Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2016

Κωνσταντίνος Ταχτσίδης: Αυτοσχέδια τσεκουράκια, σβαστικούλες και ταγματάκια εφόδου

*** “Ο άλλος ένα αυτοσχέδιο τσεκουράκι έφτιαξε πριν από 30 χρόνια και τον σέρνουν με το τσεκούρι. Μας βολεύει να έχουμε μισή ατάκα για να την κολλάμε σε έναν άνθρωπο εφ’όρου ζωής”. Η παραπάνω δήλωση ανήκει στον Πέτρο Τατσόπουλο σε τηλεοπτική εκπομπή και αναφέρεται στο Μάκη Βορίδη. Αυτοσχέδια τσεκουράκια, σβαστικούλες και ταγματάκια εφόδου… έτσι είναι ο φασισμός μετά από πλύσιμο στους 40 βαθμούς.
 Ο Πέτρος Τατσόπουλος δεν είναι φασίστας, ούτε καν δεξιός… και αυτό κάνει το «ξέπλυμά» του, ακόμα πιο επικίνδυνο. Σε αυτό το μοτίβο, τα ίδια θα λένε και για τον Ρουπακιά το 2046… «για ένα αυτοσχέδιο μαχαίρι πριν 30 χρόνια και τον τρέχανε τον άνθρωπο«.
Άντι άλλων ξυπνητζίδικων σχολίων εκ μέρους μου, παραθέτω την ανάρτηση του δημοσιογράφου Πέτρου Κατσάκου, ο οποίος έχει υπάρξει θύμα των «ταγμάτων εφόδου» στα οποία συμμετείχε ο «τσεκουροφόρος» Μάκης Βορίδης:
*** Ο Μάκης Βορίδης πάντως ήταν χουντικός φασίστας… before it was cool! Να τα λέμε και τα καλά, όχι μόνο κριτική!
Οκ, εντάξει, νεοναζί δεν ήταν… μην κοιτάτε που φωτογραφήθηκε εντελώς τυχαία μπροστά από αφίσα των Ολυμπιακών αγώνων του Βερολίνου (του Χίτλερ) το 1936.
*** Ο Χρήστος Σκαλούμπακας είναι γιος του βασανιστή της Μακρονήσου, μέλος της ΝΔκαι «φιλελεύθερος» ακροδεξιός! Όπως λοιπόν και οι ομόσταβλοί του Άδωνις Γεωργιάδης και ο λεπενικός ο Μάκης Βορίδης, είναι εκστασιασμένος με την εκλογή Τραμπ στις ΗΠΑ. Αυτά τα πολιτικά «ζόμπι» θέλουν να επιστρέψουν στην εξουσία, πιο διψασμένα για αίμα από ποτέ… το δικό σου αίμα!
*** Το να κατηγορούν τους τρελούς (τους ρατσιστές, τους σεξιστές, την Κου Κλουξ Κλαν) που πήγαν και ψήφισαν Τραμπ, οι αμερικάνοι το κάνουν και κάθε φορά που έχουν ένα νέο μακελειό σε σχολεία. Φταίει ο τρελός, όχι το ότι μπορεί να βρει όπλα στο ψιλικατζίδικό της γειτονιάς του
Το παράλογο είναι που οι Έλληνες φορολογούμενοι ταΐζουν, κοντά έναν αιώνα, μια πολύ συγκεκριμένη και πολύ «αχόρταγη» πολιτική οικογένεια ! Όλα τα άλλα πάνω-κάτω στη χώρα που ζούμε, λογικά είναι…
Χαϊλέ Γκεμπρεσεπλασιέ!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου