Παρασκευή, 15 Δεκεμβρίου 2017

Ο Σωκράτης Φάμελλος δίνει συνέχεια στις αποκαλύψεις στη Βουλη! “Εργαστήρι” ρεμούλας και οικονομικής παραβατικότητας η ΝΔ και κορυφαία στελέχη της …

«Με ενοχλεί όταν η Βουλή γίνεται ένα εργαστήριο σεμιναρίου πειθούς που κάποιοι, με τεχνητά μέσα, προσπαθούν να κάνουν προπαγάνδα», είπε ο Σωκράτης Φάμελλος μιλώντας στο ρ/σ ΣΤΟ ΚΟΚΚΙΝΟ και τον δημοσιογράφο Στάθη Σχινά!
«Η ιστορία ξεκίνησε γιατί ο αντιπρόεδρος της ΝΔ κ. Γεωργιάδης -οιωνεί πρόεδρος- ανέβηκε στο βήμα και προσπάθησε να συνδέσει τις δηλωμένες καταθέσεις του κ. Τσακαλώτου, από τη δουλειά του στο εξωτερικό, με τα Panama και τα Paradise Papers, κάτι απολύτως ψευδές και προπαγανδιστικό, σκοταδιστικό και λασπώδες», όπως είπε, καθώς «οι συγκεκριμένες καταθέσεις είναι και “δουλεμένες” και δηλωμένες και νόμιμες, καμία σχέση δεν έχουν με off-shore εταιρείες. Όλα αυτά γίνονται για να αποκρυβούν οι ουσιαστικά παράτυπες διαδικασίες στη Νέα Δημοκρατία».
Τόνισε ότι δεν είναι μόνο «το “πόθεν έσχες” που με ενοχλεί ως πολίτη να μην είναι γνωστό και πλήρες το “πόθεν έσχες” του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης. 

Το ίδιο θα πω και για τα δάνεια στον Κήρυκα Χανίων, που είναι τόσα χρόνια, αλλά και για άλλα ζητήματα, όπως τα δάνεια της ΝΔ που μένουν απλήρωτα τόσα χρόνια».
«Ενώ έχουμε ουσιαστικά, πολιτικά και παράτυπα σε σχέση με τη νομοθεσία ζητήματα οικονομικής παραβατικότητας ή παρατυπίας στη ΝΔ και τα κεντρικά στελέχη και τον αρχηγό της, προσπαθούν να ρίξουν λάσπη στον ανεμιστήρα για εντιμότατες, δηλωμένες, περασμένες από “πόθεν έσχες” καταθέσεις και περιουσία στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.

Αυτή τη διαδικασία της προπαγάνδας δεν την αντέχω.
Ανταπέδωσα στον κ. Γεωργιάδη ένα δριμύτατο “κατηγορώ”», είπε χαρακτηριστικά.
Οφείλουν στον ελληνικό λαό «να απολογηθούν οι ίδιοι για όλα αυτά που έχουν κάνει εις βάρος της πατρίδας … το κορυφαίο στοιχείο στους διαλόγους με τον κ. Γεωργιάδη ήταν η δήλωση Ντάισελμπλουμ ότι με σύμφωνη γνώμη των κυβερνήσεών τους (Παπανδρέου, Σαμαρά-Βενιζέλου) εφαρμόστηκαν λανθασμένα προγράμματα, δοκιμαστικά, αναποτελεσματικά, για να σωθούν ιδιωτικές τράπεζες του εξωτερικού … αυτές οι κυβερνήσεις δεν εφάρμοσαν προγράμματα για να σωθεί η χώρα, η εργασία, να υπάρχει μέλλον για τα παιδιά, αλλά αυτά που οι ξένοι δανειστές έκαναν δοκιμές για τις δικές τους τράπεζες.

Αυτό ξεπερνά τα όρια της κατάθεσης επιχειρημάτων, αποτελεί προσωπική μομφή και ως τέτοια το κατέθεσα, κατά της ΝΔ και των κυβερνήσεων», είπε ο κ. Φάμελλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου