Τρίτη 19 Μαρτίου 2019

Η μπογιά στα δάχτυλα Άκουσε να σου πω, άνθρωπέ μου. Μη κοιτάζεις αλλού, σε εσένα μιλάω. Εσένα, που ρούφηξες κάθε στιγμή από το βίντεο του μακελάρη και παραδόθηκες σε αλλεπάλληλους οργασμούς αίματος.











Νίκος Παπαδογιάννης

Εσένα, που έπινες ένα σφηνάκι θεία κοινωνία, για κάθε μουσουλμάνο που έπεφτε νεκρός. Εσένα, που έγραψες στο ίντερνετ ότι «καλά τους έκανε» ή ότι «και λίγους σκότωσε». Εσένα, που πιστεύεις ότι καλός μωαμεθανός είναι ο πεθαμένος μωαμεθανός και προσθέτεις τη λέξη «turkofagos», κάτω από το γαλανόλευκο άβατάρ σου.
Εσένα, που αποθεώνεις τον Μπράντον Τάραντ, τον Άντερς Μπρέιβικ και τους πολεμοχαρείς ακολούθους του Τραμπ.
Μην πιέσεις ακόμη το τετραγωνάκι με το Χ. Και μη βουλώνεις τα αυτιά.  Έχω κάτι να σου πω.
Εσύ, που πιστεύεις ότι ένας σαλεμένος αλυτρωτιστής με Καλάσνικοφ στα χέρια είναι εθνικός ήρωας και αξίζει λεπτό σιγής στο Κοινοβούλιο.
Εσύ, που τραγουδάς «Μακεδονία ξακουστή» αγκαλιασμένος με τον εκπαιδευόμενο αλεξιπτωτιστή και δεν σε νοιάζει που θα σκοτωθείς μαζί του.
Εσύ, που αρνείσαι το δικαίωμα του άλλου στη θρησκευτική λατρεία και ετοιμάζεις πορείες διαμαρτυρίας για να ματαιώσεις την κατασκευή τεμένους.
Εσύ, που αμελείς να υποσημειώσεις τη φράση «από όπου και αν προέρχεται», κάτω από τους παιάνες που καταδικάζουν την τυφλή βία.
Εσύ, που γουστάρεις να τραμπουκίζουν τον δήμαρχό σου και κατεβαίνεις σε Straight Pride έτοιμος να χυμήξεις σε ό,τι λικνίζεται θηλυπρεπώς.
Εσύ, που υπερασπίζεσαι τους Αμβρόσιους και τους έτερους διαπρύσιους κήρυκες του μίσους, ρασοφόρους, γραβατοφόρους και φουστανελοφόρους.
Εσύ, που διακόπτεις θεατρικές παραστάσεις και σαμποτάρεις μουσικές συναυλίες, στο όνομα του Θεού, πατέρα, παντοκράτορα, ενός και σ’όποιον αρέσει.
Εσύ, που λανσάρεις τη θεωρία ότι όλοι οι τρομοκράτες προέρχονται από αριστερά, ξεπλένοντας τους αδίστακτους δολοφόνους της νεοναζί πτέρυγας.
Εσύ, που κάνεις κονσομασιόν στους χρυσαυγίτες μόνο και μόνο για να φύγουν από τη μέση «τα κουμούνια» που σου πήραν από τα χέρια την κουτάλα.
Εσύ, που εκδίδεις τα πρωτοσέλιδα της μισαλλοδοξίας, της αγραμματοσύνης, της αγυρτείας, της βιαιότητας και της καθαρής αλητείας.
Εσύ, που αρνείσαι να στείλεις το ανεμβολίαστο παιδί σου στο σχολείο μη τυχόν και το μπολιάσουν με πολιτισμό τα εμβολιασμένα προσφυγόπουλα.
Εσύ, που μετατρέπεις τα σύμβολα μίας θρησκείας που δίδασκε την αγάπη σε τοτέμ ρατσισμού, διχασμού, μίσους και σκοταδιού.
Εσύ, που συμμετέχεις σε σιωπηρά πογκρόμ ενάντια σε πρόσφυγες, μετανάστες, ομοφυλόφιλους, σε οποιονδήποτε δεν ταιριάζει στη γκρίζα σου ζωούλα.
Εσύ, που βγάζεις ανεξέλεγκτος το άχτι σου στα γήπεδα, μαχαιρώνοντας αλλόδοξους οπαδούς, βιάζοντας κοπέλες και ξυλοφορτώνοντας αναπήρους.
Εσύ, που κρεμάς στις κερκίδες φρικαλέες προσωπογραφίες εγκληματιών πολέμου, ώστε να υποστηρίξεις το οπαδικό και ελληνορθόδοξο αφήγημά σου.
Εσύ. Εσύ. Μην κάνεις το κορόιδο. Εσένα λέω.
Εσύ φταις. Εσύ και όσοι σου μοιάζουν.
Εσύ θα είσαι ο υπεύθυνος της επόμενης εκατόμβης. Το δικό σου πρόσωπο θα ξεμυτίσει μέσα από το μαύρο καβούκι, όταν εμφανιστεί στο προσκήνιο ο Έλληνας Τάραντ. Εάν κοιτάξεις προσεκτικά στον καθρέφτη σου, έναν Τάραντ θα δεις να σε κοιτάζει. Έναν turkofago με Καλάσνικοφ στα χέρια και πυκνά φρύδια στο πρόσωπο.
Δεν πέφτει δα τόσο μακριά το Κράισττσερτς, με το όνομα που βγάζει κοροϊδευτικά τη γλώσσα στους ταλιμπάν του χριστιανισμού. Δίπλα είναι, η Νέα Ζηλανδία. Μία τηλεόραση δρόμος.
Αύριο ή μεθαύριο ή την μεθεπόμενη ημέρα, θα συμβεί και στην Ελλάδα παρόμοιο μακελειό. Ορθόδοξο μακελειό, με καλιμαύκι και φραγγέλιο.Απορώ, πώς το έχουμε αποφύγει μέχρι τώρα.
 Όταν συμβεί, που σίγουρα θα συμβεί, εσύ θα χύσεις κροκοδείλια δάκρυα και μόλις ξεθαρρέψεις θα βγεις στους δρόμους, για να γλεντήσεις ασύδοτος, σαν τους φονιάδες του Ζακ. Διότι, πάνω απ’όλα, ζεις στη χώρα όπου όλα επιτρέπονται. Έπειτα, θα πας σε κάποια Κράιστ-τσερτς για να κοινωνήσεις και θα πέσεις για ύπνο ήσυχος.
Όταν σηκωθείς μέσα στη νύχτα, τότε που φεύγουν τα φτιασίδια και φανερώνεται ο γνήσιος εαυτός, πήγαινε στο μπάνιο και ρίξε μια ματιά στον καθρέφτη με το σκληρό φως. Αυτό το κόκκινο που θα δεις να λερώνει τα δάχτυλά σου δεν θα είναι μπογιά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου