Δευτέρα, 6 Ιουνίου 2016

Δημήτρης Κοντομηνάς: «Έπρεπε να διορθώσω μια ανοησία»λολ Κατάλαβε πόσο ξεφτιλίστηκεhttp://newpost.gr/entertainment/media/539348/dhmhtrhs-kontomhnas-eprepe-na-diorthwsw-mia-anohsia

της Ντέπυς Γκολεμά

Χωρίς περαιτέρω σκέψη ο πρόεδρος του καναλιού κ. Δημήτρης Κοντομηνάς, με τη γνωστή ευαισθησία που τον διακρίνει στο χώρο της υγείας, δεν δίστασε να μας κάνει μια μικρή δήλωση για το πρωινό του «ξέσπασμα» στην εκπομπή Happy day. 
Φύσει ευγενής, μας δήλωσε πως 
«μια φορά και εγώ βρε αδελφέ επενέβην στο κανάλι μου αλλά έφριξα. Βρίζουμε τους πάντες και τα πάντα καλό είναι να επαινούμε την ιδιωτική πρωτοβουλία. Τέλος καλό όλα καλά, μίλησα με τα παιδιά, να προσέχουν»…
Προηγουμένως είχαμε επικοινωνήσει και με την Σταματίνα Τσιμτσιλή, που ασφαλώς δεν θέλησε να κρίνει τα λεγόμενα του προέδρου, πιστεύει όμως ότι έγινε παρεξήγηση. 
“Γίνονται αυτά στις ζωντανές εκπομπές” μας είπε, “τέλος καλό όλα καλά”. 
Η αλήθεια είναι ότι στη διάρκεια της εκπομπής προφανώς κάποιοι φίλοι που έχει ο κ. Κοντομηνάς στο χώρο της ιδιωτικής Υγείας ενοχλήθηκαν και κουβέντα στην κουβέντα τον ώθησαν στην παρέμβαση που γίνεται για πρώτη φορά σε ζωντανή εκπομπή. 
Άλλωστε είναι μια εκπομπή που την παρακολουθεί καθημερινά και έχει άποψη. 
Όπως άποψη έχει και για τις ιατρικές πρωτοβουλίες. 
«Δεν γίνεται να είμαστε έτσι και όταν ένας άνθρωπος κάνει κάτι για την πατρίδα να τον βρίζουμε και από πάνω. Είναι πέρα για πέρα ανόητο», μας είπε καταλήγοντας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου