Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2016

Παππάς: «Σκάϊ, Alpha και Star λένε τα επιχειρήματα των ιδιοκτητών τους»- » Θέλουν να ρίξουν την κυβέρνηση»






 







 
 

 
 


 Αιχμές κατά Δ. Κοντομηνά για το perouka gate- Τι απάντησε για Καλογρίτσα και το ΣτΕ
«Κάνουν λάθος όσοι πιστεύουν πως η πολιτική που ασκείται είναι πολιτική Παππά. 
Είναι πολιτική της κυβέρνησης. 

Συνεπώς, δεν περίμενα αγάπες και λουλούδια ως προς το πρόσωπό μου, αλλά δεν περίμενα και τα καραγκιοζιλίκια με τις περούκες.
 Και ο κ. Κοντομηνάς και ο κ. Βαρδινογιάννης φέρουν ευθύνη για το περιστατικό. 
Οι δημοσιογράφοι λειτούργησαν κατόπιν οδηγιών. 
Παραβιάζω ανοικτές θύρες με το που λέω κάτι τέτοιο, δεν νομίζω να παραξενεύει κανεναν«, είπε ο Νίκος Παππάς πριν λίγο στα Parapolitikafm. 

 «Στόχος ορισμένων είναι να ανατρέψουν την κυβέρνηση. 
Το τηλεοπτικό καθεστώς της ασυδοσίας παίζει τα τελευταία του χαρτιά. 
Ενέπλεξαν και τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας. 
Τους εύχομαι καλή τύχη, τους καλώ να συνεχίσουν. 
Φέρονται ξεδιάντροπα, έμπλεξαν ακόμα και τις οικογένειές μας»… » 

Η προσωπική μου στοχοποίηση είναι κάτι για το οποίο πρέπει να είμαι προετοιμασμένος. 
Δεν έχουν μετρήσει όμως καλά αυτή την παράταξη, κάνουν λάθος. 
Τους προειδοποιώ», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας.

 Κατηγόρησε τη Ν.Δ ότι αναπαράγει τα επιχειρήματα που εξυφαίνονται στις συσκέψεις των τηλεοπτικών σταθμών. 
 Ξεκαθάρισε πως εντός 15 ημερών θα έχουν αναδειχθεί οι αδειούχοι αφού έχει γίνει ο τελικός έλεγχος. Σχετικά με το τι θα γίνει με τα υπόλοιπα κανάλια και με το δεδομένο ότι μέτοχοι της Digea είναι καναλάρχες που δεν θα πάρουν άδεια, είπε πως » η Digea θα μπορεί να μεταδώσει το σήμα μόνο των νομίμως αδειοδοτηθέντων». 

 «Ο κ. Βαρδινογιάννης πρέπει να εξηγήσει γιατί έδωσε ένα τόσο χαμηλό τίμημα για να μην πάρει άδεια. Ο νόμος θα εφαρμοστεί προς πάσα κατεύθυνση», τόνισε απαντώντας για όσα είπε ο ιδιοκτήτης του Star στην Εξεταστική Επιτροπή. 

 «Αυτοί που στοχοποιούν τα μέλη της Επιτροπής και τους εκβιάζουν είναι θρασύδειλοι», τόνισε. «Ο προσωρινός υπερθεματιστής δεν είναι και αδειούχος ακόμα. Ο διαγωνισμός είχε προβλέψει και άλλα στάδια και φίλτρα», ανέφερε. 

Ο υπουργός Επικρατείας επισήμανε ακόμα: «Υπάρχει πάντοτε ενδεχόμενο κάποιοι εκ των προσωρινών υπερθεματιστών να μην περάσουν στο τελικό στάδιο. Εμείς δεν είμαστε σκιντζήδες, όπως η «αεροπειρατίỨπου έγινε με τη Digea. 
Τώρα έκλεισε το κλειστό κλαμπ και ορισμένοι σπαρταράνε», » 

Η Επιτροπή υποχρεούται να εξετάσει ενδελεχώς όλες τις αιτιάσεις που έχουν υποβληθεί. 
Η Επιτροπή θα κάνει τη δουλειά της. Δεν εγγυόμαστε σε κανέναν από τους τέσσερις ότι τελικά θα πάρει την άδεια. Συντρέχουν κι άλλες προϋποθέσεις. Η διαδικασία δοκιμάζεται σε κάθε στάδιο. Τη Δευτέρα έχουμε κατάθεση της πρώτης δόσης». 

«Ο κόσμος καταλαβαίνει πως το δελτίο του Σκάϊ είναι τα επιχειρήματα του κ. Αλαφούζου, 
του Alpha είναι τα επιχειρήματα είναι του κ. Κοντομηνά
 και του Star είναι του κ. Βαρδινογιάννη. 
Δεν είδα τον Κοντομηνά στην Αμερική, γνώριζα ότι ήταν εκεί αλλά ίσως είχε στο πρόγραμμά του να οργανώσει άλλες …δημοσιογραφικές αρμοδιότητες. 
Μου υπέβαλε ερώτηση ο κ. Νικολόπουλος και θα εξετάσω με τους συνεργάτες μου την πιθανότητα άρσης του απορρήτου τηλεφωνικών επικοινωνιών για το σκάνδαλο με τις περούκες»… 

«Ο κόσμος κατανοεί πως αυτή τη στιγμή παίζεται η τελευταία πράξη του δράματος». 

Σε ερώτηση τι θα συμβεί αν το ΣτΕ πει ότι κακώς είναι τέσσερις οι άδειες: » όλοι τηρούμε το νόμο και το Σύνταγμα». » Θα είναι παράδοξο εντελώς να πάμε σε μία πραγματικότητα που θα έχουν για πρώτη φορά θα έχουν αποδοθεί νόμιμες άδειες και να διεκδικούν άδειες κάποιοι που τις κατέλαβαν με γκρίζο τρόπο». 

Για σχέσεις με Καλογρίτσα και Αττικής: 
«Οποιος διατυπώνει τέτοιους ισχυρισμούς θα πρέπει να μπορεί και να τους αποδεικνύει. Γίνεται στοχοποίηση συγκεκριμένων υπουργών που είναι και ανεπιτυχής. 
Ποιο θέμα υπάρχει με τον Καλογρίτσα;»



1 σχόλιο:

  1. Σκέψου να πέσει η αριστερή κυβέρνηση και να έρθει η δεξιά και το μητσοτακέικο και να ξεπουλήσουν τα πάντα... http://www.dikaiologitika.gr/eidhseis/oikonomia/123266/aron-aron-sto-sfyri-evdap-evath-ktiriakes-ypodomes-attiko-metro-elvo-kai-dei

    ΑπάντησηΔιαγραφή