Παρασκευή 26 Οκτωβρίου 2018

Η αποχώρηση Μαλέλη από την ALTER EGO του Μαρινάκη











 και η ανάθεση στην Τσαπανίδου της διεύθυνσης του νέου καναλιού που είναι ακόμη στα χαρτιά
Απορία έχει προκαλέσει στην τηλεοπτική αγορά η απόφαση της ALTER EGO (του Βαγγέλη Μαρινάκη) να αναθέσει στην Πόπη Τσαπανίδου τη διεύθυνση της τηλεόρασης του καναλιού που προτίθεται να δημιουργήσει… μετά την αίτηση για αδειοδότηση που κατέθεσε την περασμένη εβδομάδα στο ΕΣΡ.
Και η απορία έγκειται στο γεγονός ότι η γνωστή δημοσιογράφος δεν διαθέτει τη γνώση και την εμπειρία για να διευθύνει έναν τηλεοπτικό σταθμό! Ανεξάρτητα από την επάρκεια της ως δημοσιογράφου η οποία φυσικά και δεν αμφισβητείται. Έτσι κι αλλιώς πρόκειται για δυο διαφορετικά αντικείμενα.
Η εξήγηση λοιπόν που ακούγεται – πρωτίστως, έχει να κάνει με την αποχώρηση του Σταμάτη Μαλέλη από την ALTER EGO, εξαιτίας των αυξημένων καθηκόντων του στο Κίνημα Αλλαγής και ενόψει της απόφασης του να πολιτευθεί στις προσεχείς εθνικές εκλογές στη Β’ περιφέρεια Πειραιά.
Ταυτόχρονα όμως ο φάκελος που πρέπει να καταθέσει η ALTER EGO για τη διεκδίκηση τηλεοπτικης άδειας, απαιτεί σύμφωνα με τη νομοθεσία να αναφέρονται ονομαστικά τα στελέχη της διοίκησης του νέου καναλιού… Χωρίς φυσικά αυτό να είναι δεσμευτικό για το μέλλον.
Με άλλα λόγια η ανάθεση της διεύθυνσης του καναλιού στην Πόπη Τσαπανίδου σε αυτήν τη φάση (που δεν υπάρχει ακόμη το κανάλι) φέρεται να είναι τυπική, παρά ουσιαστική αρμοδιότητα… Δεδομένης της αποχώρησης του Σταμάτη Μαλέλη που θα μπορούσε να είχε έναν τέτοιο ρόλο. Στην πορεία λοιπόν και εφόσον η εταιρία αποκτήσει τηλεοπτική άδεια αυτό μπορεί να αλλάξει και τη θέση της Πόπης Τσαπανίδου να αναλάβει κάποιος άλλος επαγγελματίας ή μάνατζερ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου