Κυριακή 28 Μαΐου 2017

Οταν οι φιλελέ δεν έχουν ακούσει τίποτε για τον οχετό μίσους και τον ορομαγδό απειλών από ομοιδεάτες τους










 




 

 







 [Ας θυμηθούμε εκτός πολλών άλλων τρομολάγνων…]


1. Σύνδροφος Μπαλαούρας Ιανουάριος 2016.
Αναφερόμενος σε σχόλιο του δημοσιογράφου για το αν είναι σωστό να ανέβει θεατρικό σχετικά με τη δολοφονία του Παύλου Φύσσα από τη Χρυσή Αυγή και το αν έχει δικαίωμα ο Ρουπακιάς να γράψει για την απονομή της δικαιοσύνης και το πώς δολοφόνησε τον Φύσσα, ο κ. Μπαλαούρας είπε ότι δεν είναι το ίδιο όπως με το βιβλίο του Σάββα Ξηρού, στο οποίο βασίστηκε η αμφιλεγόμενη παράσταση της Πειραματικής Σκηνής του Εθνικού Θεάτρου.

«Εγώ λέω ότι είναι το ίδιο» είπε ο δημοσιογράφος αναφερόμενος στο ενδεχόμενο να γράψει βιβλίο που θα γίνει θεατρικό ο δολοφόνος του Παύλου Φύσσα και στο γεγονός ότι το μέλος της 17Ν Σάββας Ξηρός έγραψε όσα πιστεύει ότι έπραττε η 17 Νοέμβρη και το υλικό χρησιμοποιήθηκε σε παράσταση του Εθνικού Θεάτρου.
«Όχι, δεν είναι» απάντησε ο βουλευτής Ηλείας του ΣΥΡΙΖΑ. Και συνέχισε ο κ. Μπαλαούρας: «Οι οργανώσεις αυτές όπως η 17Ν είχαν ένα λαθεμένο αλλά ένα ιδεώδες που ήταν υπέρ του ανθρώπου…».
2. Ζωή Κωνσταντοπούλου

Εγώ δεν θα βγω να «καταδικάσω τη βία απ’ όπου κι αν προέρχεται».
Δεν θα το κάνω αυτό σήμερα.
Καταδικάζω σε ολόκληρη τη ζωή μου τη βία εναντίον των πολιτών και της δημοκρατίας, τη βία των Μνημονίων.
Καταδικάζω τη βία της οικονομικής δολοφονίας του λαού μας.
Τη βία της επιβολής του «Ναι σε Όλα».
Καταδικάζω τη βία του να ζεις χωρίς ρεύμα. Τη βία του να ψάχνεις να φας στα σκουπίδια. Τη βία του να σου παίρνουν το σπίτι με το πάτημα ενός κουμπιού.
Τη βία του να σου κλέβουν τους κόπους μιας ζωής.
Τη βία του να μεταναστεύεις καταναγκαστικά από την πατρίδα σου.
Τη βία του να πουλιούνται οι ακτές, τα λιμάνια, τα αεροδρόμια, το νερό, η ενέργεια.
Τη βία του να μην μπορείς να κυκλοφορήσεις στη χώρα σου αν δεν πληρώσεις διόδια στους νταβατζήδες.
Τη βία του να χρεώνονται τα νεογέννητα μωρά 40.000 ευρώ από την πρώτη μέρα της ζωής τους. Τη βία του να θυσιάζονται οι επόμενες γενιές στο βωμό του Χρέους.


3. Γιώργος Φιλιππάκης, γραμματέας ΕΣΗΕΑ (Ο επιδοτούμενος συνδικαλιστής του Alter που παρίστανε τον αγωνιστή στους απλήρωτους συναδέλφους του όταν την ίδια ώρα είχε τρεις αργομισθίες και μια τέταρτη αυτή της ΕΣΗΕΑ.): «Για να είμαι ξεκάθαρος δεν θα με ενοχλούσε καθόλου άν έσκαγε και μια ακόμα βόμβα στα πόδια του Στουρνάρα».
Πέρασε σχεδόν απαρατήρητο, καθώς όλη η προσοχή έπεσε στην πρώτη του ανάρτηση. Ο γίγαντας της ελληνικής δημοσιογραφίας Γιώργος Φιλιππάκης απαντά σε ένα σχόλιο στο facebook ως εξής:
«Δεν έχω το παραμικρό πρόβλημα κ. Νικολαρόπουλε να με πείτε και «ηθικό αυτουργό» Κάτι παρόμοια μας έλεγαν και οι βασανιστές στο ΕΑΤ ΕΣΑ στη διάρκεια της δικτατορίας. Τους ενοχλούσε που σαν φοιτητές κάναμε καταλήψεις πορείες και συναφή . Πάντως εκτός του Παπαδήμου υπάρχουν και άλλοι υπάλληλοι του κεφαλαίου που σύντομα θα έρθει η σειρά τους».
ΥΓ:
Ο Πρωθυπουργός που έκανε διάγγελμα ακόμα και για τη «13η σύνταξη» αντέδρασε απελπιστικά διαχειριστικά στην τρομοκρατική επίθεση κατά του Λουκά Παπαδήμου, το σοβαρότερο και πιο απειλητικό περιστατικό των τελευταίων δεκαετιών για τη Δημοκρατία στην χώρα.
Προτίμησε αντί επίσημης δήλωσης/καταδίκης του τρομοκρατικού χτυπήματος στον κ.Παπαδήμο, να δηλώσει διεκπεραιωτικά μέσω… twitter: «καταδικάζω απερίφραστα την επίθεση ενάντια στον Λουκά Παπαδήμο. Εύχομαι ταχεία ανάρρωση στον ίδιο και τους ανθρώπους που τον συνόδευαν»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου