Τρίτη 13 Σεπτεμβρίου 2016

Η τηλεπανάσταση των Αρίστων-ΤΗΣ ΚΑΤΕΡΙΝΑΣ ΜΠΡΕΓΙΑΝΝΗ

Τελλογλου-Να κλείσουν όλες οι μικρές επιχειρήσεις























 











Υστερόβουλη προσπάθεια αντεπίθεσης της Ν.Δ. η στοχοποίηση της "Αυγής" μετά την αλλαγή του τηλεοπτικού τοπίου και την επιβολή της νομιμότητας στα κανάλια.
Ο δεξιός ακτιβισμός μετά από κάλεσμα του κ. Παπαχρήστου των "Νέων" και του ΣΚΑΪ έδωσε το σύνθημα για την τηλεπανάσταση και οι καναλάρχες, νυν και πιθανώς και επόμενοι, στοιχήθηκαν πίσω του ευλαβικά.
ΠΟΣΠΕΡΤ και ΕΣΗΕΑ συντάχθηκαν και αυτές με τους πληγωμένους καναλάρχες για την καθιερωμένη επαναστατική γυμναστική. Όλοι μαζί θρήνησαν γοερά για τη χαμένη «αντικειμενικότητα» της ενημέρωσης και τον «πλουραλισμό» στη χώρα.
Υστερόβουλη προσπάθεια αντεπίθεσης της Ν.Δ. η στοχοποίηση της "Αυγής" μετά την αλλαγή του τηλεοπτικού τοπίου και την επιβολή της νομιμότητας στα κανάλια.
Διαπλοκή για τη Ν.Δ. είναι να παίρνει δάνειο και διαφήμιση η "Αυγή" για να επιβιώσει, αντί να βάλει κουπόνια ευνοώντας την επιχειρηματικότητα και δωροδοκώντας τους αναγνώστες της. Οι διαφημίσεις του ΚΕΕΛΠΝΟ σε εφημερίδες επί Βορίδη ήταν ευγενική χορηγία, μάλλον.
Δυσκολεύεται η Δεξιά να αντιληφθεί την έλλειψη ανταλλάγματος. Άπτεται, βλέπεται, της ειδοποιού διαφοράς της με την Αριστερά το θέμα της συντροφικής αλληλεγγύης και του αγώνα για την επιβίωση μιας φωνής διαφορετικής από τις άλλες.
Πώς να το κατανοήσουν, όταν όλα μετρώνται σε χρήμα, κέρδος και αφορολόγητα λεφτά στο εξωτερικό;
Αντικειμενική ενημέρωση 1: Η είδηση για την Ευρωσύνοδο των ηγετών του Νότου στην Αθήνα (πλην της ΕΡΤ, που είχε πλήρη κάλυψη) δεν απασχόλησε τα κανάλια: στον πάτο της αξιολόγησής τους, λίγο πριν από τα αθλητικά. Ας πάει ο Κυριάκος στην Κοκκινομαγούλα για τον τρύγο μαζί με τον απλό λαό. Πλήρης κάλυψη.
Κοινή διακήρυξη 8 ηγετών του ευρωπαϊκού Νότου στην Αθήνα; Απαντούν με Ντάισελμπλουμ να απειλεί. Ευτυχώς 150 δημοσιογράφοι από ξένα ΜΜΕ (και η ΕΡΤ) είχαν άλλη άποψη.
Αντικειμενική ενημέρωση 2: Άκουσε κανείς στα δελτία ειδήσεων για το σκάνδαλο μεγατόνων 800.000, που αφορά βουλευτές της Ν.Δ. στα Γρεβενά;
Αντικειμενική ενημέρωση 3: Το Star παρουσιάζει τη δίκη Γιακουμάκη, ωστόσο αποσιωπά ότι θα δικαστεί και ο κ. Μαρκογιαννάκης.
Αντικειμενική ενημέρωση 4: Τα γιουχαΐσματα των πλημμυροπαθών της Καλαμάτας ήταν κυρίως για τον δήμαρχο και όχι για το κυβερνητικό επιτελείο, που επισκέφθηκε την περιοχή από την πρώτη στιγμή.

Πώς να μην θυμηθώ, μέρες που είναι, την τότε δημοκρατική ευαισθησία της κυβέρνησης Σαμαρά - Βενιζέλου με τη Σ. Βούλτεψηστη θέση της τότε κυβερνητικής εκπροσώπου
Έμπλεοι από ΝΕΡΙΤ και πλουραλισμό έκοψαν τη μετάδοση της ομιλίας του αρχηγού της τότε αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλ. Τσίπρα στη ΔΕΘ;

Η Ν.Δ. θα δώσει πίσω τα 246 εκατ. στους καναλάρχες, είπε ο κ.Δένδιας σε μια προσπάθεια εξαγοράς με αστική ευγένεια. Στηρίξτε μας να πέσει η κυβέρνηση για να σας χαρίσουμε τα 246 εκατ. δημόσιο χρήμα και να συνεχίσει αιώνια μια αγάπη ριζωμένη 27 χρόνια.

«Ποιος πήρε τους μισθούς και τις συντάξεις των ανθρώπων;» ρώτησε οΔ. Βέττας την κ. Μπακογιάννη, που νωρίτερα επεδείκνυε απλόχερα την κοινωνική ευαισθησία της στην ΕΡΤ.
Αφού όλοι οι Έλληνες είναι σέξι και δεξιοί, γιατί μπαίνει στον κόπο ο κ. Μαραντζίδης και κάνει δημοσκοπήσεις;
Πώς λέγεται ο σταθμός που παίζει διαφημιστικό σποτάκι της Ν.Δ. από το κεντρικό του δελτίο ειδήσεων ως τη μόνη αλήθεια;
Στους πληβείους μόνο «κυβερνήσεις αρίστων» τάζει ο Κυριάκος. Στους καναλάρχες με το τσουβάλι οι τηλεοπτικές άδειες, τζάμπα.
"Κυβερνήση Αρίστων" και μη εκλεγμένων επαναφέρει ο κ. Μητσοτάκης ως σωτήρια λύση, την ήδη δοκιμασμένη, της κυβέρνησης τεχνοκρατών, όχι "τουρλού", αλλά με σαφές νεοφιλελεύθερο πρόσημο με απολύσεις δημοσίων υπαλλήλων και περικοπές δαπανών. Όπου δαπάνες, βάλτε κοινωνικό κράτος.
Και δεξιός ήταν και σέξι ήταν... ο πρώην, έτρεξε στους πλημμυροπαθείς, αλλά οι χωριανοί του στην Καλαμάτα σκούπιζαν το χέρι τους μετά τη συμπονετική του χειραψία.
Ερώτηση: Η δημόσια τηλεόραση δικαιούται να προβάλει εκδήλωση της Χ.Α., από τη δημόσια συχνότητα, την ώρα που η δίκη της βρίσκεται σε εξέλιξη;
Και κάποιος να τους πει στην ΕΡΤ ότι ο Κ. Μητσοτάκης δεν έγινε πρωθυπουργός ακόμα και ας μην προτρέχουν...
"Όταν καταρρεύσει ο κ. Τσίπρας, ο επόμενος λαϊκισμός που θα έρθει θα είναι πιο μαύρος. Και γι' αυτό ο ΣΥΡΙΖΑ και ο κ. Τσίπρας θα φέρουν μεγάλη ευθύνη". Ξαναζεσταμένη θεωρία δύο άκρων από τον κ. Μπογδάνο, που δεν παρέλειψε να ταυτιστεί με τα απαξιωτικά σχόλια Σόιμπλε για την Ευρωσύνοδο της Αθήνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου