Δευτέρα 20 Μαρτίου 2017

Χρυσά Τρολοβατόμουρα Ν.Δ. Awards-Μπρέγιαννη Κατερίνα










Η εκλογολαγνία έχει αποστερήσει οποιοδήποτε λογικό επιχείρημα. Η κατίσχυση της φτηνής ατάκας, συνοδεία κόμικς ή φωτογραφιών από αναρτήσεις στα σόσιαλ μίντια μετατρέπουν σε σόου την πολιτική αντιπαράθεση. Ένα Survivor πολιτικής επιβίωσης και συνοχής της ομάδας.
Από την προηγούμενη εβδομάδα έως σήμερα η Ν.Δ. αυτοτρολάρεται διαρκώς νομίζοντας ότι ασκεί κριτική.
Την ίδια ώρα, γέρνει όλο και πιο ακροδεξιά καθώς ήταν το μόνο κόμμα που σε σύμπλευση με τη Χ.Α. δεν ψήφισε για την απόδοση ιθαγένειας σε κατιόντες συγγενείς Ελλήνων Εβραίων που την απώλεσαν την περίοδο της Κατοχής. Φταίει η κυβέρνηση, μετά, γιατί οι "άριστοι" δεν κατανόησαν την τροπολογία!
“Χ” στον Άδωνι Γεωργιάδη από τα Χρυσά Τρολοβατόμουρα, γιατί σπάει όλα τα κοντέρ μόνος του. Κάθε εμφάνισή του και εκποίηση πολιτικού κεφαλαίου της Ν.Δ. και κάθε τουίτ του αξέχαστο, ειδικά όταν υπερασπίζεται τον ΣΚΑΪ ή τον Παπαντωνίου. Μαζί με τα «δώρα» της εκπομπής και μια πρόσκληση σε παράσταση του Άδωνι θα χαρίζει ο Παπαδάκης σε λίγο...
Υποψηφιότητες:
* Γ. Κουμουτσάκος: «Εμείς μπορεί να τη συναντήσουμε τη Γιόχανσον, είμαστε πιο γοητευτικοί και κοσμοπολίτες» απάντησε στον Τσακαλώτο, που μόλις κατέβηκε από τα βουνά. (ΣΚΑΪ)
* Κ. Σκρέκας: «Ποιους φόρους εννοείται;» όταν ρωτήθηκε για τη ΔΕΗ και, μόλις κατάλαβε, μας διαβεβαίωσε πως η Ν.Δ. θα αφαιρέσει τους φόρους για τη ΔΕΗ γιατί θα έρθουν η ιδιωτικοποίηση του ΑΔΜΗΕ και οι επενδύσεις. (ΑΝΤ1)


* Κ. Μητσοτάκης: «Το δικό μας σχέδιο εξόδου από την κρίση μπορώ να το περιγράψω σαν ένα τρίγωνο με τρεις κορφές». (Βουλή)
* Γ. Κουμουτσάκος: «Η χώρα βρίσκεται σε αυτή τη σχέση δανειστή - δανειζόμενου εδώ και πολλά χρόνια. Αυτό δεν μπορεί να αλλάξει». Η θετική προοπτική για το μέλλον της χώρας που εγγυάται η Ν.Δ. για πάντα. (ΣΚΑΪ)

* Κ. Χατζηδάκης: «Στα εργασιακά, αν έρθει ένας νόμος που περιορίζει τα προνόμια των συνδικαλιστών, εμείς θα πούμε ναι», ενώ δήλωσε υπέρ των επιχειρησιακών συμβάσεων. (ΣΚΑΪ)
* Β. Κικίλιας: «Εγγύησή μας είναι η δουλειά μας». Μα, αυτό τρέμουν όλοι, τις δουλειές σας Novartis, Siemens, ΚΕΕΛΠΝΟ... (ΑΝΤ1)
* Αφού πέρασε μισή ώρα που σήκωνε - κατέβαζε φωτογραφίες ο Β. Κικίλιας, ο Δ. Τζανακόπουλος του είπε: «Αφήστε, κ. Κικίλια, θα βγάλετε την επόμενη φωτογραφία σε λίγο, εδώ ήρθαμε να μιλήσουμε σοβαρά». Β. Κικίλιας: «Τι εννοείτε; Για ποια φωτογραφία μιλάτε;». (ΑΝΤ1)
* Γ. Κουμουτσάκος: «Η μείωση των δαπανών είναι ανέφικτη;» Αμφέβαλλε ποτέ κανείς ότι η Ν.Δ. έχει το know how των απολύσεων; (ΣΚΑΪ)
* Β. Κικίλιας: «Θα συζητήσουμε με τους εταίρους μας το πρόγραμμά μας». Παραδοχή ανυπαρξίας προγράμματος από τη Ν.Δ., η οποία θα το συνδιαμορφώσει με τους εταίρους, εθελόδουλα. (ΑΝΤ1)
* Β. Οικονόμου: Θα απολυθούν οι εργαζόμενοι στα νοσοκομεία, καθαρίστριες, φύλακες, τραπεζοκόμοι, «όσο περνάει από το χέρι του», για χάρη των εργολάβων και της ιδιωτικής Υγείας. «Εσύ στα αυγά σου» στην κ. Τελιορίδου, που τόλμησε και αντιμίλησε. (ΑΝΤ1)

Και το Χρυσό Τρολοβατόμουρο Goes To...
...Κυριάκος Μητσοτάκης, αρχηγός της Ν.Δ., για το «τρίκορφο τρίγωνό» του, που τόσο παραστατικά σχεδίασε με τα χεράκια του στον αέρα, σε μια ολιστική προσέγγιση μαθηματικών και γεωγραφίας, κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στην Κ.Ο. της Ν.Δ. στη Βουλή!
Πάντα τέτοια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου