνωρίζουν όλοι.
Για τη Ν.Δ. όμως φταίει ο καταγγέλλων και όχι ο πράττων.
Κατ. Μπρέγιαννη
Εκτενέστερο απόσπασμα της εκπομπής

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου