Πέμπτη 20 Απριλίου 2017

"Oι βουλευτές έρχονται στις περιφέρειές τους αντιμέτωποι με την αλήθεια των λόγων τους" Ανεπιθύμητο κήρυξαν τον Κεφαλογιάννη στη Θεσσαλία















http://ht.ly/RXre30b1xHk

Συνεδρίασε εκτάκτως το Δ.Σ. της Ομοσπονδίας κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων περιφέρειας Θεσσαλίας σήμερα Πέμπτη με θέμα την επικείμενη επίσκεψη του Ευρωβουλευτή της ΝΔ Μανώλη Κεφαλογιάννη στην ημερίδα που διοργανώνει η Π.Ε.Ν.Α. στην Λάρισα το ερχόμενο Σάββατο.
Η απόφαση η οποία ελήφθη ομόφωνα «επισημαίνει και εμμένει στις προ διμήνου ανακοινώσεις της Ομοσπονδίας περί ανεπιθύμητων στην Θεσσαλία και στον χαρακτηρισμό προδότη των Ευρωβουλευτών που υπερψήφισαν την συμφωνία CETA στην ψηφοφορία του Ευρωκοινοβουλίου στις 15-02-2017.
«Ως εκ τούτου» αναφέρει η απόφαση «ο κύριος Κεφαλογιάννης είναι ανεπιθύμητος στην Θεσσαλία όπως και οι υπόλοιποι Ευρωβουλευτές (που ψήφισαν αναλόγως του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη) αλλά και οι βουλευτές που θα τολμήσουν να υπερψηφίσουν την συγκεκριμένη συμφωνία όταν έρθει προς επικύρωση στην Ελληνική Βουλή».
Όπως αναφέρει η Ομοσπονδία κτηνοτροφικών συλλόγων και κτηνοτρόφων Θεσσαλίας, «ο δε ‘’κύριος’’ Κεφαλογιάννης είναι ιδιαιτέρως ανεπιθύμητος μετά και από τις δηλώσεις του στην εκπομπή του δημοσιογράφου Χρ. Αθανασιάδη στο κανάλι ASTRATV και του ζητάμε να ανακαλέσει και να ζητήσει δημόσια συγνώμη από τους κτηνοτρόφους. Θεωρούμε ότι η παρουσία του ‘’κυρίου’’ Κεφαλογιάννη είναι προκλητική και με δόλο.
Εκφράζουμε δε την απορία μας πως η ΝΔ επιτρέπει στο ‘’κύριο’’ αυτό να επισκέπτεται την Θεσσαλία μετά τις προκλητικές και προσβλητικές δηλώσεις και να προκαλεί το μένος των κτηνοτρόφων. Ανακοινώνουμε ότι η Ομοσπονδία δεν θα συμμετάσχει στην ημερίδα ούτε σε οποιαδήποτε μορφή διαμαρτυρίας υπό τον φόβο προβοκατόρικων επεισοδίων. Τέλος εκφράζουμε τον προβληματισμό μας για τους ανθρώπους, που κάλεσαν τον ‘’κύριο’’ Κεφαλογιάννη στην Θεσσαλία, και τους τονίζουμε ότι θα ληφθεί σοβαρά υπ’ όψιν αυτήν η κίνησή τους σε μελλοντική συνεργασία».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου