Δευτέρα 6 Ιουνίου 2016

Λευτεριά στον Δημήτρη Κοντομηνά!
















Από τον Χάρη Ζάβαλο
Σήμερα το πρωί, ο μαρξιστής φιλόσοφος-πανελίστας, Μήτσος Παπανώτας, επιτέθηκε στην άδολη ιδιωτική πρωτοβουλία του ελληνικού μεγαλοεπιχειρηματικού κόσμου και εγκωμίασε για πολλοστή φορά τον μπολσεβίκικο κρατισμό που επικρατεί στην τελευταία σοβιετία της Ευρώπης, την Ελλάδα.
Ευτυχώς όμως η αήθης αυτή επίθεση στους φιλάνθρωπους επιχειρηματίες, που από το υστέρημα τους και τον μόχθο τους, πολεμούν να ορθοποδήσει αυτός ο δύσμοιρος κομμουνιστικοκρατούμενος τόπος, δεν έμεινε δίχως απάντηση.
Ο καινοτόμος εντερπρενέρ Δημήτρης Κοντομηνάς, ιδιοκτήτης του σταθμού και ιδιώτης επιχειρηματίας που ποτέ δεν έχει ακουμπήσει ούτε σεντς από το κρατικό ταμείο, συνδέθηκε με τα τηλέφωνα της εκπομπής και έβαλε στην τάξη την γιάφκα των ληστοσυμμοριτών που λυμαίνονται τόσα χρόνια το τηλεοπτικό τοπίο.
Με αστική ευγένεια, γαλλικά και πιάνο, επανέφερε στην τάξη τα απολωλότα πρόβατα, θυμίζοντας στο φιλοθεάμων κοινό ποιος πληρώνει τα μισθά τους και ποιος πραγματικά κάνει κουμάντο στην ελληνική ενημέρωση.
Μουδιασμένοι από τα επιχειρήματα του Άρχοντα, η συγγραφέας Σταματίνα Τσιμτσιλή, ψέλλιζε αναρχοκομμουνιστικές ασυναρτησίες περί πλουραλισμού απόψεων και θέσεων από το κανάλι του Κοντομηνά, όσο ο Πρόεδρος της έλεγε απλά να σκάσει μην την στείλει στον ΟΑΕΔ να υπογράφει τα βιβλία της, που θα τολμήσει αυτή και ο συρφετός που έχει μαζέψει εκεί να κρίνει την ιδιωτική πρωτοβουλία.
Ανησυχία επίσης προκάλεσε η δυσλειτουργία του ρομπότ Βερύκιου, ο οποίος σταμάτησε μέχρι και να αναπνέει προκειμένου να μην αποσπάσει την προσοχή του Άρχοντα Κοντομηνά, όπως χαρακτηριστικά τον αποκάλεσε στο twitter.
«Αν μου το ζήταγε ο Πρόεδρος, θα ανατιναζόμουν στο στούντιο, προκειμένου να απαλλάξω τον κόσμο από εγκληματίες όπως είναι ο κνίτης Παπανώτας. 
Έμεινα όμως προκειμένου να συνεχίσω να λατρεύω και να δοξάζω τον Δημήτρη Κοντομηνά, ο οποίος μας πληρώνει και μας χαρίζει κάθε μέρα λίγη από την λάμψη του.»
Διορατικός όπως πάντα ο Ολύμπιος θεός Κοντομηνάς, επισήμανε τον κίνδυνο της χώρας να ισλαμοποιηθεί, πράγμα που δεν θα γίνει όσο έχουμε επιχειρηματίες σαν αυτόν,  που είναι υπόδικος για κακουργήματα.

Τέλος χτύπησε την σοβιετολάγνα κυβέρνηση του 24% στο ΦΠΑ, λέγοντας ότι δεν θα απαγορέψει ποτέ στον Βερύκιο να τον αποκαλεί «Αυτοκράτορα μου» και ότι στην τελική πρέπει να πατάξουμε την φίμωση στην ελευθερία του τύπου που προσπαθούν να κάνουν τα αντιμνημονιακά τσιράκια της Βορείου Κορέας.

Καινοτομία. Ελευθερία κεφαλαίων. Ταχυδρομικό Ταμιευτήριο. Ιντεραμέρικαν.
Οι 4 πυλώνες του Επιχειρηματικού Ευρωπαϊσμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου